ναι συμφωνω αν ο αλλος δεν ξερει να κουμανταρει και να "μιλησει" με τον σκυλο καλυτερα να μην εχει επαφη μαζι του καθολου
Aκριβώς!δευτερος χειριστης δεν σημαινει η μανα μου η αδελφη σου η γυναικα του... που απλά παιρνει το λουρί και τον βγαζει βόλτα...
δευτερος χειριστης σημαινει ότι έχει περασει την ιδια εκπαιδευση με τον πρωτο χειριστή και συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο...
οταν επαγγελματιας εκπαιδευτης δεν προτεινει δευτερο χειριστή είναι γιατί βαριεται να διδαξει και τον δευτερο στην ιδια τιμή....
το να υπαρχει δευτερος χειριστης ειναι ευχης εργο... γιατι ακριβως δεν μας χαλανε τον κοπο της εκπαιδευσης οι άλλοι.....
ο παρης ηταν 3 μηνων 6 ; δεν ξερω ηταν κουταβι παντως και τωρα δεν νομιζω οτι ειναι 3,5 αλλα 3 για να ειμαι μεσα λεω μεχρι 3,5 ετωνΣε ποια ηλικια τον βρηκες?
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια από εκπαιδευτες αλλά, εφοσον το λες Πετρο, φανταζομαι ότι ισχυει, τουλαχιστον σε καποιον βαθμο.οταν επαγγελματιας εκπαιδευτης δεν προτεινει δευτερο χειριστή είναι γιατί βαριεται να διδαξει και τον δευτερο στην ιδια τιμή....
το να υπαρχει δευτερος χειριστης ειναι ευχης εργο... γιατι ακριβως δεν μας χαλανε τον κοπο της εκπαιδευσης οι άλλοι.....
Εγώ τωρα την εμπειρία και τις γνώσεις των υπολοίπων δεν τις έχω, αλλά επειδή σας είδα μαζί, νομίζω οτι θα επανέλθει πολύ γρήγορα απ'τη στιγμή που θα ξαναγυρίσεις και θα ξαναρχίσεις να ασχολείσαι μαζί του. Πόσο μάλλον αν συμβουλευτείς και κάποιο σοβαρό επαγγελματία.εχω και χρονο και ορεξη
βασικα το διασκεδαζω πολυ να ασχολουμαι με τον σκυλο μου
αλλα επειδη στην προκειμενη περιπτωση φοβαμαι τα λαθη και να μην μπερδεψω περισσοτερο τον σκυλο θα απευθυνθω σε εκπαιδευτη να μου εξηγησει παραλληλα και μερικα πραγματα
δηλαδη στα 2,5 χρονια η σταθεροτητα του αφεντικου "εκτιμαται" απο τον σκυλο ή η γενικοτερη σταση του προς αυτον αναλογως