εκπαιδευση σκυλου

Status
Κλειδωμένο θέμα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δυστυχώς τα περισσοτερα σκυλιά καταλλήγουν να είναι κροκόδειλοι αν απο πάντα οι ιδιοκτήτες έχουν αυτή τη προσέγγυση...
Βλέπω σκυλιά στη γειτονιά μου που τα θυμάμαι από μικρά όταν έβγαζα κι εγώ τη σκύλα μου βόλτα...ξεκινώντας οι ιδιοκτήτες με τις μαγκούρες(είχαν βέβαια έναν λόγο παλαιότερα...κυκλοφορούσε ένας με το σκυλί μονίμως χωρίς λουρί κι άρπαζε σκυλιά και ποτέ δεν το έδεσε..ήθελε να νιώθει ελεύθερο...)Πλέον όμως δεν υπάρχει κανένα κοινωνικοποιημένο σκυλί στη γειτονιά γιατί εχουν πέσει σε φάυλο κύκλο...Δεν κοινωνικοποιούν τα σκυλιά γιατί φοβούνται και τελικά τα σκυλιά γίνονται κροκόδειλοι...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Διαφωνώ σε αυτό φιλε, σε περιπτωση που εννοεις την κοινωνικοποιηση με άλλα σκυλια.
Αν εννοεις σαν κοινωνικοποιηση την γνωριμία με τον εξω κοσμο, θα συμφωνήσω.

Τα σκυλια μαλλον γινονται κροκοδειλοι γιατι είναι κλεισμενα ολη μερα σε ένα σπιτι, έναν κηπο, μια μαντρα, ένα κτημα, τελειως ανεκπαίδευτα, με ανεξελεγκτη συμπεριφορα, χωρις στοιχειωδεις κανονες, με ελαχιστη ανθρωπινη παρουσια, γεννήματα byb και θρέμματα αδιαφορων ιδιοκτητων.

Αυτοι οι ιδιοκτητες από τη μια δυσανασχετουν για τα προβληματα του σκυλου τους και από την άλλη καμαρωνουν για το αγριμι τους.

Είναι ατομα που γενικα, παντου και παντα, σε κάθε πτυχη και εκφραση της ζωης και της κοινωνιας, δεν σεβονται, δεν εχουν προβλημα με την ενοχληση που προκαλουν με το γαυγισμα, την επιθετικοτητα και τα σκατα του σκυλου τους ουτε με τον εν δυναμει κινδυνο των αλλων, ανθρώπων ή ζωων.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εννοώ να βγάζει ο άλλος βόλτα το σκύλο του και όποτε να συναντά αλλο σκύλο είτε να τον κυνηγάει με τη μαγκούρα( οποτε ο δικός του σκύλος μαθαίνει ότι πρέπει να διώχνω τους άλλους σκύλους) είτε όποτε βλέπει σκύλο σε απόσταση χιλιομέτρου να αλλάζει οικοδομικό τετράγωνο, οπότε ο δσκύλος δεν θα γνωρίσει άλλους!

Αν ο σκύλος απο μικρός δεν γνωρίσει άλλα σκυλιά, από μικρός δεν μάθει πως να συμπεριφέρεται μαζί τους, μεγαλώνοντας είναι λίγες οι πιθανοτητες να "αγαπάει" τα σκυλιά που θα συναντήσει!;)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
29 σελιδες με ποπ κορν ?:eek:
πρεπει να εφαγες μεγαλο στουμπωμα αδερφε!
ενω εγω με την γρανιτα.......:p:maria:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul