καλησπερα σας!

antreas-lizaki=)

Active Member
24 Μαϊου 2009
40
0
Ευχαριστω για τις συμβουλες και παλι!Το καλο ειναι(ισως και κακο δε ξερω) οτι ασχολουμαστε ολοι συνεχως μαζι της.Οι γονεις μου,εγω και ο αδερφος μου.Δε μενει ποτε μονη της γιατι ακομα και αν καποιος δουλευει,καποιος αλλος ειναι σιγουρα σπιτι για να μεινει μαζι της!Την εχουμε αγαπησει ολοι, και οπως ειπα και πριν της συμπεριφερομαστε σαν να ειναι παιδι-για τους γονεις μου- και αδερφη μας-εμενα και του αδερφου μου!
Αν καποια στιγμη μεινει μονη της για λιγο,της εχουμε ραδιο 24 ωρες το 24ωρο(ακουει τα παντα:D) και νιωθει οτι δεν ειναι μονη της η απλως κοιμαται!
Καλως σας βρηκα Νατασσα!

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Να σου ζήσει και από εμένα το Λιζάκι.

Μια επισήμανση για το pedigree : Θεωρόντας ότι ο εκτροφέας είναι σωστός, και να έχει δηλώσει την γέννα στον ΚΟΕ, το pedigree θα το έχει στα χέρια του στην καλύτερη περίπτωση στο εξάμηνο. Οπότε μέχρι τότε υπομονή.

Δεν χάνεις τίποτα βέβαια, με το να ρωτήσεις "ευγενικά" τον εκτροφέα σου πότε περίπου το περιμένει (γιατί αν ρωτήσεις "δηλώσατε τη γέννα στον ΚΟΕ, θα ακουστεί κάπως περίεργο).:)

antreas-lizaki=)

Active Member
24 Μαϊου 2009
40
0
Σε ευχαριστω πολυ Dinosd!!
Σκεφτομουν ηδη να τον ρωτησω τι εχει γινει με αυτο και ο τροπος που με συμβουλευεις ειναι ισως ο καλυτερος!