μη ταράζεστε παιδια........ο καθένας απο εμάς,εχει οτι του αξίζει,κι οτι επιλλέγει....
αν η φίλη μας,θέλει yorkie,απο εκτροφέα,όπως βρήκε το forum,θα βρεί και τον εκτροφέα,η "εκτροφέα",όπως νομίζει......
η τιμή,έπίσης παίζει,ανάλογα την ποιότητα,και τη γεννεολογία..... δεν γίνεται να αποκτήσεις ποιοτικά άριστο κουτάβι σε πολύ χαμηλή τιμή,γιατι,απλούστατα,και ο εκτροφέας,έχει κάνει έξοδα για τη συγκεκριμμένη γέννα...
Εκτρέφω 17 χρόνια yorkshire terriers,έχω συνεχή συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,έχω κάποιες διακρίσεις,προσπαθώ πάντα για το καλύτερο,και δεν διαθέτω-εμπιστεύομαι- τα κουτάβια μου,σε κάποιον που δεν μου κάνει σαν ανθρωπος,για τον απλούστατο λόγο,οτι επειδή έχω επαφή με ΟΛΟΥΣ τους νέους "γονείς",των μωρών μου,δεν εμπιστεύομαι το μικρό μου θησαυρό,σε καποιον που δεν θέλω να ξέρω......
Ολα τα υπόλοιπα,sites,διαφημήσεις κλπ,θεωρώ,οτι γίνονται για πωλήσεις,αν κάνεις γέννες για να εμπλουτίσεις το ήδη υπάρχον "υλικό",και ίσως να δώσεις κάποιο μικρό σε αυστηρά επιλλεγμένο άτομο,ποιός ο λόγος να υπάρχει????
Το αποτέλεσμα μιας δουλειας,κρίνεται στις εκθέσεις και όχι στο internet......