Tο να θέλουμε να πανικοβάλουμε με το να θέλουμε να υπερτιμήσουμε ένα προϊόν έχει κάποια διαφορα.Θες να παραθέσω παραδείγματα απο το άλλο νημα οπου κάποιοι πανικοβλήθηκαν τόσο που θελανε να πάνε να βγάλουν το τσιπ???
Εσύ από την αρχη θεώρησες οποιοδηποτε επιχείρημα παραθέσαμε άκυρο.
Είναι δυνατόν ένα νόμισμα να έχει μια όψη?
Παραθέτοντας και τις δυο σημαίνει ότι πανικοβάλουμε?
Oχι .., αλλα μην ξεχνάς ότι τα τατού υπάρχουν παρα πολλά χρονια και δοκιμασμένα από χιλιάδες ανθρωπους ανά τα χρονια.Ομόλογώ οτι δεν ξέρω τίποτα απο τατου.Γιάυτο ρωτησα ποσο ευκολο είναι να γινεται συστηματικά, σε σχέση με μια "ενεση" που προυποθέτει το τσιπ. Το οποίο παρεμπιπτοντως έχει κλείσει δεκαετία. Δεν είναι άρα και πολύ καινούριο φρούτο. Επίσης, το παλιότερο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο.
Γενικά δεν σημαίνει ότι παλιό καλύτερο από ένα καινούριο, απλά είναι δοκιμασμένο πολλά έτη στο να μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εμπεριστατωμένα αποψη.
Nαι αλλα αν ανατρέξεις πίσω, έχεις βγάλει άκυρο κάθε επιχείρημα θεωρώντας ανούσιο κάθε προβληματισμό.Τα κοιτάω. Και βλέπω οτι καταβάλλω προσπάθειες να τεκμηριώνω επιστημονικά τα όσα λέω όσο καλύτερα μπορώ, οντας πάντα ανοιχτή σε διορθώσεις, με την ανάλογη τεκμηρίωση. Λυπάμαι αν δε σου φτάνει, αλλά μέχρι εκει φτανουν οι δυνατότητες μου.
Aν ήμουν ειρωνικη σου ζητάω συγγνώμη.Δε βλέπω το λόγο να γίνεσαι ειρωνική. Νομίζω σου έχω απαντήσει σε όλα με στοιχειώδη ευγένεια, χωρις προσωπικούς χαρακτηρισμούς.....
Δε θα σχολιάσω περαιτέρω το παραπάνω.
Καλο είναι όμως που και που να αναλύουμε χωρίς τέτοιο πείσμα μια συζήτηση και να μην είμαστε τόσο αρνητικοι σε οτιδήποτε "καινούριο" από την δικη μας σκέψη.