Ψηφοφορία στη Βουλή μην έχει μόνο και το ξενυχτίσουμε πάλι τζάμπα...Τώρα αν εγώ πάρω αυτό κι οδηγήσω σε άλλη μια εκτροπή θέμα θα φταίω;ε;θα φταίω;
Και μετά ρωτάτε πως σε όλες τις συζητήσεις χωράνε οι τσοπάνηδες....
Αυτό μην το λες, πολλες φορες έχει χρησιμοποιήσει ακομψες λέξεις ή εκφράσεις σε άτομα με τα οποία δεν εχει αναπτυξει την κατάλληλη οικειότητα. Εμενα με προσβάλει να υπονοει κάποιος που δε με γνωρίζει ότι κάνω χρήση λέγοντας ότι και το Πατρινο καλό είναι. Δεν το βλέπω μεσα στα πλαίσια της φιλικου, αντιστοιχου, πειραγματος που μπορεί να κανει ο καθενας μας στους φίλους του. Από άγνωστο προσβάλλει..Eκτιμώ το χιούμορ και όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν. Ο Blade προκαλεί και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Αλλά ας μην γινόμαστε προσβλητικοί άλλωστε ούτε ο ίδιος πρόσβαλε κανέναν.
Ναι συμφωνώ κρητικόπουλο ότι κάποιους ίσως τους προσβάλει. Αν και πείραγμα και όχι προσωπικός χαρακτηρισμός έχεις το δικαίωμα να μην σου αρέσει από κάποιον άγνωστο και συμφωνώ απόλυτα.Αυτό μην το λες, πολλες φορες έχει χρησιμοποιήσει ακομψες λέξεις ή εκφράσεις σε άτομα με τα οποία δεν εχει αναπτυξει την κατάλληλη οικειότητα. Εμενα με προσβάλει να υπονοει κάποιος που δε με γνωρίζει ότι κάνω χρήση λέγοντας ότι και το Πατρινο καλό είναι. Δεν το βλέπω μεσα στα πλαίσια της φιλικου, αντιστοιχου, πειραγματος που μπορεί να κανει ο καθενας μας στους φίλους του. Από άγνωστο προσβάλλει..
Δεν τον είπε κανείς τρελό...Ναι συμφωνώ κρητικόπουλο ότι κάποιους ίσως τους προσβάλει. Αν και πείραγμα και όχι προσωπικός χαρακτηρισμός έχεις το δικαίωμα να μην σου αρέσει από κάποιον άγνωστο και συμφωνώ απόλυτα.
Βέβαια και να τον λέμε τρελό δεν είναι ότι πιο κομψό και απλά μια επισήμανση έκανα όποιος θέλει την αγνοεί.
αφού με πιέζει ο μοντ...... μα γιατί το λες αυτό.... και για χόκει επί πάγου!!!!!! αχαχαχαχχαχαχαΕσύ, ειδικά... όπως κι εγώ, βέβαια...
δεν πρέπει να μιλάς, αυτή την εποχή... μόνο για θαλάσσιο τένις!
Ελα ρε 'Ελλη και σε συμπάθησα..Σαν Παναθηναικός που σέβεται τον εαυτό του.... Real φυσικά!!!!!
(και κάπου εδώ είμαστε έτοιμοι για ban)
OK το βουλώνω για κανένα 10ήμερο!!!!!!!
Να το προσέξεις αυτό (έλα μωρέ πικραμένη είμαι....) .... εγώ πάλι άρχισα να συμπαθώ τον Blade το θέμα του έγινε,,,, ποδοσφαιρο - φιλοσοφικό- μετεωρολογικό - λεωφορείο κάτι τέλος πάντων!!!!Ελα ρε 'Ελλη και σε συμπάθησα..