οι γούνες ανήκουν στα ζώα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπορείς να πιες γάλα μειωμένων λιπαρών, όχι 0%, και να μην φας την φέτα ή το το κεφαλοτύρι που είναι τίγκα στο αλάτι και το λίπος!
Υπάρχουν πολλές επιλογές!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
βρε, πες μου απο ποιες αλλες τροφες μπορω να παρω τις συγκεκριμενες βιταμινες και ιχνοστοιχεια?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Από πολλές!
Το ζήτημα ειναι ότι στα γαλακτοκομικά, εγώ βάζω και το γιαούρτι σε αυτά, είναι σε αρκετή συγκέντρωση, είναι σχετικά εύκολά αφομιώσιμες τροφές, και ταυτόχρονα τα γαλακτικομικά είναι εύκολά προσβάσιμα!

Έτσι όπως το λες, το καταλαβαίων σαν να λέμε ότι επειδή οι πιπεριές έχουν περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια, ας πούμε, δεν χρειάζεται να τα τρώμε!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αν μπορουμε να φαμε πιπεριες, αν μπορουμε λεω, καλο θα ηταν να αποφυγουμε τα πορτοκαλια...πολλη ζαχαρη και πρεπει να καταναλωσεις πολλα με οχι καλα αποτελεσματα ρε συ φοιβο.
δεν καταλαβαινεις τι λεω?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταλαβαίνω τι λες!
Απλά εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να αποκλείουμε τιποτα από το διαιτολόγιό μας, εφόσον είναι ισορροπημένο, εκτός κι αν μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ειμαστε παντως το μονο θηλαστικο του πλανητη που θεωρει αναγκαιο για την υγεια του, το να πινει γαλα αλλου θηλαστικου.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γενικά το διατροφολόγιό μας δεν μπορεί να συγκρηθεί με κανένός άλλου είδους!
Εξάλου δεν είναι πάντως το μόνο πράγμα που κάνει αποκλειστικά το είδος μας!;)