δεν μας ειπες ομως τι βλεπεις στα αλλα σπιτια.βλεπεισ 3 σπιτια και λεσ πιο να κλεψω??στο ενα βλεπεισ ενα πιτ....σιγουρα δεν διαλεγεισ αυτο για διαρηξη...
δεν μας ειπες ομως τι βλεπεις στα αλλα σπιτια.βλεπεισ 3 σπιτια και λεσ πιο να κλεψω??στο ενα βλεπεισ ενα πιτ....σιγουρα δεν διαλεγεισ αυτο για διαρηξη...
αν καποιος ξερει οτι και να εχεις λιγο θα του φανει, αν δεν ξερει οτι και να εχεις το ιδιο θα του φανει. η πραγματικοτητα μαλλων ειναι με ποιο δειχνω ποιο γαματος. για αυτο αστο καλητεραμπα πιτμπουλ με χιλια.....βασικα ειχα σκεφτει και ροτ αλλα το πιτ με κερδισε....η χλοη εχει δικιο ενα πιτ μονο που το βλεπεισ ειναι επιβλητικο ....βλεπεισ 3 σπιτια και λεσ πιο να κλεψω??στο ενα βλεπεισ ενα πιτ....σιγουρα δεν διαλεγεισ αυτο για διαρηξη...εχω ακουσει οτι τα πιτ δε γαυγιζουν ισχυει???
και εδω η εμπειρια ξεδιπλωνεται σε ολους τους αδαεις.. οσοι κανεται επιλεκτικη εκτροφη μπας και βγει σε καθε γεννα κανα 2 σκυλακια που να κανουν παρατηστετα ο γιωργος εχει βρει την λυση. η εμπειρια ξεχυλιζει οταν μιλαμε για το πιτμπουλ του γειτονα και τελος μην ξεχασουμε τα πουλ δυνατα σαγωνια (δεν κλειδωνουν ετσι)Ολα τα σκυλιά τα εκπαιδεύεις όπως θες. Ο γείτωνας εχει pitbull που του κάνεις "ξουτ" και φεύγει. Στο σπίτι όμως δεν μπαινεις.. Ολα τα σκυλιά μπορούν να γίνουν φύλακες, αλλα απο ένστικτο και άλλα με λιγότερη ή περισσότερη εκπαίδευση. Το θέμα είναι αν μπορείς να ελένξεις τη δύναμη του. Το μόνο "κακο" στα pitbull είναι πως εχουν παραπολυ δυνατα σαγόνια... Αν μένεις σε διαμέρισμα και ένα μαλτεζ κανει τη δουλεια του. Γαβγίζει και σε ενημερώνει πως κατι δεν παει καλα.
ειναι γνωστο οτι μονο στα πιτμπουλ κλεινουν στα αλλα σκυλακια μενουν ανοικτα. φυσικα ο σωστος ο αρχηγος της κοβει της επιθεσεις με ενα ζιτσ.Οχι! Αλλα οταν κλείσουν, εκλεισαν... Οπως και το δικο μου, θέλει πολυ εκπαιδευση και σίγουρα να καταλάβει πως εγω είμαι ο αρχηγος για να σταματήσει μια επίθεση. Ετσι κι εσυ πάρε σκύλο που πιστεύεις πως θα καταφέρεις να του επιβληθείς. Και να σκεφτείς "αν κανει λάθος εκτίμηση? Θα τα καταφέρω? Έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του?"
ελα να με τελειωσεις....................ο ΕΠΥ ξαδερφος-μουφας που το χειριστης το εκανε εκπαιδευω σκυλια στον στρατο. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ APRILIA 125C και ποιο φθηνα θα σου βγει και ποιο πολυ θα γουσταρεις και τρελη μουρη θα εισαι και μολις γκρεμοτσακιστεις μπορεις να μαθεις και κατι. τι σου φταιει το ζωντανο να το κουραζεις.εχω καποια εμπειρια απο σκυλια και πιστευω πωσ θα μπορω να του επιβληθω....εξαλου εχω βοηθεια απο τονξαδερφο μου που εκπαιδευει σκυλια στον στρατο
μπα, τι μας λες! και γιατι να δει τσιουαουα και κανις και να μην δει καυκασου (τρωνε πολυ φαι αυτα και δεν ειναι αθλητικα, οποτε μην το σκεφτεσαι) και φιλα (αυτα σκεψου τα καλυτερα, χρειαζεσαι μονο ενα φιλο με καρεκλα γυφτου για εκπαιδευση και ουτε φροντλαιν δεν χρειαζονται, με ενα μπουκαλι περναει 6 χρονια- δεν ξερω, ετσι εχω διαβασει εδω, μπορει να κανω και λαθος ε!)στο αλλο βλεπεισ ενα τσιουαουα και στο αλλο ενα κανισ...
καλα εχω παθει πλακα! τελικα ειναι ψευτες αυτη που ζουν με μεγαλο σκυλο σε διαμερισμα. αφου το λεει το αγορι
Chris αν μένεις σε διαμέρισμα παρε μικρο... Παντως πριν το πάρεις διάβασε πολυ! Πηγαινε σε διάφορους ιδιοκτήτες. Ρώτα. Δες απο κοντα τι συμβαίνει. Έκανα ενα χρόνο για να πάρω τον σκύλο. Και ασχολούμε απο τα 14 με σκυλια.
σταματα να κοιτας τον καθρεφτηparatirisa kati karagiozides...