ελα ρε Blade πυρπολητη....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Επειδη τελευταιες μερες κατηγορηθηκα για πολλα πραγματα...
πριν με ξανακατηγορησει κανεις για κατι ας κανει τον κοπο να διαβασει...
οπως εκανα και γω τον κοπο και διαβασα τις παρερμηνευσεις των λεγομενων μου...

Δεν εκανα ποτε πολεμο ''ημιαιμαVSκαθαροαιμα''
(και το ξαναλεω για εμενα οι οροι δεν ισχυουν,ειναι λανθασμενοι και τους λεω μονο για να συνενοουμαστε!για μενα ολοι σκυλοι ειναι!)

Η εμπειρια μου (και σιγουρα καποιοι εχουν παραπανω) ειναι απο τα δικα μου σκυλια, απο τα 200+σκυλια που εχω ζησει σε καταφυγειο,απο εμπειριες φιλων σε ζωοφιλικες οργανωσεις η ''ιδιωτες ζωοφιλους'', απο αδεσποτα στο δρομο (που για καποια κατι καταφερα να κανω...), απο φιλους που δεν εχουν κανενα λογο να μου πουν ψεματα και ειτε εχουν αγορασει σκυλια ειτε εχουν εμπειριες απο ΒΥΒ/πετ-σοπ και εκτροφεις, απο χομπιστα πρωην εκτροφεα, πραγματα που και διαβαζω και βλεπω καθε μερα ασχολουμενος με σκυλια χωρις κανενα χρηματικο κερδος π.χ. αυτα!!
Χωρις να ειμαι ουτε κατα διαννοια αυθεντια επισης σε αυτο, μετα απο πολυ μελετη στο θεμα συμπεριφορας τους, πολλα σκυλια που ηταν ''απλησιαστα'' τα εχω συνεφερει κατα πολυ, οποτε πιστευω κατι λιγο ξερω επι του θεματος!!
Οποιος θελει με πιστευει...και δεν κοκορευομαι ,απλα θεωρω οτι δεν μιλαω ''αουτ οφ δε μπλου'' και την εμπειριας ενος σκυλου που πηρα χτες η εχοντας ζησει μονο 1-2 ρατσες η εχοντας ''πεσει'' μονο σε ''ευκολους'' σκυλους η μονο απο το τι εχω διαβασει...

Οτι ειμαι κατα της πωλησης ζωων απο πετ-σοπ/ΒΥΒ το αναφερω απο την αρχη γιατι δεν ξερω τι θα ''υπονοηθει'' οτι ''υπονοω'' πλεον διαβαζοντας μερικα πραγματα που γραφτηκαν για μενα...

Σε εναν καλυτερο κοσμο ,που εννοειται δεν θα υπηρχε ουτε ενα αδεσποτο ,κατα την αποψη μου μερικα πραματα σε γενικες γραμμες θα ηταν ετσι...
...πριν αποκτησει καποιος σκυλο θα επρεπε να περναει εξετασεις καταλληλοτητας και να εκπαιδευεται/μαθαινει για την συμπεριφορα τους και τη δικια του προς αυτα , πριν παρει σκυλο!!
...οι εκτροφεις θα ειχαν μορφωση πανω στην βιολογια/γεννετικη/ευγονικη πριν τους επιτραπει να παρουν αδεια εκτροφης!!
...θα χωριζονταν σε εκτροφεις-πετ και εκτροφεις-εργασιας......οι εργασιας θα διναν σκυλους μονο σε ανθρωπους του αντιστοιχου επαγγελματος/χομπυ (π.χ. ποιμενικα σε τσομπανηδες, κηνυγετικα σε κηνυγους κτλ κτλ) που θα εκμεταλευονταν τα ''τρεητς'' τους και θα ηταν λιγοτερο πιθανο αυτα να τους γυρναγαν μπουμερανγκ!!
...η μορφολογια του πετ-σκυλου δεν θα απομακρυνοταν απο αυτη της ''χρυσης τομης'' του λυκου (προς αποφυγην βλαβερων για την διαβιωση του ''μορφολογιων'', για περαιτερω αποφυγη αντιμετωπισης τους ως ''μωρα-παιδια-παιχνιδια-αντικειμενα επιδειξης/ιματζ'' αλλα ως ζωα με αναγκες ,και για καλυτερευση των πιθανοτητων επιβιωσης του σε περιπτωση εγκαταλειψης) και η εκτροφη του θα βασιζοταν στην υγεια και οχι στη γεωμετρια/χρωματα και δεν θα ειχε ''ακραια'' ''τρεητς'' αλλα θα ηταν ποιο ''multitasking''...
Ολα αυτα σηκωνουν πολυ συζητηση βεβαια και δεν ειναι απολυτα...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
μεχρι τοτε ομως......

