κατουρημα αρσενικου , που , πως , ποτε και γιατι ;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
δευτερος χειριστης δεν σημαινει η μανα μου η αδελφη σου η γυναικα του... που απλά παιρνει το λουρί και τον βγαζει βόλτα...
δευτερος χειριστης σημαινει ότι έχει περασει την ιδια εκπαιδευση με τον πρωτο χειριστή και συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο...
οταν επαγγελματιας εκπαιδευτης δεν προτεινει δευτερο χειριστή είναι γιατί βαριεται να διδαξει και τον δευτερο στην ιδια τιμή....
το να υπαρχει δευτερος χειριστης ειναι ευχης εργο... γιατι ακριβως δεν μας χαλανε τον κοπο της εκπαιδευσης οι άλλοι.....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
δευτερος χειριστης δεν σημαινει η μανα μου η αδελφη σου η γυναικα του... που απλά παιρνει το λουρί και τον βγαζει βόλτα...
δευτερος χειριστης σημαινει ότι έχει περασει την ιδια εκπαιδευση με τον πρωτο χειριστή και συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο...
οταν επαγγελματιας εκπαιδευτης δεν προτεινει δευτερο χειριστή είναι γιατί βαριεται να διδαξει και τον δευτερο στην ιδια τιμή....
το να υπαρχει δευτερος χειριστης ειναι ευχης εργο... γιατι ακριβως δεν μας χαλανε τον κοπο της εκπαιδευσης οι άλλοι.....
Aκριβώς!:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια από εκπαιδευτες αλλά, εφοσον το λες Πετρο, φανταζομαι ότι ισχυει, τουλαχιστον σε καποιον βαθμο.

Ωστοσο, υπαρχουν ζευγαρια εκπαιδευτων ή συνεργατες εκπαιδευτες που ο καθενας χειριζεται αποκλειστικα τον δικο του σκυλο, ενώ μπορει σχεδον το ιδιο ανετα να το χειριστει και ο άλλος.

Ο άλλος περιοριζεται μονο στο να ικανοποιει τις βασικες αναγκες του σκυλου σε περιπτωση αδυναμιας του βασικου χειριστη.

Στην δικια μας πιο καθημερινη πραγματικοτητα τωρα, φυσικα είναι ευχης εργο όπως λες η υπαρξη και δευτερου χειριστη για προφανεις λογους.
Αν όμως ο δευτερος δεν αποδιδει για καποιον λογο, τοτε καλυτερα να υπαρχει μονο ενας και ο άλλος να είναι μονο για ωρα αναγκης.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτές οι μανάδες..είναι η καταστροφή των σκύλων μας!!!
Ο τσούφι δεν ζητιανεύει ποτέ, ποτέ, ποτέ..
Μία φορά χρειάστηκε να λείψω 3 μέρες και τη παρακάλεσα να μέινει σπίτι μου...και ο κύριος Τσούφι..έμαθε να τρώει κουλουράκια βουτηγμενα στο γάλα για πρωινό...μοσχαράκι κατσαρόλας από το χέρι της μάνας μου..(τον λυπόταν..λέει...γιατί του έλειπα και έκανε ότι μπορούσε για να του φτιάξει το κέφι)..
Από τότε...η μαμά...από μακριά και αγαπημένη!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η μαμα χαρηκε μαλλον γιατι ειδε στον Τσουφι ενα νεο μωρο στο σπιτι και του φερθηκε αναλογα :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Νταχτιρντι ενα πραγμα!:D:D:D

Παντως αν ειναι θεμα συνηθειας τοτε δεν υπαρχει προβλημα!Νομιζω οτι θα ξαναεπανελθει μολις ασχοληθεις και παλι εγεργα με αυτον!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ο 3 χρονών αρσενικός μου συνελήφθη να κατουρά ενα φιλοξενούμενο κουτάβι στο κεφάλι, :eek: μάλλον ήθελε να κάνει κάποια δήλωση. :shock:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ακριβώς το ίδιο έκανε προχθές το βράδυ η περίπου 3 χρονών νεοφερμένη μας (την έχω 10 μήνες), στον 8 χρονών "παλιό" μου, που την ανέχεται καρτερικά όλο αυτόν τον καιρό σε διάφορα τέτοια που του κάνει. Είμαι σίγουρη ότι την ίδια ακριβώς δήλωση ήθελε να κάνει, παρότι μικρότερη και νεότερη στην παρέα. Δεν θα της περάσει όμως :p

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ειναι λιγο μπερδεμενο το σκυλι,1,5 χρονο εισασταν μαζι και εφυγες εκει περιπου που επρεπε να πατησεις το κουμπι αποθηκευση,μετα αλλαξε καναλι ο σκυλος αφου ηταν ακομη σε ηλικια θρανιου και σε στυλ αφομοιωνω οτι συμβαινει γυρω μου,δασκαλος δεν υπηρχε μιση την εμαθε την αλφαβητα,η ημιμαθεια του σκυλου σε συνδιασμο με την τυπου ερασιτεχνικη εκπαιδευση εφεραν αυτο το αποτελεσμα,και για να μην παρεξηγηθω εγω ειμαι υπερ αυτης της εκπαιδευσης,αλλα αυτη χρειαζεται περισσοτερο χρονο και διαρκεια για να δειξη αποτελεσματα,ο σκυλος εμεινε στην ουσια χωρις αφεντικο για μεγαλο διαστημα,τωρα σε κανα χρονο κατι θα χτισεις παλι,αλλα ο φιλος μου ο Κυριαζης ελεγε καποτε "Τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια"θελει χρονο εχεις?

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εχω και χρονο και ορεξη

βασικα το διασκεδαζω πολυ να ασχολουμαι με τον σκυλο μου

αλλα επειδη στην προκειμενη περιπτωση φοβαμαι τα λαθη και να μην μπερδεψω περισσοτερο τον σκυλο θα απευθυνθω σε εκπαιδευτη να μου εξηγησει παραλληλα και μερικα πραγματα

δηλαδη στα 2,5 χρονια η σταθεροτητα του αφεντικου "εκτιμαται" απο τον σκυλο ή η γενικοτερη σταση του προς αυτον αναλογως

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει χρονικό όριο για τίποτα στον σκύλο....εκπαιδεύεται σε όλη του ζωή, εκτιμά την σταθερότητα σε όλη του τη ζωή, τα πάντα....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εκπαιδεύεται σε όλη του τη ζωή αλλά μικρος τα παιρνει καλυτερα.
Καπως περιπου οπως κι εμεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν νομίζω ότι είναι ότι μικρός μαθαίνει ευκολότερα, απλά μεγάλος έχει ήδη κάποιες εγκατεστημένες συνήθειες, επιθυμητές από τον σκύλο, τις οποίες εμείς πρέπει να διαγράψουμε και να γράψουμε άλλες από πάνω!

Εγώ το φαντάζομαι σαν το τατουάζ!Σε γυμνό δέρμα είναι πιο εύκολο να γίνει ένα, να αλλάξει όμως ένα που υπάρχιε θέλει περισσότερο κόπο και τέχνη!;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εχω και χρονο και ορεξη

βασικα το διασκεδαζω πολυ να ασχολουμαι με τον σκυλο μου

αλλα επειδη στην προκειμενη περιπτωση φοβαμαι τα λαθη και να μην μπερδεψω περισσοτερο τον σκυλο θα απευθυνθω σε εκπαιδευτη να μου εξηγησει παραλληλα και μερικα πραγματα

δηλαδη στα 2,5 χρονια η σταθεροτητα του αφεντικου "εκτιμαται" απο τον σκυλο ή η γενικοτερη σταση του προς αυτον αναλογως
Εγώ τωρα την εμπειρία και τις γνώσεις των υπολοίπων δεν τις έχω, αλλά επειδή σας είδα μαζί, νομίζω οτι θα επανέλθει πολύ γρήγορα απ'τη στιγμή που θα ξαναγυρίσεις και θα ξαναρχίσεις να ασχολείσαι μαζί του. Πόσο μάλλον αν συμβουλευτείς και κάποιο σοβαρό επαγγελματία.

Πάντως τι να κάνει κι η μάνα σου.... δεν μπορεί να περίμενες να στον κρατήσει στο επίπεδο που τον είχες.... πάλι καλά να λες που στον κράτησε 11 μήνες η γυναίκα με μικρές απώλειες μόνο..:rolleyes:

Είχαμε σκύλο στο καταφύγιο που τον επέστρεψαν μετά από 6 (!!) χρόνια οταν ο γιος πήγε στρατό....:mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul