λυκο πετυχες ποτε ?αρχαιοκαπηλο?τσομπανοσκυλα?φιδια? αλβανους?στα βουνα, τι να κανει ο κλεφτης, δεν καταλαβα..κλεβει κουκουναρια?
εχω βρεθει στα πιο απομακρυσμενα βουνα και θαλασσες και οχι πεντε και δεκα φορες, χιλιες και δυο χιλιαδες φορες και ποτε δεν κινδυνεψα ουτε απο κλεφτη, ουτε απο σκυλο.
απεναντιας, στην κυψελη που εμενα καποτε, βρεθηκα 12 φορες σε αυτην την κατασταση -κλεφτη, οχι σκυλου- και στο σπιτι μου και στο μαγαζι μου και στον δρομο.
επισης, το ντογκο δεν ειναι φυλακας , ειναι κυνηγοσκυλο.
και αν εχω καταλαβει καλα, ουτε σε στενη συνεργασια κυνηγαει.
σωστα προμηθεα?
οταν 8α εχεις εσυ 3 ακιτα 1 ντογκο 5 γατες και 3 κυνηγοσκυλα χωρισ να μαλωνουν να λερονουν να δαγκωνουν στην αυλη σου τοτε θα μου πεις για εμπειρια.Καλώς όρισες!!!
Γενικά αυτούς με τη "μεγάλη εμπειρία" να τους αποφεύγεις
Διάβασες τα links που παρέθεσε η Kango? Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το κάνεις και να μην πάρεις κουτάβι από το φίλο σου
αχ βαγγελιστρα μου, δεν ξαναπαω στα βουνα..λυκο πετυχες ποτε ?αρχαιοκαπηλο?τσομπανοσκυλα?φιδια? αλβανους?
δεν εχει τετοια στα βουνα?
Νομίζεις ότι αυτό μου λέει κάτι?οταν 8α εχεις εσυ 3 ακιτα 1 ντογκο 5 γατες και 3 κυνηγοσκυλα χωρισ να μαλωνουν να λερονουν να δαγκωνουν στην αυλη σου τοτε θα μου πεις για εμπειρια.
σκυλο θελω οχι πρωταθλητη και δεν τα πουλαει τα σκυλια ουτε τα δινει καπου για τη φαση τα εχει γιατι τα γουσταρει και τα αγαπαΝομίζεις ότι αυτό μου λέει κάτι?
Τι ξέρει από εκτροφή ο φίλος σου?
Σε πόσες εκθέσεις έχει κατεβάσει τα σκυλιά του και τι διακρίσεις έχουν λάβει? Τι προγεννητικούς ελέγχους έχει κάνει? Δίνει pedigree? Οι πρόγονοι των σκύλων του ποιοι ήταν, τι διακρίσεις είχαν, τι υγεία είχαν, τι χαρακτήρα είχαν?
Μίλησέ μου τώρα για την εμπειρία του, αν θέλεις
Μααααλιστααααα...:-({|=σκυλο θελω οχι πρωταθλητη και δεν τα πουλαει τα σκυλια ουτε τα δινει καπου για τη φαση τα εχει γιατι τα γουσταρει και τα αγαπα
Ο λύκος από ένστικτο αυτοσυντήρησης αποφεύγει τον άνθρωπο!λυκο πετυχες ποτε?
Αυτός είναι ο λόγος που σε ρώτησα "ποιο βουνό", διότι αυτό παραπέμπει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!...αρχαιοκαπηλο?
Κινδύνεψες ποτέ από τσοπανόσκυλα? Κι αν ναι? Τότε ένας σκύλος που έχει μάθει να παίζει με άλλα σκυλιά πως σκέφτεσαι πως θα σε προστατέψει από έναν τέτοιο ενδεχόμενο κίνδυνο....τσομπανοσκυλα?
Σκύλο θα πάρεις κι όχι μαρμότα!...φιδια?
Αυτό μάλλον θέλει περαιτέρω διευκρίνηση, γιατί έτσι όπως το έχεις θέσει ακούγεται κάπως!...αλβανους?
τι εγγευσεις να δωσει ο πετερας ειναι 6 χρονον με πετιγκρι η μητερα 3 2γεννα ειναι υγειεστατοιΟκ. Δεν θέλεις σκύλο πρωταθλητή.
Σκύλο υγιή θέλεις?
Τι εγγυήσεις δίνει για την υγεία του?
το βουνο γιατι ρωτας θες να ερθεις για ψαξιμω?2η κανονικοι λυκοι ναι οχι οι οικολογικοι που ειναι εξοικιωμενοι με τον ανθρωπο,3οταν σε ορμηξει ενα σκυλη οπιοδηποτε ο σκυλος σου δεν κανει τπτ?4και τελος η οχια δεν ορμαει και αν φορας αρβυλο δεν σε κανει τπτ απλο σκυλος τα περνει μυρωδια πολυ πριν εσεναΚαλησπέρα και καλωσόρισες!
Μου δημιούργησες κάποιες απορίες:
Σε ποιο βουνό αναφέρεσαι?
Ο λύκος από ένστικτο αυτοσυντήρησης αποφεύγει τον άνθρωπο!
Αυτός είναι ο λόγος που σε ρώτησα "ποιο βουνό", διότι αυτό παραπέμπει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!
Κινδύνεψες ποτέ από τσοπανόσκυλα? Κι αν ναι? Τότε ένας σκύλος που έχει μάθει να παίζει με άλλα σκυλιά πως σκέφτεσαι πως θα σε προστατέψει από έναν τέτοιο ενδεχόμενο κίνδυνο.
Σκύλο θα πάρεις κι όχι μαρμότα!
Πως φαντάζεσαι πως θα σε προστατέψει ο σκύλος άπο μια Οχιά ας πούμε, χωρίς να κινδυνέψει ο ίδιος?
Αυτό μάλλον θέλει περαιτέρω διευκρίνηση, γιατί έτσι όπως το έχεις θέσει ακούγεται κάπως!
οι σκυλοι πρωταθλητες δεν ειναι σκυλοι? ενα ντογκο που εχεις εκθεσιακες διακρισεις ειναι του σαλονιου?σκυλο θελω οχι πρωταθλητη και δεν τα πουλαει τα σκυλια ουτε τα δινει καπου για τη φαση τα εχει γιατι τα γουσταρει και τα αγαπα
Υπάρχουν και εκτροφείς που η στο λεξικο στη λέξη δυσπλασία έχουν φωτό του εκτροφειου τους, κι όμως έχουν βγάλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ...Οκ. Δεν θέλεις σκύλο πρωταθλητή.
Σκύλο υγιή θέλεις?
Τι εγγυήσεις δίνει για την υγεία του?