Καμία όμως...ήλπιζα να πεις 65 άνω.... τριαντάρης ????? καμία ελπίδα...
Καμία όμως...ήλπιζα να πεις 65 άνω.... τριαντάρης ????? καμία ελπίδα...
Πιστεύουν και το υποστηρίζουν και όλας, εδώ στην περιφέρια έχει πολλή πλάκα, ένας με ρώτησε πως μπορεί να βγάλει το pedigree στο σκύλο του αφού οι γονείς είναι καθαρόαιμοι, μόνο που η μάνα ήταν ροττ και ο πατέρας γερμανικό ποιμενικό και οι δύο με χαρτία κανονικά, έκανα ωωωωωρες να εξηγήσω στον άνθρωπο οτι ο σκύλος του είναι ημίαιμος και δεν υπάρχει περίτπωση να του βγάλει pedigree, νωμίζεις το κατάλαβε; Μπααα, έλεγε τα δικά του επειδή οι γονείς του σκύλου του είναι καθαρόαιμοι (άσχετο που είναι διαφορετικές ράτσες) τότε με την λογική του και ο σκύλος του πρέπει να έχει χαρτιά.
Μα για μερικούς είναι πολύ δύσκολο το googlάρισμα για αυτό το θέμα (αγόρα σκύλου εννοω), άλλα αν θέλουν να πάρουν κανένα βρακί κάνουν μέρες/εβδομάδες/μήνες έρευνα αγοράς.Παιδιά δεν είναι θέμα πρόθεσης, ούτε τσιγκουνιάς.
Είναι καθαρά θέμα ενημέρωσης.
εδώ κληρονομούνται ολόκληρα κόμματα και βουλευτικές θέσεις... ένα πεντιγκρί δεν θα κληρονομηθεί ??Κι όμως πιστευω ότι ηξερε τι του λες, αλλά δεν ηθελε να το καταλαβει. Και 80χρονος να ηταν, θα ηξερε! Αλλά δεν ηθελε να του λένε ότι ειναι ημιαιμο το σκυλι του. Αυτό που δεν ηξερε ειναι πως το γεγονός οτι οι γονεις εχουν πεντιγκρι, δεν σημαίνει οτι θα εχει και το κουταβι. Δεν κληρονομειται!
Όποιος θέλει ενημερώνεται για τον σωστό τρόπο απόκτησης καθαρόαιμου σκύλου και για εκτροφεία και για όλα, να'ναι καλά το ίντερνετ που εκεί μπορείς να βρεις τα πάντα και να μην κολλάς στα πρώτα σάϊτ των σκυλέμπορων. Υπάρχει αυτό το φόρουμ (που τον βρίσκουν μετά αφου κάνουν τη μ@λ@κία τους πρώτα), πολλές ομάδες στο facebook, εκθέσεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Σέρρες... Μα όχι, ο Τζάμπας δεν ψάχνει, τα θέλει όλα εδώ και τώρα με εγγύηση τρομάρα του, τι να πεις.Φωτεινή, δεν γνωρίζουν για εκτροφείς, για πεντιγκρί, για εκθέσεις, και γενικά όλα όσα σχετίζονται με τον καθαρόαιμο σκύλο. Βλέπουν πετσοπ που πουλάει σκυλιά νόμιμα, άμεσα και με τις γνωστές σάλτσες και προσφορές και μη νομίζεις... δεν θέλει και πολύ...
Αργότερα το ανακαλύπτουν.
Αν ψάξεις στο google για καθαρόαιμο κουτάβι οποιασδήποτε φυλής, αντί να βγαίνει το σαιτ του ΚΟΕ πρώτο πρώτο, βγαίνει o κάθε εισαγωγέας και κουταβέμπορας.
Οι τσαμπατζίδες ζητούν απλά να τους χαρίσουν καθαρόαιμο...
Εχω μια απορία. Το κουτάβι θα ερθει ασυνοδευτο απο την Ρωσία; Γιατι με όσους εκτροφείς του εξωτερικού εχω μιλήσει μου εχουν πει πως πρεπει να παω εγω ο ίδιος να το παραλάβωΈτσι έτσι. Σε 20 μέρες έρχεται στο Ναύπλιο ένα κουτάβι από εκτροφείο Αγ.Πετρούπολης (Ρωσία) με όλα τα χαρτία φουλ RKF-FCI (όμαδα 9) με 500 € το κουτάβι + 50 € το εισιτήριο του Αγ.Πετρούπολη-Αθήνα μέσα στην καμπίνα + 80 € θα πληρώσουμε για export pedigree λίγο αργότερα.
πουλάνε ημίαιμα (να μην τα πω κοπρόσκυλα)
+100000000Δεν είναι σωστό έστω και να αναφέρεις την λέξη κοπρόσκυλα νομίζω.. Δεν φταίνε τα ζωάκια αυτά σε τίποτα