ελα ρε Blade πυρπολητη....

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Eκτιμώ το χιούμορ και όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν. Ο Blade προκαλεί και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Αλλά ας μην γινόμαστε προσβλητικοί άλλωστε ούτε ο ίδιος πρόσβαλε κανέναν.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τώρα αν εγώ πάρω αυτό κι οδηγήσω σε άλλη μια εκτροπή θέμα θα φταίω;ε;θα φταίω;:p
Και μετά ρωτάτε πως σε όλες τις συζητήσεις χωράνε οι τσοπάνηδες....:p
Ψηφοφορία στη Βουλή μην έχει μόνο και το ξενυχτίσουμε πάλι τζάμπα...
Eκτιμώ το χιούμορ και όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν. Ο Blade προκαλεί και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Αλλά ας μην γινόμαστε προσβλητικοί άλλωστε ούτε ο ίδιος πρόσβαλε κανέναν.
Αυτό μην το λες, πολλες φορες έχει χρησιμοποιήσει ακομψες λέξεις ή εκφράσεις σε άτομα με τα οποία δεν εχει αναπτυξει την κατάλληλη οικειότητα. Εμενα με προσβάλει να υπονοει κάποιος που δε με γνωρίζει ότι κάνω χρήση λέγοντας ότι και το Πατρινο καλό είναι. Δεν το βλέπω μεσα στα πλαίσια της φιλικου, αντιστοιχου, πειραγματος που μπορεί να κανει ο καθενας μας στους φίλους του. Από άγνωστο προσβάλλει..

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Αυτό μην το λες, πολλες φορες έχει χρησιμοποιήσει ακομψες λέξεις ή εκφράσεις σε άτομα με τα οποία δεν εχει αναπτυξει την κατάλληλη οικειότητα. Εμενα με προσβάλει να υπονοει κάποιος που δε με γνωρίζει ότι κάνω χρήση λέγοντας ότι και το Πατρινο καλό είναι. Δεν το βλέπω μεσα στα πλαίσια της φιλικου, αντιστοιχου, πειραγματος που μπορεί να κανει ο καθενας μας στους φίλους του. Από άγνωστο προσβάλλει..
Ναι συμφωνώ κρητικόπουλο ότι κάποιους ίσως τους προσβάλει. Αν και πείραγμα και όχι προσωπικός χαρακτηρισμός έχεις το δικαίωμα να μην σου αρέσει από κάποιον άγνωστο και συμφωνώ απόλυτα.
Βέβαια και να τον λέμε τρελό δεν είναι ότι πιο κομψό και απλά μια επισήμανση έκανα όποιος θέλει την αγνοεί.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ναι συμφωνώ κρητικόπουλο ότι κάποιους ίσως τους προσβάλει. Αν και πείραγμα και όχι προσωπικός χαρακτηρισμός έχεις το δικαίωμα να μην σου αρέσει από κάποιον άγνωστο και συμφωνώ απόλυτα.
Βέβαια και να τον λέμε τρελό δεν είναι ότι πιο κομψό και απλά μια επισήμανση έκανα όποιος θέλει την αγνοεί.
Δεν τον είπε κανείς τρελό...
Τουλάχιστον όχι αμεσότερα από όσο ήταν "πείραγμα" και όχι προσωπικός χαρακτηρισμός τα δικά του σχόλια.
Και φυσικά τώρα που το ανέφερες ο ίδιος δεν θα το αγνοήσει.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
εμενα με έχει προσβάλλει σε άλλο θέμα αλλα ενώ εγώ του μίλαγα όμορφα κι ωραία
μου απάντησε όχι μονο εριστικά αλλα και προσβλητικά χάνοντας την ψυχραιμία του...
και χάνει και όσα δικια μπορεί να έχει!!!
πραγματικά έχει γίνει μαϊντανός οποιο θέμα κι αν έχει ανοιχτή τελευταία έχει γνώμη για όλα!!!
φαντάζεστε να έγραφε και ο κίμωνας παράλληλα στα ίδια posts???
θα είχε γίνει τρελό τουρλουμπούκι στο forum.

(κίμωνα αν διαβάζεις δεν είναι προσωπικό...
:D)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Mια και γραφουμε ότι γουσταρουμε...να πώ ότι δεν έχω άποψη επί του θεματος!

Και αυτό διότι αν και με ενδιεφεραν, δεν καταφερα να παρακολουθήσω τα διαφορα θρεντς που έγραφε ο blade.
Bρήκα υπερ το δέον κουραστική και ενοχλητική, όχι την όποια ισχυρογνωμοσύνη του, αλλά το ύφος και τον τρόπο παραθεσης των επιχειρημάτων, όπως και τον τρόπο που απαντούσε σε μια-μία προταση, μέσα στο κείμενο του άλλου.
Το ίδιο ακριβώς κανω, για άλλο φυσικά λόγο, για τα πόστ κάποιου που παρά τις όποιες ευγενείς υποδείξεις, εξακολουθεί να γράφει κατεβατά όπως τού 'ρθουν, χωρίς επεξεργασία αν είναι ευνόητο το κείμενο του, χωρις παραγραφους, σημεία στιξεως αλλά και όταν βάζει καμμιά τελεία ξεκινάει με μικρό!
Οπότε τα παρατησα τελειως και ησύχασε το μυαλό μου!

Κατά τα άλλα... αυτό εδώ το θεμα το κρίνω...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εσύ, ειδικά... όπως κι εγώ, βέβαια...
δεν πρέπει να μιλάς, αυτή την εποχή... μόνο για θαλάσσιο τένις!:D
αφού με πιέζει ο μοντ...... μα γιατί το λες αυτό.... και για χόκει επί πάγου!!!!!! αχαχαχαχχαχαχα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ελα ρε 'Ελλη και σε συμπάθησα..
Να το προσέξεις αυτό (έλα μωρέ πικραμένη είμαι....) .... εγώ πάλι άρχισα να συμπαθώ τον Blade το θέμα του έγινε,,,, ποδοσφαιρο - φιλοσοφικό- μετεωρολογικό - λεωφορείο κάτι τέλος πάντων!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν και το θέμα από την τοποθέτηση του θεματοθέτη θα μπορούσε να κινηθεί λίγο πιο ελεύθερα, πιο φιλοσοφικά περιξ της κυνοφιλίας και της κυνολογίας βλέπω ότι τελικά ξέφυγε τελείως...
Οπότε κι αυτό θα βρεθεί άμεσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του forum....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi