keyman said:
Σε αυτο το puppies park έχει πάει κανείς?Στη λεωφόρο Βάρης.
Έχω πάει εγώ και έχω να πω ένα μόνο πράγμα.
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Η δυσάρεστη εμπειρία μου είχε ως εξής:
Έπεσε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο στα χέρια μου και μπήκα στο Site του «πάρκου», να δω τι «παίζεται». Ενθουσιάστηκα! Φωτογραφίες ενός μεγάλου χώρου με πισίνα για τα σκυλιά και ξύλινα τραπεζάκια για καφεδάκι.
Οι γνωστοί εκπαιδευτές σκύλων στους οποίους ανήκει το πάρκο υπόσχονταν παιχνίδι για τα σκυλιά και ξέγνοιαστο καφεδάκι στους ιδιοκτήτες...
Αποφάσισα να πάω και ‘γω στο «παράδεισο των σκυλιών» να πιω το καφεδάκι μου και να παίξει ο μικρός. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι ώρα θα ήταν καλά να πάω για την πρώτη μου επίσκεψη. Συνεννοήθηκα με το υπάλληλο, φορτώνω το σκυλί στο αμάξι και πάω.
Όταν έφτασα
ΔΕΝ πίστευα τα μάτια μου! :shock: :shock: :shock:
Οι φωτογραφίες στο Site και στο διαφημιστικό είναι παραπλανητικές! Η αυλή του σπιτιού μου είναι μεγαλύτερη από αυτό το οικοπεδακι!
Το μισό οικόπεδο το είχαν περιφράξει με ένα συρματόπλεγμα και είχαν τα σκυλιά όλα μαζί μαντρωμένα. Πρώτη φορά είδα τόσα σκυλιά μαζεμένα σε ένα τόσο μικρό χώρο. Σκέτο κυνοκομείο!
Η μυρωδιά από τα περιττώματα ήταν πολύ ενοχλητική και τα σκυλιά κάθε άλλο παρά χαρούμενα φαινόταν. Ρώτησα τον μοναδικό υπάλληλο, ο οποίος ήταν παντελώς άσχετος με το αντικείμενο γιατί έχουν μαντρώσει τα σκυλιά εκεί μέσα. Η απάντηση ήταν ότι κάνουν dog sitting! Οι ιδιοκτήτες τους τα παράταγαν εκεί και έρχονταν να τα μαζέψουν όταν τελείωναν τις δουλειές τους. Σκυλιά στρεσσαρισμένα, θλιμμένα, μέσα στη βρώμα, το ένα πάνω στο άλλο, τα οποία γάβγιζαν και καβγάδιζαν συνέχεια! Αλαλούμ!.
Μπροστά στην είσοδο είχαν φτιάξει μια μικρή περιφραγμένη πισίνα (καμιά σχέση με τις φωτογραφίες του διαφημιστικού φυλλαδίου), η οποία ήταν φανερό (από τα απροσδιόριστα αντικείμενα που έπλεαν μέσα και από τις σκυλότριχες που είχαν καλύψει τελείως τον πάτο), ότι είχε να καθαριστεί βδομάδες.
Δεν είχαν κανένα εκπαιδευτή εκεί για να επιβλέπει τα σκυλιά, παρά μόνο έναν άσχετο υπάλληλο, τον οποίο είχαν παρατήσει μόνο του να φροντίζει τα ζώα, να καθαρίζει τον χώρο, να σηκώνει τα τηλέφωνα, να ανοίγει τις πόρτες, να φτιάχνει καφέδες κτλ
Απελπίστηκα! Σηκώθηκα και έφυγα άρον άρον από ‘κει ‘μεσα, βρίζοντας για το χρόνο που χάλασα να τρέχω μέχρι τη Βάρη και ορκίστηκα να μην ξαναπεράσω ούτε απ’ έξω!