ερωτήσεις-απορίες σχετικα με την εκπαίδευση

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
λοιπόν σκέφτηκα να ανοίξω αυτο το τόπικ ώστε όσοι έχουν απορίες σχετικά με την εκπαίδευση να γράφουν εδω πέρα και να μην χρειάζεται να ανοίγουν συνέχεια διαφορετικά τόπικς για το κάθε τι παρα μονο σε ειδικές περιπτώσεις!
εάν φυσικά δεν το εγκρίνει η αντμιν μπορεί να το διαγράψει και να μεταφέρει το θέμα μου αλλου!

έχω το εξής πρόβλημα:

το πατσαβουράκι μου(ο Σάν)ξέρει και έχει μάθει να κάνει τις ανάγκες του έξω!αρκετές φορές όμως όταν γυρνάω απ' το σχολείο τα εχει κάνει μέσα (τσισάκια κυρίως κακά του δεν έχει κάνει ποτε μέσα)
τον βγάζω πριν το σχολείο γύρω στις 7¨30 μετα η αδερφή μου γυρω στις 2¨15 μετα εγώ γύρω στις 5¨00 μετα κατα τις 8¨00 κ μετα πριν πάω για υπνο, κατα τις 12¨00 δηλαδή.

το νερό του και το φαΐ του του τα αφήνω ολη μερα στη διάθεση του μήπως φταίει αυτό?

το φαΐ του του το αφήνω ολη μέρα επειδή οταν μένει το στομάχι του άδειο κάνει εμμετό

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καταρχήν πες μας πόσο είναι ο μικρός?

Το φαγητό ΔEN το αφήνουμε παραπάνω από 15-20 λεπτά μπροστά του!Οτι έφαγε,έφαγε!!!Αν δεν θέλει να φάει κακό του κεφαλιού του,στο επόμενο γεύμα!!!Αντίθετα,με το νερό που πρέπει να υπάρχει στην διάθεση του όλη την ημέρα!Καλό θα ήταν να το αλλάζετε μέσα στην ημέρα με φρέσκο!

Όσον αφορά τους εμετούς,συμβούλεψου τον κτηνίατρο σου!!!

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
είναι 10 μηνών περίπου!
στην αρχή αυτο έκανα το άφηνα 15-20 λεπτά και μετα του το έπαιρνα!του είχα όμως ενα γεύμα την ημέρα και μέχρι να 'ρθει η ώρα του επόμενου την αλλη μέρα δηλαδή έμενε πολλές ώρες το στομάχι του αδειο και γι αυτο έκανε και εμμετούς..μου ειπε κ ο κτηνίατρος οτι απο εκεί οφείλοντε οι εμμετοι και έτσι εγώ του αύξησα τη τροφή και του την άφηνα όλη μέρα..εσεις ποσα γευματα δίνετε στα δικά σας??

εννοείται πως το νερό του το αλλάζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα με φρέσκο!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σπάσε το γέυμα σε 2 ή και 3 μικρότερα που θα του τα δίνεις ανά κάποιες ώρες ώστε και να μην μένει πολλές ωρες με άδειο στομάχι και να μην έχει το φαί του όποτε το θέλει αυτό!;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.881
5.151
patra
grdane.blogspot.com
gia την τροφή θα μοιράζεις την ποσότητα που πρέπει να φάει κατά την διάρκεια της ημέρας σε τρία ή δύο ισόποσα γεύματα θα περιμένεις 15 λεπτά και αμέσως θα την μαζεύεις....
για τους εμέτους.... ξανά κτηνίατρος....
καλή συνέχεια...

μαζί ποστάραμε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.271
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK