νεο μελος, ψαχνω γιορκυ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βρε Νίνα μου, ακούμε και σου απαντάμε. Τι ήθελες να σου απαντήσουμε ακριβώς? Να συμφωνήσουμε ενώ διαφωνούμε? Έχεις κάτι συγκεκριμένο που θα ήθελες να σου πούμε? Έχω όντως μπερδευτεί και δε σε κοροϊδεύω καθόλου...:confused::confused:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ninaioanna,μην τα εκλαμβανεις ολα σαν προσωπικες επιθεσεις,στο ειπα και πιο πριν...

δεν σου επιτιθεται καποιος.

απλως γνωμες καταθετουμε.εγραψε 2 ποστ ο toshko18...δεν εδωσες σημασια...σε ΤΙ δεν σε βοηθησαμε?

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
τι ξεφευγουμε?λυσεις δεν της προτεινε αλλο μελος?
αφου θελει σωνει και ντε γιορκσαιρ με την βουλα απλα ενα μελος ενημερωσε και για την τιμη !κακο,ειναι?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κάτσε βρε Θοδωρή...της είπαμε εκτροφείο από Ελλάδα...της είπαμε για εκτροφείο από Βουλγαρία...της εξηγήσαμε για τα κατά των pet shops & BYB..της προτείναμε το Μαλτεζ...της είπαμε να πάρει τα Σωματεία για παρατημένα yiorkie τι άλλο να κάνουμε?
Να της βρούμε yiorkie...τώρα και σε λογική τιμή...δεν γίνεται.
Εγώ πήρα 2 τηλεφωνα σε Σωματεία γνωστά...και δεν υπα΄ρχει yorkie αυτή τη στιγμή..

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Νινα γατι να μην περιμενεις 4 μηνες να παρεις ενα κουταβι απο το εκτροφειο που σου προτεινε η EVI.T?
Ευλογο ειναι το τετραμηνο για ενα ζωο που θα το εχεις για 15-18 χρονια.:)

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
μη ταράζεστε παιδια........ο καθένας απο εμάς,εχει οτι του αξίζει,κι οτι επιλλέγει....
αν η φίλη μας,θέλει yorkie,απο εκτροφέα,όπως βρήκε το forum,θα βρεί και τον εκτροφέα,η "εκτροφέα",όπως νομίζει......
η τιμή,έπίσης παίζει,ανάλογα την ποιότητα,και τη γεννεολογία..... δεν γίνεται να αποκτήσεις ποιοτικά άριστο κουτάβι σε πολύ χαμηλή τιμή,γιατι,απλούστατα,και ο εκτροφέας,έχει κάνει έξοδα για τη συγκεκριμμένη γέννα...
Εκτρέφω 17 χρόνια yorkshire terriers,έχω συνεχή συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,έχω κάποιες διακρίσεις,προσπαθώ πάντα για το καλύτερο,και δεν διαθέτω-εμπιστεύομαι- τα κουτάβια μου,σε κάποιον που δεν μου κάνει σαν ανθρωπος,για τον απλούστατο λόγο,οτι επειδή έχω επαφή με ΟΛΟΥΣ τους νέους "γονείς",των μωρών μου,δεν εμπιστεύομαι το μικρό μου θησαυρό,σε καποιον που δεν θέλω να ξέρω......
Ολα τα υπόλοιπα,sites,διαφημήσεις κλπ,θεωρώ,οτι γίνονται για πωλήσεις,αν κάνεις γέννες για να εμπλουτίσεις το ήδη υπάρχον "υλικό",και ίσως να δώσεις κάποιο μικρό σε αυστηρά επιλλεγμένο άτομο,ποιός ο λόγος να υπάρχει????
Το αποτέλεσμα μιας δουλειας,κρίνεται στις εκθέσεις και όχι στο internet......;)