μα ακομα και στο φορουμ εχω δει ερωτησεις του τυπου πανω απο 1000 ευρω για τρια κιλα σκυλακι??δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο..να το φανε το θελουν??διαφορετικα γιατι να τους πειραζει η τιμη σε σχεση με ποσοτητα??aja1:aja1:Τα yorkies που κατεβαίνουν σε εκθέσεις είναι είτε από τα 2 "εκτροφεία' που γνωρίζουμε..είτε από εξωτερικό...η ξένες συμμετοχές...
Έχεις δίκιο Μιχαέλα...δεν δίνουν χρήματα...φαίνεται ότι λένε..."τόσο μικρό σκυλάκι να κοστίζει τόσα?"..
Πάνε με το κιλο...!!!!
Έλα ντε...στην Ελλάδα....οι τιμές πανε με το μέγεθος!!!!μα ακομα και στο φορουμ εχω δει ερωτησεις του τυπου πανω απο 1000 ευρω για τρια κιλα σκυλακι??δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο..να το φανε το θελουν??διαφορετικα γιατι να τους πειραζει η τιμη σε σχεση με ποσοτητα??aja1:aja1:
aja1:aja1:aja1:aja1:Έλα ντε...στην Ελλάδα....οι τιμές πανε με το μέγεθος!!!!
Μολοσσός - 1.000€ = Καλή τιμή
Yorkie - 1.000€ - Μας κορόιδεψαν
μιλάς για αυτά που βλέπεις στο φόρουμ?Ποιος εθαψε ποιον?
Εγω βλεπω μονο θαμενους νεους ιδιοκτητες.
Και πολλους θαμενους σκυλους.
Έτσι όπως τα λες...ακούγονται λογικά..αλλά πιστεύω ότι είναι λάθος τρόπος να το βλέπουμε...Ναι και αλλα πολλα,σε αλλα φορουμ,και γενικα.
Παει με το κιλο,αν σκεφτεις οτι τα παντα ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα,η μητερα και ο πατερας μολοσσος μεχρι την ενηλικιωση θα εχουν φαει οσα 50 γιορκυ,πιο ακριβη αποπαρασιτωση(το γιορκυ αντε να παρει μισο χαπι ο Δαιμωνας θελει 3 η 6 ναλογως),λουρια,σπιτακι,μαξιλαρια,μεγαλυτερη βολτα,κινηση γενικα,και πολυ χωρο,ακομα και το δοχειο τροφης πιο ακριβο ειναι,αντιβιωση,ναρκωση,η τροφη για τα κουταβια,ενα κουταβι Φιλα γεννιεται 500γρ. και παραδιδεται με 15-20 κιλα αερα ετρωγε?αν τα βαλεις κατω υπαρχει μια μεγαλη χρηματικη διαφορα, πιστευω οτι ναι πρεπει να ειναι πιο ακριβο ενα μολοσσοειδες κουταβι.
μα ο εκτροφεας τους δυο μηνες που το κραταει δεν θα το αγορασει οοολααα αυτα που λες..εσυ θα τα κανεις αυτα..οποτε γιατι να ειναι ακριβοτερο ενα μολλοσοειδες?επειδη ειναι ακριβοτερη η συντηρηση του?και γιατι να ειναι φτηνοτερο ενα γιορκι?επειδη τρωει λιγοτερο?αυτο δεν εχει και παρα πολυ σχεση με τα εξοδα εκτροφης..αντιθετως ενα γιορκι συνηθως γενναει τρια κουταβακια και συχνα χρειαζεται καισαρικη ενω τα μολοσσοειδη γεννανε πολυ περισσοτερα αρα τα εσοδα της εκτροφεος θα ειναι αυξημενα σε σχεση με μια εκτροφεας γιορκσαιρ..κατα τη γνωμη μου το μεγεθος και ο αριθμος κουταβιων ισορροπουν το ενα το αλλο οποτε εμμενω στην αποψη μου..Ναι και αλλα πολλα,σε αλλα φορουμ,και γενικα.
Παει με το κιλο,αν σκεφτεις οτι τα παντα ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα,η μητερα και ο πατερας μολοσσος μεχρι την ενηλικιωση θα εχουν φαει οσα 50 γιορκυ,πιο ακριβη αποπαρασιτωση(το γιορκυ αντε να παρει μισο χαπι ο Δαιμωνας θελει 3 η 6 ναλογως),λουρια,σπιτακι,μαξιλαρια,μεγαλυτερη βολτα,κινηση γενικα,και πολυ χωρο,ακομα και το δοχειο τροφης πιο ακριβο ειναι,αντιβιωση,ναρκωση,η τροφη για τα κουταβια,ενα κουταβι Φιλα γεννιεται 500γρ. και παραδιδεται με 15-20 κιλα αερα ετρωγε?αν τα βαλεις κατω υπαρχει μια μεγαλη χρηματικη διαφορα, πιστευω οτι ναι πρεπει να ειναι πιο ακριβο ενα μολοσσοειδες κουταβι.
μη λυγιζειςΈτσι όπως τα λες...ακούγονται λογικά..αλλά πιστεύω ότι είναι λάθος τρόπος να το βλέπουμε...
αυτό είναι σίγουροΑυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και αγιος λογω της αναγνωρισης.
Θα μου επιτρεψεις να παρω θεση επειδη αισθανομαι άμεσα να μυγιάζομαι.κατα 99% οι "θαμένοι νέοι ιδιοκτήτες" που βλέπουμε στο φόρουμ έχουν πάρει κουτάβια απο πετ σοπ και ΒΥΒ, ελάχιστους έχους δει εδώ προβληματισμένους ιδιοκτήτες κουταβιών "καλών εκτροφείων".
Τελος, πιστευω ακράδαντα, ότι καποιοι ιδιοκτητες εκτροφικων σκυλων δισταζουν να δημοσιοποιησουν τα οποια προβληματα τους, παρολο που μεσα από τις δημοσιεύσεις τους φαινεται ότι υπαρχουν, για να μην παρεξηγηθουν. Καλα, Πόρσε με προβληματα?
Κατι αναλογο με αρκετους που πανε σε επαγγελματιες εκπαιδευτες και παρολα αυτά η εκπαιδευση δεν απεδωσε. Δισταζουν να πουνε ότι αποτυχανε ή εστω δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα για να μην κλαψουν και δημοσια το εφτακοσάρι.
Με λιγα λογια, οποιος πληρωνει συχνα πρεπει να δικαιωσει και τα λεφτά του
Οταν λες μη εκτροφικός, τι εννοείς? Κακής εκτροφής/puppy mill? ή περιλαμβάνεις και τους ημίαιμους?Σαν προλογο να πω ότι φυσικα, στατιστικα τελος παντων, ο μη εκτροφικος σκυλος θα εχει περισσοτερα προβληματα συμπεριφοράς και υγειας.
Εξαρταται Πηγη ποιους εννοεις ημιαιμους. Στην τελικη, ολοι, πλην των καθαροαιμων επιλεκτικης εκτροφης, ημιαιμοι δεν είναι?Οταν λες μη εκτροφικός, τι εννοείς? Κακής εκτροφής/puppy mill? ή περιλαμβάνεις και τους ημίαιμους?