η Άλντα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αρχικό μήνυμα απο amangos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πηγαίνετε μια βόλτα παραπάνω με τον σκύλο σας, δώστε του ένα χάδι επιπλέον, κάνετε ένα παιχνίδι παραπάνω, θα έρθει μια μέρα που δεν θα είναι δίπλα σας, χαρείτε αυτό που έχετε τώρα. Γεμίστε με εικόνες, που μια μέρα θα είναι το μόνο που θα σας απομείνει από τον φίλο σας. Το αύριο, είναι πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεστε, ιδίως εάν χάνετε το σήμερα...
H ευαίσθητη, έξυπνη, μα πάντα πνευματώδης πένα του Αντώνη.. που εμενα αυτά τα χρόνια μου έμαθε πολλά..

Ήταν τυχερή.. γιατί είχε εσένα αφεντικό.. μακάρι πολλά σκυλάκια να είχαν την τύχη της!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Φιλε κουραγιο και να την θυμασαι.
Δν ξερω ποσο μπορει να σε αγγιξει , αλλα σε νιωθω.
3 μηνες εγω χωρις την μικρη μ...
Να σαι καλα να την θυμασαι.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Off topic: Amangos δεν είναι κατάλληλη η στιγμή, αλλά δράττομαι της ευκαιρίας της επανεμφάνισής σου. Κρίμα που δεν συμμετέχεις πια. Κι εσύ και κάποιοι ακόμα. Νομίζω ότι θα χαιρόντουσαν όλοι, να μας κάνατε πάλι παρέα. Προσωπικά θα το ήθελα πολύ :-|
περνάω μια φάση της ζωής μου, που μιλάω όλο και λιγότερο...

Μια ζωή κάτι ήθελα να πω, ο περισσότερος κόσμος το είχε βουλώσει βυθισμένος σε μια κατάσταση νιρβάνα και τον ενοχλούσε κάθε φωνή που έθετε προβληματισμούς ή αμφισβητούσε τα καλώς κείμενα, ο υπερκαταναλωτισμός και η ψευδαίσθηση ότι όλα πάνε καλά μου την έδιναν στα νεύρα, η όλη κατάσταση μου προξενούσε την ανάγκη να πω την δικιά μου οπτική των πραγμάτων. (Για όνομα του Θεού, δεν θεωρώ ότι όσα έλεγα ή έκανα ήταν σωστά, απλώς είχα μια διαφορετική οπτική και ένοιωθα την ανάγκη να την εκφράζω...)

Τον τελευταίο καιρό ξύπνησαν απότομα οι περισσότεροι (δεν αναφέρομαι στο σκυλοφόρουμ), όλοι αυτοί που με θεωρούσαν εκκεντρικό ή ιδιόρρυθμο τέλος πάντων, ο καθένας κάτι έχει να πει, ξεσπαθώνει ο κόσμος για το κάθε τι, σαν κοινωνία περνάμε μια φάση όψιμης και κατευθυνόμενης αγανάκτησης, βαριέμαι να τους ακούω να ξεσπαθώνουν όλοι όσοι δεν ήθελαν να ακούνε, δεν γουστάρω να συμμετέχω στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Προφανώς το "πρόβλημα" μου είναι ότι είμαι ανάποδος!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ωχ, αυτό θα πει χυλόπιτα :)
Πάντως εμείς τους "ανάποδους" τους συμπαθούμε.
Ρώτα και το kokoni :D

Ok. Να είσαι καλά και να προσφέρεις πάντα τόσα, σε 4ποδους και 2ποδους. Και σ' όποιον αρέσει :)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Κάθισα και διάβασα όλο το ποστ από την αρχή. Θα ήθελα να συμπληρώσω πολλές μικρές ιστορίες, όμορφες αναμνήσεις, αλλά ίσως το κάνω αργότερα...

Νομίζω πως έκανα λάθος στην ηλικία της, έχω την εντύπωση πως η Άλντα ήταν γεννηθείσα τον Μάιο του 93. Μάιος ήταν σίγουρα. Ή 93 ή 94, αλλά μάλλον το 1993.

Νόμιζα πως η Άλντα επέστρεψε πριν από 11-12 μήνες, αλλά... τελικά διαπίστωσα πως έμεινε 14 μήνες.

Ο γιατρός δεν το πίστεψε πως η Άλντα άντεξε τόσο, υποθέτω πως η μακροχρόνια γυμναστική της πίσω από το ποδήλατο, το μηχανάκι, κλπ την βοήθησε στην μακροζωίας της.

Σήμερα, Σάββατο, δεν θα πάω από γραφείο!!! Είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά από 14 μήνες, που δεν θα πάει κανένας μας στο γραφείο.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ήθελα να πάω εκδρομή, αλλά δεν βρήκα κανέναν να μπορεί να ασχοληθεί με την Άλντα. Όλοι κάπου είχαν κανονίσει να πάνε. Έτσι, εμείς δεν φύγαμε...

Καλή σας μέρα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αντωνη, γενικα υπαρχει μια καταθλιψη, εκνευρισμος και απογοήτευση με οσα συμβαινουν και πραγματι τωρα ολοι ξυπνησαν.
Το φορουμ είναι μια καλη παρεα που βοηθαει να ξεχνιομαστε.

Υπαρχει βεβαια νεα ταξη πραγματων και εδώ, για αλλους καλη και αλλους όχι, καθως επισης και αποτομα ξυπνηματα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Σήμερα η Αλντίτσα πήγε ένα μεγάλο ταξίδι. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της, και να ξαναβρεθούμε μια μέρα. Έζησε όμορφα, τα κατάφερε στην ζωή της να ζήσει πολλά, αγάπησε και αγαπήθηκε, και θα την θυμάμαι πάντα. Θα μου λείψεις πολύ κοπέλα μου.

φίλε μοιραζόμαστε τον πόνο σου
ευχομαι να βοηθάει

είμαι μαζί σου

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Διάβασα όλο το post απο την αρχή. Σιγκινήθηκα... Εύχομαι η Άλντα να είναι ευτυχισμένη στο σκυλοπαράδεισο μαζί με το Ρούντη μου και τα άλλα σκυλάκια... Να ξέρεις οτι θα έρθει κάποια στιγμή που θα τη θυμάσαι και θα χαμογελάς μόνο! Εύχομαι να έρθει σύντομα.