το κατάλαβα....Υ.Γ. TARA δεν αναφερομαι στο ΙΠΟ
πιθανολογώ ότι αναφέρεσαι στο mondioring....
αν θέλεις όμως επειδή έχεις άποψη για το θέμα...και προκειμένου να κυλήσει ομαλά η συζήτηση, διευκρίνισε για πιο σπορ μιλάς...
το κατάλαβα....Υ.Γ. TARA δεν αναφερομαι στο ΙΠΟ
TARA , δεν μιλαω μονο για το μοντιο.το κατάλαβα....
πιθανολογώ ότι αναφέρεσαι στο mondioring....
αν θέλεις όμως επειδή έχεις άποψη για το θέμα...και προκειμένου να κυλήσει ομαλά η συζήτηση, διευκρίνισε για πιο σπορ μιλάς...
Υπάρχουν διπλωματικοί τρόποι να ξεπεραστούν κάποια "εμπόδια". Αλλά εκτός αυτού, μιλάς με τον τελευταίο άνθρωπο, που θα τράβαγε ζόρι, να συγκρουστεί με οποιονδήποτε όμιλο.Αν ησουν προπονητης και ειχες μαζεψει κοσμο και το εκανες επαγγελματικα , θα ηθελες να συγκρουστεις με τον ΚΟΕ?
ουτε αυτο που λες ισχυει αν δεν δωσεις παραδειγματα,τοση ωρα σε ρωτανε γιατι ακριβως μιλας και δεν λες.Μου ειναι αδιανοητο, να υπαρχουν χειρηστες και σκυλια που θελουν - εχουν ορεξη να δουλεψουν σε καποιο αλλο αθλημα εκτος του ΙΠΟ....και να μην μπορουν λογω προσωπικων συμφερωντων των διοργανωτων.
Τα πως και γιατι....μονο εκεινοι ξερουν....
Νομιζω οτι απαντησα. Μιλαω για ολα τα αθληματα εκτος του ΙΠΟ.ουτε αυτο που λες ισχυει αν δεν δωσεις παραδειγματα,τοση ωρα σε ρωτανε γιατι ακριβως μιλας και δεν λες.
αυτο ειναι το προβλημα.φοβασε να πεις με τι ασχολησε?φοβασε να πεις το προβλημα σου γραφοντας τα μισα?εκεινοι ποιοι ειναι?
Προσωπικά, δεν συμφωνώ ότι το διαγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να κάνει την διαφορά.Και το διαγωνιστικό κομμάτι δυστυχώς ή ευτυχώς δίνει και μία σοβαρότητα στο κάθε άθλημα. Ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που λένε θέλω να κάνω αυτό, θέλω να μάθει αυτό, θέλω ... και έρχονται στο στίβο νομίζοντας ότι μπαινουν στο στίβο λες κα πήγαν στην παιδική χαρά, χωρίς καμία σοβαρότητα και καμία συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν??
Το να βάζεις στόχους θεωρώ ότι συμβάλει στην προσπάθεια και τη δουλειά με το σκύλο, και το να εντάσσεις και το διαγωνιστικό κομμάτι υγειώς σε αυτή την προσπάθεια για μένα δεν είναι κάτι μεμπτό.
Αν διαβασες ολα μου τα ποστ, ανεφερα οτι προσωπικα εγω δεν ειμαι ετοιμος. Υπαρχουν ενα σωρο αλλοι στο χωρο ομως που ειναι ετοιμοι. Αυτους ποιος θα τους κρινει εφοσον δεν γινονται επισημοι αγωνες στην Ελλαδα?εισαι ετοιμος εσυ και τοσο κοσμος για αγωνες σε ολα τα αλλα αθληματα εκτος απο το ιπο αλλα δεν μπορεις
να βρεις αγωνες?
Για να υπάρχει εξέλιξη θα πρέπει κάποιος ή κάποιοι να τρέξουν και στο διαδικαστικό κομμάτι. Θα πρέπει να δημιουργήσουν όμιλο, να μάθουν τους κανόνες, να κάνουν σεμινάρια.Αν διαβασες ολα μου τα ποστ, ανεφερα οτι προσωπικα εγω δεν ειμαι ετοιμος. Υπαρχουν ενα σωρο αλλοι στο χωρο ομως που ειναι ετοιμοι. Αυτους ποιος θα τους κρινει εφοσον δεν γινονται επισημοι αγωνες στην Ελλαδα?
Και το θεμα μας εδω δεν ειναι αν ειμαι εγω η καποιος αλλος ετοιμος για αγωνες, αλλα το ποια ειναι η αποψη μας για το πως θα πρωχωρησει ο κυναθλητισμος στην Ελλαδα.
Αλλωστε πως μπορω να ξερω αν ειμαι ετοιμος για αγωνες εφοσον οι αγωνες δεν γινονται?
Μην κολλας μονο στο ΙΠΟ, υπαρχουν και αλλα αθληματα εκτος αυτου και στα ανεφερε η Χρυσουλα.
Εαν δεν γινονται αγωνες, προσωπικα εγω δεν βρισκω αλλο τροπο εξελιξης του κυναθλητισμου (εαν στον ορο "κυναθλητισμος" ειναι ολα τα σκυλο αθληματα και οχι μονο το ΙΠΟ).
Ξανα λεω, εγω καταλαβαινω οτι αναφερομαστε σε ολα τα σκυλο αθληματα, αν κανω λαθος διορθωστε με.
σε μια συζητηση που ειχα προσφατα με συνφωνιες και διαφωνιες βεβεα σε σχεση με το κυναθλητισμο στην ελλαδα,παρατηρησα οτι τελικα μαλλον η αναπτυξη του κυναθλητισμου ειναι ραγδαια. ποια ειναι η αποψη σας?πως θα μπορουσε να αναπτυχθει ο κυναθλητισμος περισσοτερο? |