η Άλντα

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Κλείσε στην καρδία σου γερά τις αναμνήσεις και τις στιγμές που ζήσατε μαζί να είσαι υπερήφανος που της χάρισες αγάπη και έναν σύντροφο
σίγουρα θα είναι ευτυχίσμενη
Καλό ταξίδι να έχει

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Α, ρε Άλντα... Σαν την ιστορία με το λύκο και τα πρόβατα! Κάθε φορά που έβλεπα νέο μήνυμα εδώ σκεφτόμουν "Ωχ..."
Τώρα μπήκα περιμένοντας τα καινούρια κατορθώματά της, αλλά δεν είχε άλλα...
16 ολόκληρα χρόνια ζωής όμως, γεμάτα με τόσες ιστορίες είναι από μόνα τους κατόρθωμα! :)

Μη λυπάσαι για όσα δεν μπόρεσες... Όσα και να τους έχουμε δώσει, πάντα θα βρίσκουμε κάτι που δεν μπορέσαμε ώστε να κατηγορήσουμε τον εαυτό μας... Να χαίρεσαι για όσα σου έδωσε και της έδωσες!
Το πιο σημαντικό, ήσουν δίπλα της στο τέλος που σε χρειαζόταν.

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
έφυγε έχοντας νιώσει την αγάπη των ανθρώπων της......
να είστε καλά.....

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ηταν και ειναι σιγουρα απο πιο αγαπητα σκυλια του φορουμ. Πολλοι δεθηκαμε μαζι της με καποιον τροπο, κι ας μην την γνωρισαμε ποτέ.

laika

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2010
32
0
καλο ταξιδι Αλντα!..
η Λαικα γεννηθηκε κι αυτη το 1995 και πεθανε πριν 2μιση μηνες..
και η δικια μου ειχε κολλημα με το γραφειο.. μεχρι και το τελευταιο βραδυ πριν πεθανει μονο εκει ηθελε να παει...
ας ειναι καλα εκει που ειναι και μας κοιτανε απο ψηλα..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εγώ είμαι λίγο πιό καινούργιος στο forum και έτσι δεν είχα προλάβει να διαβάσω την υπέροχη αυτή ιστορία "on-line". Τη διάβασα χτες και νομίζω ότι η επίδραση πάνω μου είχε ανάλογη ένταση και συγκίνηση.
Πιστεύω ότι όσοι έχουν ασχοληθεί, έστω και μιά φορά με ένα αδέσποτο και έχουν συμβάλει στη στοιχειώδη βελτίωση των συνθηκών ζωής του, θα τους το χρωστάει ο Θεός και (κυρίως) ο πολιτισμός μας.
Φίλε amangos, καλό ταξίδι στην Αλντα και σίγουρα ξέρεις ότι, μετά από πολλά χρόνια, θα είναι "εκεί" για να σας ξανασυναντήσει.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Σας ευχαριστώ όλους. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι πως κάποιοι άνθρωποι θα θυμούνται την Άλντα, παρόλο που δεν την γνώρισαν. Στο γραφείο, τις τελευταίες 2 μέρες, το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Μας λείπει σε όλους. Οι πελάτες που μπαινοβγαίνουν, την ξέρανε τόσα χρόνια και ρωτάνε τι απέγινε... Έχει πέσει πολύ κλάμα, ο καθένας που έχει μια δικιά του πονεμένη ιστορία, τον αγγίζει το θέμα πολύ περισσότερο.

Η Αλντίτσα έζησε μια γεμάτη ζωή. Με την αλητεία της, με τους ανθρώπους που την αγάπησαν, με τους ανθρώπους που την νοιάστηκαν και την φρόντισαν. Έζησε καλές και κακές στιγμές, έζησε όλες τις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ένα σκύλος, μέχρι και κρουαζιέρες είχε πάει, ήταν τυχερή, έξυπνη, και ικανή να τα καταφέρνει σε όλα τα ενδεχόμενα.

Σας ευχαριστώ όλους. Πηγαίνετε μια βόλτα παραπάνω με τον σκύλο σας, δώστε του ένα χάδι επιπλέον, κάνετε ένα παιχνίδι παραπάνω, θα έρθει μια μέρα που δεν θα είναι δίπλα σας, χαρείτε αυτό που έχετε τώρα. Γεμίστε με εικόνες, που μια μέρα θα είναι το μόνο που θα σας απομείνει από τον φίλο σας. Το αύριο, είναι πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεστε, ιδίως εάν χάνετε το σήμερα...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Α, ρε Άλντα... Σαν την ιστορία με το λύκο και τα πρόβατα!
Κάθε φορά που έβλεπα νέο μήνυμα εδώ σκεφτόμουν "Ωχ..."
Τώρα μπήκα περιμένοντας τα καινούρια κατορθώματά της, αλλά δεν είχε άλλα...
Κι όμως, αυτό με έκανε να χαμογελάσω!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πηγαίνετε μια βόλτα παραπάνω με τον σκύλο σας, δώστε του ένα χάδι επιπλέον, κάνετε ένα παιχνίδι παραπάνω, θα έρθει μια μέρα που δεν θα είναι δίπλα σας, χαρείτε αυτό που έχετε τώρα. Γεμίστε με εικόνες, που μια μέρα θα είναι το μόνο που θα σας απομείνει από τον φίλο σας. Το αύριο, είναι πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεστε, ιδίως εάν χάνετε το σήμερα...
Να σαι καλα ρε Αντωνη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Off topic: Amangos δεν είναι κατάλληλη η στιγμή, αλλά δράττομαι της ευκαιρίας της επανεμφάνισής σου. Κρίμα που δεν συμμετέχεις πια. Κι εσύ και κάποιοι ακόμα. Νομίζω ότι θα χαιρόντουσαν όλοι, να μας κάνατε πάλι παρέα. Προσωπικά θα το ήθελα πολύ :-|