που να παμε με τα σκυλια μας?

dior

Active Member
12 Αυγούστου 2007
36
0
oscar ψηφιζω,και φανταρος εχω παει,η μητερα μου ειναι Ελληνιδα
αμα εχεις αλλη απορια ειμαι στην διαθεση σου ](*,)

amangos καλη η ιδεα σου .....οποτε παμε για οικολογους αν και ο ανθρωπος ειναι για :lloro:

και μετα παμε παρνηθα :eek:

dior

Active Member
12 Αυγούστου 2007
36
0
Eγω προς το παρων παω Σαντορινη και στο καπακι Αντιπαρο και τα λεμε στις 7 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολους

Μιας και το ειδα ...το τριφυλλο τι ρολο βαραει στα emoticons? 8)

απο το σπιτι δεν θα βγω πινω μπαφους και παιζω pro? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Mέσα και μεις εννοείται.....Θα έχει κάνει και η κουταβίνα μας τα εμβόλια της.....οπότε δεν θα την κρατάει τίποτα :mrgreen: Θα τα ''καταβρέξει'' όλα τα καμάρια σας :roll: (ναι,ναι κατουριέται από τη χαρά της συνέχεια...) :cuniaoo:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για πες καμιά ιδέα…
Εγώ θα πάρω τηλέφωνο το δασαρχείο της Πάρνηθας για να ρωτήσω εάν επιτρέπεται να ανέβω στη Μόλα (η οποία ευτυχώς δεν κάηκε) με το σκυλί. Σκέφτομαι να πάω αυτές τις ημέρες και να βγάλω φωτογραφίες. Θα τις ποστάρω και εάν σας αρέσει, κανονίζουμε και πάμε όλοι μαζί παρέα. :wink:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εμείς Κυριακές πάμε όπου θέλετε.....δεν έχουμε πρόβλημα με το που θα πάμε αρκει να πάμε κάπου να βρεθεί κι αυτή η καημένη η Μάγια με πολλά σκυλιά να λυσσάξει στο παιχνίδι και να ηρεμήσει :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Exω κι εγώ 1-2 προς ... εκτόνωση ... Rottie, πάμε όλοι μαζί και αν είναι εντάξει, καθόμαστε, αν δεν είναι πάμε παραδίπλα ... σιγά μην σε στείλουμε ανιχνευτή!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μίλησα πριν λίγο με τον Δασαρχείο της Πάρνηθας.
Η Μόλα ευτυχώς δεν κάηκε. Η φωτιά έφτασε εώς το Μπαφι και τη Σκιπιζα. Το θέμα είναι ότι έχουν μεταφέρει τα ελάφια στην γύρω περιοχή και τα σκυλιά απαγορεύονται δια ροπάλου.
Δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να ανέβουμε. Θα μας σταματήσει το δασαρχείο πριν το καζίνο και θα ταλαιπωρηθούμε τσάμπα.
Άλλες ιδέες? :roll:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
παιδια εμεις απο ιδέες για σκυλοβόλτες γιοκ,διότι νέοι στο σπορ :( Εσείς οι έμπειροι ξέρετε καλύτερα,εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να είναι και πιο μακριά απο την Πάρνηθα...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εμείς πάντως την έχουμε καταβρει με το λόφο του Φιλοπάππου.

Εχει και ένα σημείο που μαζεύονται πολλοί ιδικτήτες σκύλων, ειδικά τα απογεύματα του ΣΚ και παίζουν τα βρωμόπαιδά μας όλα μαζί.

(Οι συγκεκριμένες φωτο είναι τραβηγμένες καθημερινή πρωί, γι'αυτό δεν έχει κόσμο. Αυτό είναι όμως το σημείο).

Εχει πολλές διαδρομές για περίπατο τις οποίες απολαμβάνω κι εγώ μιας και είναι από τα λίγα σημεία στην Αθήνα με πράσινο και θέα (τώρα το αν είναι καλό να βλέπεις το πως είναι πραγματικά ολόκληρη η Αθήνα είναι μια άλλη υπόθεση... :roll: )

Και φυσικά η μικρή μου σπρίντερ απολαμβάνει αυτές τις βόλτες ακόμα περισσότερο!

Σας έψησα? Αν ναι, σας περιμένουμε!

:D

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Για όσους είναι προς τα Νότια Προάστια,
έχω να προτείνω το βουνό της Αιξωνής,στη Γλυφάδα.Εγώ εκεί μένω και τα πάω τα σκυλάκια μου από πολύ παλιά μεγάααλες βολτες εκεί.

Από την Γούναρη αν στρίψετε πριν το τένις ή και από Πανόραμα Βούλας,απ την Πειραιώς,εκεί που διακλαδώνεται σε 2-3 δρόμους,πας αριστέρά και έχει χωματόδρομο,να αφήσεις το αμάξι και...να πάρεις τα ποδια σου!

Εχει μονοπάτια,3 επίπεδα,αρκετά σκυλιά με ιδιοκτήτες,αλλά μην πάτε ποτέ βραδινές ώρες.Δεν ενδείκνυται.Πάνε κάποιοι αλλοδαποί,με μπύρες,έχω βρει και κλεμμένες τσάντες και τετοια..

:)

ruko

Member
11 Ιουλίου 2007
18
0
Γεια σας και πάλι!
Βρήκα αυτό και σκέφτηκα ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει. :)
Dog Walking Site

Δραστηριοποιούνται κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα προσπάθεια.

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
ROTTIE said:
keyman said:
Σε αυτο το puppies park έχει πάει κανείς?Στη λεωφόρο Βάρης.
Έχω πάει εγώ και έχω να πω ένα μόνο πράγμα. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Η δυσάρεστη εμπειρία μου είχε ως εξής:
Έπεσε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο στα χέρια μου και μπήκα στο Site του «πάρκου», να δω τι «παίζεται». Ενθουσιάστηκα! Φωτογραφίες ενός μεγάλου χώρου με πισίνα για τα σκυλιά και ξύλινα τραπεζάκια για καφεδάκι.
Οι γνωστοί εκπαιδευτές σκύλων στους οποίους ανήκει το πάρκο υπόσχονταν παιχνίδι για τα σκυλιά και ξέγνοιαστο καφεδάκι στους ιδιοκτήτες...

Αποφάσισα να πάω και ‘γω στο «παράδεισο των σκυλιών» να πιω το καφεδάκι μου και να παίξει ο μικρός. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι ώρα θα ήταν καλά να πάω για την πρώτη μου επίσκεψη. Συνεννοήθηκα με το υπάλληλο, φορτώνω το σκυλί στο αμάξι και πάω.

Όταν έφτασα ΔΕΝ πίστευα τα μάτια μου! :shock: :shock: :shock:
Οι φωτογραφίες στο Site και στο διαφημιστικό είναι παραπλανητικές! Η αυλή του σπιτιού μου είναι μεγαλύτερη από αυτό το οικοπεδακι!
Το μισό οικόπεδο το είχαν περιφράξει με ένα συρματόπλεγμα και είχαν τα σκυλιά όλα μαζί μαντρωμένα. Πρώτη φορά είδα τόσα σκυλιά μαζεμένα σε ένα τόσο μικρό χώρο. Σκέτο κυνοκομείο!

Η μυρωδιά από τα περιττώματα ήταν πολύ ενοχλητική και τα σκυλιά κάθε άλλο παρά χαρούμενα φαινόταν. Ρώτησα τον μοναδικό υπάλληλο, ο οποίος ήταν παντελώς άσχετος με το αντικείμενο γιατί έχουν μαντρώσει τα σκυλιά εκεί μέσα. Η απάντηση ήταν ότι κάνουν dog sitting! Οι ιδιοκτήτες τους τα παράταγαν εκεί και έρχονταν να τα μαζέψουν όταν τελείωναν τις δουλειές τους. Σκυλιά στρεσσαρισμένα, θλιμμένα, μέσα στη βρώμα, το ένα πάνω στο άλλο, τα οποία γάβγιζαν και καβγάδιζαν συνέχεια! Αλαλούμ!.

Μπροστά στην είσοδο είχαν φτιάξει μια μικρή περιφραγμένη πισίνα (καμιά σχέση με τις φωτογραφίες του διαφημιστικού φυλλαδίου), η οποία ήταν φανερό (από τα απροσδιόριστα αντικείμενα που έπλεαν μέσα και από τις σκυλότριχες που είχαν καλύψει τελείως τον πάτο), ότι είχε να καθαριστεί βδομάδες.

Δεν είχαν κανένα εκπαιδευτή εκεί για να επιβλέπει τα σκυλιά, παρά μόνο έναν άσχετο υπάλληλο, τον οποίο είχαν παρατήσει μόνο του να φροντίζει τα ζώα, να καθαρίζει τον χώρο, να σηκώνει τα τηλέφωνα, να ανοίγει τις πόρτες, να φτιάχνει καφέδες κτλ

Απελπίστηκα! Σηκώθηκα και έφυγα άρον άρον από ‘κει ‘μεσα, βρίζοντας για το χρόνο που χάλασα να τρέχω μέχρι τη Βάρη και ορκίστηκα να μην ξαναπεράσω ούτε απ’ έξω!
οχι ρε γαμωτο αναγκαζομαι να συμφωνησω μαζι σου ROTTIE :twisted: :lol:

οντως ειναι αισχος, και ειδικα οταν λειπει το αφεντικο ειναι αισχος στο τετραγωνο :roll:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Mα να μην υπάρχει ένα μέρος της προκοπής,με γρασίδι,περιφραγμένο,με χώμα για του λάτρεις του σκαψίματος,με τραπεζάκια για τους ιδιοκτήτες,καθαρό,περιποιημένο για να πας τα σκυλιά σου....Ένα τέτοιο μέρος που θα είχε και μικρή χρέωση στην είσοδο,στην περιοχή της Αττικής,δεν νομίζετε οτι θα είχε επιτυχία?Εκτός και αν υπάρχει και δεν το γνωρίζουμε :roll: ...