Θα ηταν κυριλε αν δηλωνε τα κουταβια και αν υπηρχε!Κάτσε βρε Κυβέλη, τότε κι η κα στη Λάρισα με τα Χάτσι (Ακιτα) ειναι κυριλε, τσαμπα τρωγαμε τα ακροδαχτυλα μας στο άλλο θέμα. Ταραξαμε και τον κο Βαζάκα άδικα!
Θα ηταν κυριλε αν δηλωνε τα κουταβια και αν υπηρχε!Κάτσε βρε Κυβέλη, τότε κι η κα στη Λάρισα με τα Χάτσι (Ακιτα) ειναι κυριλε, τσαμπα τρωγαμε τα ακροδαχτυλα μας στο άλλο θέμα. Ταραξαμε και τον κο Βαζάκα άδικα!
Ιδιώτης που δηλώνει την γέννα και κάνει όλες τις εξετάσεις πριν το ζευγάρωμα δεν υστερεί σε τίποτα.Κάτσε βρε Κυβέλη, τότε κι η κα στη Λάρισα με τα Χάτσι (Ακιτα) ειναι κυριλε, τσαμπα τρωγαμε τα ακροδαχτυλα μας στο άλλο θέμα. Ταραξαμε και τον κο Βαζάκα άδικα!
αλλά τι στο διάολο θέλει ο απλός ιδιώτης το καθαρόαιμο;
Απλά για να μην αφήνουμε αναπάντητα ερωτήματα βρε αδερφέ και χαλάει το ιντερνετικό μας ίματζΔεν έκανα καμιά ερώτηση
Επι τούτου μπήκε η υπογραφή μου stamatia....Stolidi mou...ξαναδες την υπογραφή σου.
Θα ηταν κυριλε αν δηλωνε τα κουταβια και αν υπηρχε!
Με ενα συνδυασμό των απαντήσεών σας ψιλοβολεύομαι κι εγώ. Με την καθεμία ανεξάρτητα, ΌχΙ (που λέει κι ο αβοριγινας)Ιδιώτης που δηλώνει την γέννα και κάνει όλες τις εξετάσεις πριν το ζευγάρωμα δεν υστερεί σε τίποτα.
Ναι ρε παιδιά...μην αλλοιώνετε το θέμα!!!
Ένα thread για τον εαυτό του άνοιξε ο άνθρωπος και του το έχετε σκίσει!!!
Δε σου απάντησα ότι τελικά ούτε εγώ χρειάζομαι το καθαρόαιμο; Δεν είπα ότι ξεκίνησα για καθαρόαιμο και κατέληξα αλλού με τη γνώση που κατέκτησα εδώ στο φόρουμ;Απλά για να μην αφήνουμε αναπάντητα ερωτήματα βρε αδερφέ και χαλάει το ιντερνετικό μας ίματζ
Τώρα, εννοείς εμένα, με συγκαλυμμένο τρόπο, έ?Ρε παιδιά, να μου πεί κάποιος από ποιό σημειο και μετά αρχίζει το ενδιαφέρον?
Κι εσύ τέκνον?...και άμα μετρούσαμε chars written θα είχες ξεπεράσει πιστεύω και τον johnk με έχουν κουράσει τρομερά πολύ και αν έχεις κουράσει τόσο εμένα που συμφωνώ φαντάσου τι έχεις κάνει στους υπόλοιπους...
Εντάξει, εντάξει, το έπιασα το υπονοούμενο !!!...Θέλω Σπαρτιάτες στο φόρουμ!!!
Που να δεις, εγώ που έψαχνα καθαρόαιμο Μολοσσό Ηπείρου !!!Ε...δεν νομίζεις ότι σε αυτό πρέπει να μας απαντήσεις πρώτη εσύ που έψαχνες καθαρόαιμο Bull terier...
Ok, το είχα καταλάβει με την πρώτη! Γιατί τα ξαναγράφεις?...θα συμμορφωθώ στο αλτσχάιμερ και στις προτάσεις 5 σειρών...
Εκεί να δεις τι θα γίνει...Έως και το mareco θέλει πεντιγκρένιο λέμε!
Μου φαίνεται ότι έχουμε δει το ίδιο όνειρο......ερχεται το λουκετο μαλλον...
Τώρα αν εγώ πάρω αυτό κι οδηγήσω σε άλλη μια εκτροπή θέμα θα φταίω;ε;θα φταίω;Που να δεις, εγώ που έψαχνα καθαρόαιμο Μολοσσό Ηπείρου !!!
Δεν διάβασες τα αρχικά ποστ?αποσκοπεί κάπου αλλού αυτό το θέμα εκτός απο το να ανεβάζουμε τα πόστ μας?
Αν το παρω εγω και το οδηγησω εκει που σκεφτομαι ... να δεις τι εχει να γινει χαχαχαχαχαΤώρα αν εγώ πάρω αυτό κι οδηγήσω σε άλλη μια εκτροπή θέμα θα φταίω;ε;θα φταίω;
Και μετά ρωτάτε πως σε όλες τις συζητήσεις χωράνε οι τσοπάνηδες....
Χωράμε χωράμεΤώρα αν εγώ πάρω αυτό κι οδηγήσω σε άλλη μια εκτροπή θέμα θα φταίω;ε;θα φταίω;
Και μετά ρωτάτε πως σε όλες τις συζητήσεις χωράνε οι τσοπάνηδες....
γιατι το ημερολόγιο ενος τρελού εκδόθηκε με σχολιασμό?Δεν διάβασες τα αρχικά ποστ?
Λες να το κλειδώσουμε και να γίνει στίκυ με αυτά μόνο?
Εμεις υπαρχουμε?παιδιά μην το κουράζετε
δεν υπάρχουν φυλές
όλα είναι σκυλιά
και γενικά-δεν υπάρχει τίποτα....καθόλου