Η εμπορευματικοποιηση του ειδους ,πρωτιστος απο τους εκτροφεις (σιγουρα υπαρχουν ελαχιστοτατοι καλοι...αλλα καλο θα ηταν να ειναι πολυ καλυτεροι...- τα δικα μου μετρα και σταθμα μονο ενας στην αμερικη τα ικανοποιει εστω μερικως) ...που δημιουργησαν σκυλους που οι ιδιοι εξ'αρχης θεωρουσαν καλυτερους (σε μερικες δουλειες οντως ηταν)
εχει οδηγησει τον πολυ κοσμο να θελει ''καθαροαιμο'' (χωρις να το χρειαζεται η να μπορει να αξιοποιησει την ανεπτυγμενη ''ειδικοτητα''/τρεητ'' του που και τις περισσοτερες φορες του γυρναει μπουμερανγκ......)...πιστευοντας οτι τα ''ημιαιμα'' ειναι ''μπασταρδα'' και ''αχρηστα''...αλλωστε...αν ειχαν αξια...δεν θα πωλουνταν????????????
(Αν δεν εχετε αντιληφθει αυτη τη νοοτροπια στην καθημερινη σας ζωη ασχολουμενοι με σκυλια ,δοκιμαστε να δωσετε για υιοθεσια ενα ''ημιαμο'' και ενα ''καθαροαιμο''.......αλλιως...μαλλον ζουμε σε διαφορετικους πλανητες...)

Οι ιδιοι οι εκτροφεις δεν ειναι που δημιουργησαν ακραιες μορφολογιες για να ικανοποιησουν παραλογες απαιτησεις της αγορας ,που η υπερβολικη διαιρεση των ρατσων και η αυστηροποιηση του ζευγαρωματος μονο μεταξυ της ιδιας ρατσας και οι παμπολες επιβασεις ελαχιστων 'νικητων διαγωνισμων γεωμετριας' εχει οδηγησει σε επικινδυνη στενωση της 'γεννετικης δεξαμενης' < gene pool στα σωστα ελληνικα...(αν διαβαζοντας αυτο παει κανεις και ζευγαρωσει το δικο του σκυλο με καποιο αλλο αλλης ρατσας νομιζοντας οτι μονο αυτο αρκει...ειναι πολυ επιεικως ηλ***ος),
που κανουν αιμομιξιες (COI ελλαδα κανεις???), που προμηθευουν πετ-σοπ με ''εμπορευμα'' ,που δεν μεριμνουν για την στειρωση των σκυλων που δινουν δημιουργωντας ετσι ΒΥΒ (επαρχια να δειτε τι γινεται με κηνυγους που αγορασαν 3-4000+ το σκυλο και οι γεννες πανε συννεφο...)κτλ κτλ κτλ????????

Εφ'οσων αγαπανε αυτο που κανουν και τα σκυλια και δεν το κανουν για εμπορικους σκοπους ......τι κανουν για ολα αυτα??????????????
Κατ'αρχην ,πως γινεται εγω που δουλευα παρτ-ταιμ ,να εχω δωσει μεσα σε 3 χρονια καπου 1500-2000 ευρω για αδεσποτα (δεν συμπεριελαβα το τι χαλαω για τα δικα μου) και αλλοι ,που εγω δεν κανω τιποτα μπροστα στο εργο τους, να χαλανε περιουσιες ολοκληρες μην περιμενοντας ποτε ανταλλαγμα...και οι εκτροφεις ,ενω οι περισσοτεροι ειναι ανετοτατοι οικονομικα ,να μην μπορουν να ριξουν εστω τις τιμες για να χτυπηθει το εμποριο των πετ-σοπ/ΒΥΒ???...κατι να κανουν βρε αδερφε ομως...
Για να μην αναφερω το ανεκδιηγητο που πηρα ως απαντηση οτι για τις ''αναδουλειες'' των εκτροφεων φταιμε εμεις ,τα καταφυγεια και οι υιοθεσιες απο το δρομο......
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF.vs.%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF-25150/index8.html#post631593

