ενοχλητικά σχόλια για κατόχους δυναμικών φυλών-τρόποι αντιμετώπισης

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
σε αυτο φταιει η κακη ενημερωση ,οπως πλλες φορες εχουμε πει.κυκλοφορει η φημη οτι ολα αυτα τα ζωα ειναι απροβλεπτα κ εκει που ολα ειναι καλα ,τσουπ θα στην κανουν.αυτο φοβαται ο κοσμος.κ του αρσει να φοβαται κατι δυστυχως,οπωτε το φουσκωνει κ αρκετα το καθε τι....το πιτ δεν λαμβανει μερος γιατι δεν ειναι αναγνωρησμενο φιλε/φιλη andrykor.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Παίρνει μέρος ως american staffordshire terrier... μιας και είναι πάνω κάτω τα ίδια σκυλιά :) Τουλάχιστον έμαθα και κάποια πράγματα απο εκτροφείς άλλων φυλών!;)

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
Φίλε μου καλά κάνεις και έχεις Staffordshire bull terrier . Είναι τελείως άκακα με τους ανθρώπους και εάν κοινωνικοποιηθεί σωστά και δεν προκληθεί από άλλα σκυλιά θα τα πάει μια χαρά. Είναι σκυλιά που δεν θα αρχίσουν έναν καυγά αλλά σίγουρα θα τον τελειώσουν . Σε αυτούς που σε ρωτάνε αλά απάντησε τους ότι δεν υπάρχουν κακά σκυλιά αλλά κακά αφεντικά που δυστυχώς βγάζουν κακό όνομα στα σκυλιά.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μιλβα για να μην μπερδευτεις,ξαναλεω,το αμσταφ στην ουσια ειναι γραμμη πιτ.στην ουσια ειναι ιδιο.απλα αν ειναι πιτ δεν μπορει να λαβει μερος σε εκθεση,πρεπει να εχει χαρτια αμσταφ που σημαινει οτι το δεντρο του ειναι βασισμενο σε γραμμη αμσταφ για να εχει χαρτια κ να ειναι αναγνωρησμενο.δεν ισχυει λοιπον οτι το πιτ οτι λαμβανει μερος σαν αμσταφ.αν ειναι αμσταφ θα λαβει.αν ειναι πιτ δεν θα εχει χαρτια...καταλαβαινεις τι θελω να σου πω?

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Το βραδυ στο σπιτι με την μπυρα στο χερι και την τσιγαριά ολοι ευγενικοι ειναι.
+10000

αν ειναι πιτ δεν θα εχει χαρτια...καταλαβαινεις τι θελω να σου πω?
ή θα εχει χαρτια, τα οποια ο FCI και κατα συνεπεια και ο ΚΟΕ, δεν θα τα αναγνωριζουν ως επισημα!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
σωστα ρικο,παντα με βαση fci μιλαμε!εννοειται πως τα πιτ μπορουν να εχουν χαρτια...καλως η κακως τα πρωτα χαρτια με γεννεολογικα δεντρα ξεκινησαν εξαιτιας των πιτ κ του τροπου χρησιμοποιησης τους,απλα δεν αναγνωριζονται οπως λες...θεωρητικα λοιπον,δεν εχουν.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Πρόσφατο περιστατικό που χρήζει αναφοράς για την μοναδικότητά του:

Φίλος έχει βγάλει βόλτα το αρσενικό ενήλικο (και ολόλευκο) Ντόγκο Αρτζεντίνο του. Τον σταματάει κάποιος στον δρόμο.
- Φίλε, καταπληκτικός σκύλος... να σου ζήσει!
Ο φίλος, αφού χαμογέλασε στον ξένο, τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια πιστεύοντας πως ο ξένος γνώριζε περί ποιότητας σκύλων!
Ο ξένος συνέχισε:
- Ντόμπερμαν δεν είναι?
Ο φίλος, ελαφρά ξαφνιασμένος:
- Όχι...
- Αααα, Πιτ Μπουλ!
- Εεε, όχι, Ντόγκο Αρτζεντίνο είναι!
- Α, ναι, μπράβο! Έχω κι εγώ ένα τέτοιο!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni

Φίλος έχει βγάλει βόλτα το αρσενικό ενήλικο (και ολόλευκο) Ντόγκο Αρτζεντίνο του. Τον σταματάει κάποιος στον δρόμο.
Ο φίλος, αφού χαμογέλασε στον ξένο, τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια πιστεύοντας πως ο ξένος γνώριζε περί ποιότητας σκύλων!
Ο ξένος συνέχισε:
- Ντόμπερμαν δεν είναι?
- Όχι...
- Αααα, Πιτ Μπουλ!
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Ολα τα μωρά ίδια μούρη έχουν!!! :D :D :D :D :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809

Ο ξένος συνέχισε:
- Ντόμπερμαν δεν είναι?
- Όχι...
- Αααα, Πιτ Μπουλ!
Kαι εγω εχω ενα τετοιο!:paja1::paja1::paja1::maria:

Χτεσινη συζητηση στη βολτα μας..
(Αυτος)Τι ομορφος σκυλος... λαμπραντορ δεν ειναι ?
(Εγω)Οχι dogo argentino
(Αυτος)Τι ειναι αυτο ? Υπαρχει αλλο τετοιο?
(Εγω) Οχι ειναι μοναδικος στον κοσμο. :D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Kαι εγω εχω ενα τετοιο!:paja1::paja1::paja1::maria:

Χτεσινη συζητηση στη βολτα μας..
(Αυτος)Τι ομορφος σκυλος... λαμπραντορ δεν ειναι ?
(Εγω)Οχι dogo argentino
(Αυτος)Τι ειναι αυτο ? Υπαρχει αλλο τετοιο?
(Εγω) Οχι ειναι μοναδικος στον κοσμο. :D
και ο υποθετικος διαλογος μετα:

-Πως τον φωναζετε?
- Unique!!! :D:D:D:D

ΣΕΖΑΡ

Active Member
5 Οκτωβρίου 2010
30
0
δεν χρειαζεται να ρωτανε!ειναι ρατσες του διαβολου αυτες![/QUOT
χαχα!! πολυ ωραιο αυτο!! εμενα τον σεζαρ 4 μηνων ο ιδιος μου ο πατερας τον ελεγε μαιμου! και ενας γνωστος οτι μοιαζει με μπαμπουινο! το κορυφαιο ομως πριν μια εβδομαδα περιπου!! τον εχω βγαλει σε ενα δασακι και βολταρουμε μεχρι που σταματαει ενας ποδηλατης και με θαυμασμο μου λεει πω πω τι ειναι αυτο ρε φιλε; ποιμενικος καυκασου του λεω. α' μηπως ειναι τα λεγομενα αρκουδοσκυλα; ειναι διασταυρωση σκυλου με αρκουδα αυτα γιατι τα βαζουν να αντιμετωπιζουν αρκουδες εκει στα βουνα...εκει εμεινα καγκελο!! μουρθε να του πω ποιος σου ειπε αυτες τις μ...... αλλα του απαντησα οτι παιζει να ειναι ετσι κ εφυγα....ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!