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Και μην ξεχνατε ποτε οτι σε αυτο το φορουμ ειναι ''χ'' ο αριθμος μελων αλλα το διαβαζουν και ''10*χ'' χωρις να ειναι μελη...που διαβαζοντας πραγματα που εχουν γραφτει στο φορουμ οπως <σε παρενθεση οι ερμηνειες μου...ισως και λανθασμενες...αλλα για το μεσο αναγνωστη πολυ πιθανες...> ......''αμα δεν εχεις λεφτα πηγαινε παρε απο ασυλο'' (εκει που ειναι οι 'ανεπιθυμητοι' και 'τρελοι') / ''το 'ημιαιμο' ειναι απροβλεπτο''(γκοτζιλα που θα με φαει?) / ''τα επιδεξια βρακεια θελουν και επιδεξιους κωλους'' (δλδ ρατσα δεν παιρνει οποιος και οποιος...ουτε ο τελευταιος και η τελευταια του χωριου)/ ''οι φερραρι θελουν και χερια'' (δλδ τα αλλα ειναι βολκσβαγκεν...τα αμαξια του τιποτενιου λαου) / ''καλα τα ημιαιμακια αλλα οταν εχεις δει το μπαμπα και ο γιος του περπαταει οπως αυτος...αλλο πραγμα'' (κλανουν και το ιδιο να συμπερανω?τρωνε και μετα χεζουν μηπως κιολας?τρομερο...)κτλ κτλ κτλ...τι συμπερασματα βγαζουν???

Γιατι οταν καποιος μπαινει στον κοπο και ρωταει το πολυ κοινο ''τι ρατσα να παρω για το σπιτι κτλ?...ειμαι μεταξυ των ''χ'' βαση αυτων που διαβασα'' (αυτοι που τα θελουν για καποια συγκεκριμενη δουλεια δεν ρωτανε,ξερουν απο πριν συνηθως) ,δεν του λεμε πχ. να συνενοηθει με εναν εκπαιδευτη/συμπεριφοριστη ωστε να τον βοηθησει στην επιλογη του σκυλου που του ταιριαζει στο τροπο ζωης του ,και να παει να δει σκυλια που ειναι σε καταφυγεια??????μπορει ακομα και αυτο ακριβως που ειχε στο μυαλο του να το βρει!!!
-Θα μου πειτε πολλοι το θελουν απο κουταβι...κυριως γιατι η επικρατουσα αντιληψη ειναι ''για να με ξερει...γιατι τα μεγαλα δεν μαθαινουν...κτλ''...μηπως ομως φταιμε και εμεις στην διαιωνιση αυτης της αντιληψης??????
-Θα μου πειτε επισης οτι καποιος το θελει απο κουταβι ,''αλλα δεν μπορει να ρισκαρει''......οκ!γιατι δεν κανει αυτο που προτεινα ποιο πριν???υπαρχει ενα ''ρισκο'' στην εμφανιση και το μεγεθος καποιες φορες (αν και το μεγεθος ειναι σχετικα προβλεψιμο απο εναν κτηνιατρο,καποιες φορες εχουν γινει και λαθος εκτιμησεις σιγουρα......αλλα και πολλες φορες ομως εχεις βρει και την μανα μαζι...αρα??)......μην μου πειτε ρισκαρει στο χαρακτηρα ομως...γιατι (ειτε αφορα ''ημιαιμο'' ειτε ''καθαροαιμο'') οποιος ασχοληθει
θα εχει εναν ,αυτο που λεμε, καλο σκυλο......αν οχι, θα'χει το αντιθετο...
Κατα την ταπεινη γνωμη μου παντως, μονο κακα 'αφεντικα' υπαρχουν και ποτε κακοι σκυλοι.......
-Θα μου πειτε υπαρχει και αυτος που θελει οπωσδηποτε μια συγκεκριμενη ρατσα ''γιατι ετσι του γουσταρει βρε αδερφε''......οκ!με το καλο να ψαξει να βρει εναν σωστο εκτροφεα και σκυλο και να εχουν μια τελεια συμβιωση και το εννοω ειλικρινα!!!
...αλλα...μην προπαθησει ουτε στο ελαχιστο ταυτοχρονα να με πεισει οτι αγαπαει και το αδεσποτο (''ημιαιμο'' η ''καθαροαιμο'' ...που ισως αργοπεθαινει απο το κρυο και την πεινα -γτ ο ανθρωπος που το εφτιαξε του στερησε αυτες τις ικανοτητες κατα πολυ- η πεθανει την επομενη μερα π.χ. απο φωλα η τρακαρισμα η αλυσοδεμενο σε ενα βαρελι η ξεχασμενο σε μια μαντρα κτλ κτλ κτλ παραδειγματα απειρα εχω...).......αλλα δεν μπορει να το παρει σπιτι γιατι μπορει να ειναι αρρωστο,γιατι δεν εχει λεφτα για εκπαιδευση κτλ κτλ κτλ...
(Γενικα ολα αυτα και πριν καποιος μπει στο κοπο να μπει σε λεπτομερειες-εξαιρεσεις οπως π.χ. αλλεργικος που θελει σκυλο να μην χανει τριχα...ξεκεθαριζω οτι δεν μιλαω για τετοιες περιπτωσεις)

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Καποιοι θα μπουν σε σκεψεις οπως εχω μπει εδω και χρονια...
Καποιοι παλι θα με πουν παλι φανατικο......εσεις εχετε ποτε αναρωτηθει τι εισαστε και ακομα ποιο σημαντικο...τι κανετε???

Υ.Γ.1. Η ευγονικη στον ανθρωπο μπορει να εχει πολυ καλα αποτελεσματα κατα τον Bertrand Russel και πολλους επιστημονες...αλλα με λαθος χρηση/εκμεταλλευση μπορει να οδηγησει σε ολοκαυτωματα οπως του 3ου Ραιχ...ακραιο παραδειγμα ,αλλα τροφη για σκεψη...
Υ.Γ.2. Οταν λεω γεωμετρια ,εννοω κατι τετοιο...

και χρωματα τις ευθανασιες π.χ. λευκων ΓΠ...
Υ.Γ.3 Πριν ξαναδιαφωνησει κανεις παρερμηνευοντας το τι εχω πει ,ας κανει τον κοπο να διαβασει αυτο ,τιμωντας την σχεδον 1 ωρα που το εγραφα...

;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ πάλι θεωρω ότι τα φόρουμ είναι θεματικός χωρος παρουσίασης του αντικειμενου του φόρουμ κι όχι της προσωπικότητας του καθε ενός από εμας... Δεν καταφερα να διαβασω και τα 4 αρχικα ποστ, το ομολογω, καθ'ότι η αρχή του πρώτου τους δεν αφορά παρουσίαση τετράποδου, αλλά του θεματοθέτη. Επομένως αν κάτι αξιόλογο περι του είδους σκύλος έχει γραφτει παρακάτω, το έχασα.

Γιατί δεν εκατσα να διαβασω μια αυτο-παρουσίαση: μα γιατί δεν εχω κάποιο λόγο (και κάποιο τρόπο) να διασταυρώσω την εγκυρότητά της, αλλά ακόμα κι αν αυτό διασφαλιστεί, εξακολουθω να βλέπω το φόρουμ (και το κάθε πιθανό φόρουμ, γκρουπ, κλπ κλπ) σαν το wikipedia. «Ενα πολύ καλό μέρος για αφετηρία της αναζήτησής σου κι ένα πολύ κακό μέρος για την κατάληξη αυτής»

Blade μάλλον ανοιξε blog, νομίζω σου ταιριάζει καλύτερα. Νομίζω,ε!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δηλαδή για να σου απαντήσει κάποιο μέλος σε ένα από τα θέματα στα οποία έχεις γράψει ή να προσπαθήσει αναπτύξει διάλογο μαζί σου, πρέπει πρώτα να περάσει μια βόλτα από "Το Βιογραφικό & Μανιφέστο του Blade?". Για να τιμήσει την ώρα που σου πήρε να το γράψεις?

Είναι κάτι που το συνηθίζεις κι εσύ? Έχεις διαβάσει τις θέσεις και εμπειρίες κάθε μέλους στο οποίο απαντάς, πριν πατήσεις το "υποβολή" κάτω από ένα κουτάκι γεμάτο λέξεις που ξεχειλίζουν από απαξίωση και περιφρόνηση? Πολλά από αυτά τα μέλη δεν έχουν φάει ώρες αλλά μήνες γράφοντας, απαίτησε κανείς τους να τους τιμήσουν πριν τους απαντήσουν?

Δεν με ενδιαφέρει τι ξέρεις, δεν ξέρεις ή νομίζεις ότι ξέρεις. Σου εύχομαι μόνο, να αφήνεις πάντα ένα ενδεχόμενο, έστω στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο που μπορείς να μάθεις. Να έχεις την ικανότητα να αλλάζεις απόψεις, να αναθεωρείς και να έχεις το θάρρος να ρίχνεις ματιές σε κάποιες παλιότερες πεποιθήσεις σου γελώντας με την τότε σιγουριά σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο απελευθερωτικό είναι. Ίσως τελικά ο μόνος τρόπος για εξέλιξη, σε κάθε τομέα.

Εγώ δεν έχω "Μανιφέστο" για να σε παραπέμψω, έχει όμως το φόρουμ ένα. Ίσως δεν το έχεις δει, ρίξτου αν θες μια ματιά. :)

http://www.dogforum.gr/v3/κανονισμοί.σχόλια.προτάσεις-30/κανονισμοι-652/

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Εγώ πάλι θεωρω ότι τα φόρουμ είναι θεματικός χωρος παρουσίασης του αντικειμενου του φόρουμ κι όχι της προσωπικότητας του καθε ενός από εμας... Δεν καταφερα να διαβασω και τα 4 αρχικα ποστ, το ομολογω, καθ'ότι η αρχή του πρώτου τους δεν αφορά παρουσίαση τετράποδου, αλλά του θεματοθέτη. Επομένως αν κάτι αξιόλογο περι του είδους σκύλος έχει γραφτει παρακάτω, το έχασα.

Γιατί δεν εκατσα να διαβασω μια αυτο-παρουσίαση: μα γιατί δεν εχω κάποιο λόγο (και κάποιο τρόπο) να διασταυρώσω την εγκυρότητά της, αλλά ακόμα κι αν αυτό διασφαλιστεί, εξακολουθω να βλέπω το φόρουμ (και το κάθε πιθανό φόρουμ, γκρουπ, κλπ κλπ) σαν το wikipedia. «Ενα πολύ καλό μέρος για αφετηρία της αναζήτησής σου κι ένα πολύ κακό μέρος για την κατάληξη αυτής»

Blade μάλλον ανοιξε blog, νομίζω σου ταιριάζει καλύτερα. Νομίζω,ε!
Εφ'οσων δεν το διαβασες...πως κρινεις τι ειναι??

Δηλαδή για να σου απαντήσει κάποιο μέλος σε ένα από τα θέματα στα οποία έχεις γράψει ή να προσπαθήσει αναπτύξει διάλογο μαζί σου, πρέπει πρώτα να περάσει μια βόλτα από "Το Βιογραφικό & Μανιφέστο του Blade?". Για να τιμήσει την ώρα που σου πήρε να το γράψεις?

Αυτο το θεμα απευθυνεται σε 5-6 ατομα που μονιμως παρερμηνευουν τι λεω...

Είναι κάτι που το συνηθίζεις κι εσύ? Έχεις διαβάσει τις θέσεις και εμπειρίες κάθε μέλους στο οποίο απαντάς, πριν πατήσεις το "υποβολή" κάτω από ένα κουτάκι γεμάτο λέξεις που ξεχειλίζουν από απαξίωση και περιφρόνηση? Πολλά από αυτά τα μέλη δεν έχουν φάει ώρες αλλά μήνες γράφοντας, απαίτησε κανείς τους να τους τιμήσουν πριν τους απαντήσουν?

Οχι, αλλα εγω δεν μηδενισα κανενος την εμπειρα και τις γνωσεις οπως καναν αλλοι απεναντι μου...

Δεν με ενδιαφέρει τι ξέρεις, δεν ξέρεις ή νομίζεις ότι ξέρεις. Σου εύχομαι μόνο, να αφήνεις πάντα ένα ενδεχόμενο, έστω στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο που μπορείς να μάθεις. Να έχεις την ικανότητα να αλλάζεις απόψεις, να αναθεωρείς και να έχεις το θάρρος να ρίχνεις ματιές σε κάποιες παλιότερες πεποιθήσεις σου γελώντας με την τότε σιγουριά σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο απελευθερωτικό είναι. Ίσως τελικά ο μόνος τρόπος για εξέλιξη, σε κάθε τομέα.

Και μαλλον δεν διαβασατε τι εγραψα...
Οποτε ''μαθηματα'' περι δια βιου μαθησης δεν δεχομαι απο ατομα που δεν διαβαζουν τι εχει να πει ο αλλος...

Εγώ δεν έχω "Μανιφέστο" για να σε παραπέμψω, έχει όμως το φόρουμ ένα. Ίσως δεν το έχεις δει, ρίξτου αν θες μια ματιά. :)

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF.%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1.%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-30/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9-652/

τους διαβασα πριν γραφτω...καμια αλλη υποδειξη???
...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εφ'όσον δεν ξεκινάει με βάση το σκύλο αλλά με βάση τον εαυτό σου πως θέλεις να συνεχίσω? Κι έκανα την υπομονή να διαβασω καμιά δεκαριά σειρες. Τόση εισαγωγή για τον εαυτό τους μας κάνουν συνήθως υποψήφιοι σκυλογονείς, αλλά αυτοί έχουν λόγο και δικαιολογείται. Δικαιολογείται και ότι τα γράφουν και ότι τα διαβάζουμε. Επι πλέον δεν μπορείς να με αναγκάσεις να διαβάσω κάτι, μπορείς? Με το μπορείς, εννοώ έχεις το δικαίωμα.

Επίσης δεν μπορείς να με αναγκάσεις να εκφράσω την άποψή μου, όποια κι αν είναι αυτή, όταν δεν παραβαίνω τους κανόνες του φόρουμ, έτσι δεν είναι? Και πάλι με το μπορείς εννοώ έχεις το δικαίωμα.

Γενικότερα μπορώ να γράφω άσχετα αν διαβάσω κάτι ή όχι,ε?

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
^
εφ'οσωων δεν το διαβασες ολο,γιατι σχολιαζεις?
για να μου πεις οτι βαριεσαι?
ε τοτε μην διαβαζεις ,προσπερνα και διαβασε κατι που βρισκεις ποιο ενδιαφερον...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
^
εφ'οσωων δεν το διαβασες ολο,γιατι σχολιαζεις?

Γιατί μπορώ

για να μου πεις οτι βαριεσαι?

Συ είπας, εγώ δεν είπα τίποτα και μη μου βάζεις λόγια στο στόμα μου (ή μάλλον στα ακροδάχτυλά μου)
ε τοτε μην διαβαζεις ,προσπερνα και διαβασε κατι που βρισκεις ποιο ενδιαφερον...
Μπα μπα μπα? Προστακτική? Μπας και το επίθετό σου είναι Μεταξας? Το μικρό σου? Ιωάννης? Όχι ε? Καλά, τότε ας χρησιμοποιήσω τον ιστορικό λόγο του μακαρίτη... ΟΧΙ

Άλλωστε είπα ότι δεν το διάβασα, όχι ότι δεν βρίσκω ενδιαφεροντα το διάλογο μαζί σου. Βεβαια, καλό θα ηταν να τηρουμε τους κανόνες και να εχουμε σαν επικεντρο της διαμαχης μας ΤΟ ΣΚΥΛΟ

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Εγω ομως πλεον τα μονιμα υποννοουμενα απο πολλους ,δεν τα βρισκω αστεια...
μαλλον γελοια...

Ο σκυλος ειναι το θεμα ΑΝ ειχες διαβασει τι εγραψα...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγω ομως πλεον τα μονιμα υποννοουμενα απο πολλους ,δεν τα βρισκω αστεια...Δεν υποννοω τίποτα απολύτως. Το λέω απ'ευθείας όπως το σκέφτομαι
μαλλον γελοια... Τα ποιά?

Ο σκυλος ειναι το θεμα ΑΝ ειχες διαβασει τι εγραψα...
ΑΝ είχες παραλείψει, λοιπόν, τους περιττους προλόγους, θα το είχα διαβάσει...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Νάτα νάτα...

Τώρα έχουμε ΚΑΙ μανιφέστο...

ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Χαρακτηρίζεται κυρίως από επίμονες και παραληρηματικές ιδέες ενός όμως κεντρικού θέματος. Έτσι αυτές μπορεί να είναι ιδέες μεγαλείου, καταδίωξης, ζηλοτυπίας, φθόνου κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά οι παραληρηματικές ιδέες μεγαλομανίας διέπονται στο σύνολό τους σχεδόν από το μεσσιανικό σύνδρομο ( ο ασθενής πιστεύει ότι έρχεται να σώσει τον κόσμο ή ότι γενικά έχει ένα μεγάλο έργο να επιτελέσει, βλ αρχεία CIA, «το προφίλ του Χίτλερ» - National Geographic ). Το κύριο χαρακτηριστικό του παρανοϊκού είναι ότι οι παραληρηματικές του ιδέες αποτελούν ένα σύστημα πλήρες, καλά μελετημένο, χωρίς κενά κι ασυνέπειες. Ο παρανοϊκός έχει έντονη λογικότητα, ετοιμότητα και αισθαντικότητα, όμως τα γεγονότα γύρω του τα προσλαμβάνει επιλεκτικά, μόνο εάν αυτά τεκμηριώνουν τις παραληρηματικές του ιδέες. Πέρα από αυτές τις ιδέες δεν παρουσιάζει ως άτομο δραματικές αλλαγές στην προσωπικότητά του.

πηγή:

http://psychotherapeytis.blogspot.gr/2009/03/blog-post_25.html

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πα,πα,πα...έλεος. Αφήνοντας τα μανιφέστα και τις υπερβολές στην άκρη...ας σχολιάσουμε ότι έχει να κάνει με τους σκύλους...
blade καλύτερα θα ήταν να αλλάξεις τίτλο και να γράψεις "η προσωπική μου άποψη για τους σκύλους"...
Έτσι ίσως να γινόταν μια πιο δημιουργική συζήτηση όπου ο καθένας θα μπορούσε να συμφωνήσει η να διαφωνήσει και να διατυπώσει τη δική του προσωπική άποψη για τους σκύλους. "Δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο"
Ο ιδανικός κόσμος που περιγράφεις είναι όντως ιδανικός...αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τον ζήσουμε...
Μπορούμε ίσως να τον κάνουμε καλύτερο...Εξάλλου του καθενός μας ο ιδανικός κόσμος διαφέρει από του διπλανού μας...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ δεν καταλαβαίνω καν...γιατί μπήκες στον κόπο να εξηγήσεις ή να διατυπώσεις τις απόψεις σου με αυτό το τρόπο και η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα (προσωπικά) να βλέπω πόστς σου σε κάθε σχεδόν θέμα.
Φιλικά :)

stolidi mou

Member
5 Ιανουαρίου 2013
19
0
Blade μου άρεσε η συνολική τοποθέτησή σου, και ο τρόπος που παρέθεσες την άποψή σου συνολικά εδώ:)
Για το "παραλήρημα" που αναφέρθηκε ....... οι όροι και οι συνθήκες για τον χαρακτηρισμό κάνουν τη διαφορά....:rolleyes:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Blade μου άρεσε η συνολική τοποθέτησή σου, και ο τρόπος που παρέθεσες την άποψή σου συνολικά εδώ:)
Για το "παραλήρημα" που αναφέρθηκε ....... οι όροι και οι συνθήκες για τον χαρακτηρισμό κάνουν τη διαφορά....:rolleyes:
θα συμφωνήσω με τα παραπάνω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ρε παιδιά, να μου πεί κάποιος από ποιό σημειο και μετά αρχίζει το ενδιαφέρον? Γιατί την εισαγωγη δεν την παλεύω. Να αρχισω τουλάχιστον από εκεί.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi