δεν του καθονται οι τροφες...και εχω δοκιμασει πολλες

francotheakita

Active Member
4 Σεπτεμβρίου 2017
25
2
34
Εκτος απο λουκανικο δε ξερω αν δοκίμασες ως λιχουδια παριζακι, τυρακι, ψημμενο κρέας, ωμα μικροσκοπικα ψαρακια π.χ σαρδελακια , αθερινακια , γαυρακια. Ειδικα τα ψαρακια με εσωσαν, βρωμας μετα αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μέσα.:LOL:
παριζακι τυρακι(νομιζω βλαπτει το πολυ) ψαρακια και σαρδελακια οχι για να σου πω την αληθεια δοκιμασα λιχουδιες με γευση ψαριου

francotheakita

Active Member
4 Σεπτεμβρίου 2017
25
2
34
Χωρίς παρεξήγηση φίλε, η αλήθεια είναι ότι δεν τη μάθαμε τώρα τη μπαρφ, υπήρχε ανέκαθεν και τώρα απλά ερευνήθηκε και συστηματοποιήθηκε. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν κροκέτα. :)

Ναι, η totw πες ότι είναι μια πιο οικονομική εκδοχή (ή απομίμηση) της ακάνα, τα συστατικά της ακάνα είναι πολύ καλύτερα. Αξίζει να δοκιμάσεις και την Πλάτινουμ που λεει η Μέδουσα ξέχασα να την αναφέρω..
για την FROMM τη αποψη εχεις την ξερεις?? https://www.skroutz.gr/s/4756442/Fromm-Gold-Puppy-Large-Breed-15kg.html

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.340
8.079
Η αληθεια δεν ειμαι καταλληλη να μιλαω, εμενα τρωει και λαχανο ως λιχουδια...
Τυρι που σου ειπα ζηταω ενα ελαφρυ απο λιπαρα και με λιγο αλατι και δινω λιγα μικροσκοπικα κυβακια . Δε του δινω με τη ρεγουλα λιχουδιες και συνηθως ανακατευω 2-3 π.χ λιγα κυβακια τυρι, λιγο κοτοπουλο , λίγες κροκέτες. Με κατεψυγμενα ψαρακια ωστε να μη λιωνουν κανει τουμπες. Αλλο που μου ρθε στο μυαλο ειναι αποξηραμενο συκωτι.

Κατι θα υπαρχει που θα κανει τουμπες και ο δικος σου και ας τρωει μπαρφ.
Φροντισε να ειναι και πιο πεινασμενος την ωρα της εκπαιδευσης, να χουν περασει ωρες απο το γευμα, θα του φαινονται λιγο πιο νοστιμα ολα:LOL:

Σε καθε περιπτωση πολλα πειραματα και αλλαγες με τροφες και συνεχως ασχημα κοπρανα καλο δεν ειναι, θα του ξετιναξεις το στομαχι

Last edited:
  • Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
εγώ μπαρφάρω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την Πλατινουμ από ανθρώπους όχι άσχετους αλλά αξιους κάθε εμπιστοσύνης. Για ακάνα μπορώ να πω ότι το άλλο μου σκυλί που τρώει ξηρά λόγω θέματος υγείας δεν την ηθελε (μαλλον επειδη δεν έχει εντονη μυρωδια) αλλά όσο την έτρωγε έστω από λίγο και με το ζορι, τα κακά της ηταν όπως πρεπει και το τρίχωμα κ τα πάντα. Επειδή όμως ήταν δράμα να την υποχρεώνω να τρώει, τελικά το γυρίσαμε στην N&D (τσεκαρε την κι αυτην) και την έτρωγε με πολλή όρεξη, μέχρι που λόγω ηλικίας ξεκινήσαμε μια θεραπευτική τροφή...

συμφωνώ βέβαια ότι στην ελλάδα όπως πάντα... μέσα σε 4-5 χρόνια ξεφύτρωσαν απ΄το πουθενά τόσες επιχειρήσεις που φτιάχνουν έτοιμη μπαρφ ενώ για τους ανθρώπους ένα οικονομικό κ νόστιμο σαλαμάκι της προκοπής δεν έχουμε μάθει να φτιάχνουμε... τέσπα όπως και να χει η μπαρφ αν τη φτιαχνεις μόνος σου ειναι οτι πιο υγιεινο κ κοντά στη φύση.

ΥΓ τώρα είδα την ερώτηση σου όχι δεν την ξερω αλλά αν κοιτάξεις τα συστατικά,..
FRESH CHICKEN FRESH DUCK FRESH LAMB CHEESE FRESH FISH - 3 είδη κρέατος, κ ψάρι, κ καπάκι κ το τυρί;... o_O

Last edited:

francotheakita

Active Member
4 Σεπτεμβρίου 2017
25
2
34
Η αληθεια δεν ειμαι καταλληλη να μιλαω, εμενα τρωει και λαχανο ως λιχουδια...
Τυρι που σου ειπα ζηταω ενα ελαφρυ απο λιπαρα και με λιγο αλατι και δινω λιγα μικροσκοπικα κυβακια . Δε του δινω με τη ρεγουλα λιχουδιες και συνηθως ανακατευω 2-3 π.χ λιγα κυβακια τυρι, λιγο κοτοπουλο , λίγες κροκέτες. Με κατεψυγμενα ψαρακια ωστε να μη λιωνουν κανει τουμπες. Αλλο που μου ρθε στο μυαλο ειναι αποξηραμενο συκωτι.

Κατι θα υπαρχει που θα κανει τουμπες και ο δικος σου και ας τρωει μπαρφ.

Σε καθε περιπτωση πολλα πειραματα και αλλαγες με τροφες και συνεχως ασχημα κοπρανα καλο δεν ειναι, θα του ξετιναξεις το στομαχι
ναι εχεις δικαιο γιαυτο εγραψα και εδω δεν θελω να τον ταλεπωρησω αλλο αρκετα ταλεπωρηθηκε

francotheakita

Active Member
4 Σεπτεμβρίου 2017
25
2
34
εγώ μπαρφάρω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την Πλατινουμ από ανθρώπους όχι άσχετους αλλά αξιους κάθε εμπιστοσύνης. Για ακάνα μπορώ να πω ότι το άλλο μου σκυλί που τρώει ξηρά λόγω θέματος υγείας δεν την ηθελε (μαλλον επειδη δεν έχει εντονη μυρωδια) αλλά όσο την έτρωγε έστω από λίγο και με το ζορι, τα κακά της ηταν όπως πρεπει και το τρίχωμα κ τα πάντα. Επειδή όμως ήταν δράμα να την υποχρεώνω να τρώει, τελικά το γυρίσαμε στην N&D (τσεκαρε την κι αυτην) και την έτρωγε με πολλή όρεξη, μέχρι που λόγω ηλικίας ξεκινήσαμε μια θεραπευτική τροφή...

συμφωνώ βέβαια ότι στην ελλάδα όπως πάντα... μέσα σε 4-5 χρόνια ξεφύτρωσαν απ΄το πουθενά τόσες επιχειρήσεις που φτιάχνουν έτοιμη μπαρφ ενώ για τους ανθρώπους ένα οικονομικό κ νόστιμο σαλαμάκι της προκοπής δεν έχουμε μάθει να φτιάχνουμε... τέσπα όπως και να χει η μπαρφ αν τη φτιαχνεις μόνος σου ειναι οτι πιο υγιεινο κ κοντά στη φύση.

ΥΓ τώρα είδα την ερώτηση σου όχι δεν την ξερω αλλά αν κοιτάξεις τα συστατικά,..
FRESH CHICKEN FRESH DUCK FRESH LAMB CHEESE FRESH FISH - 3 είδη κρέατος, κ ψάρι, κ καπάκι κ το τυρί;... o_O
θα παραγειλω πλατινουμ ελπιζω να στρωσει ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Καλα.. οτι πεις λοιπον εσυ που ξερεις καλα κ δεν εισαι ημιμαθης :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: συνεχισε, δεν πληρωνομαι κ για να γραφω ποστ αποψη λεω, οποτε λιγο με νοιαζει:barefoot:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλα.. οτι πεις λοιπον εσυ που ξερεις καλα κ δεν εισαι ημιμαθης :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: συνεχισε, δεν πληρωνομαι κ για να γραφω ποστ αποψη λεω, οποτε λιγο με νοιαζει:barefoot:
Πώς δεν ξέρει, έχει μεγαλώσει στην Αμερική, εκεί έχουν διαβήτη, παχυσαρκία, δεν ξέρεις ποιος είναι πιο χοντρός και ποιος έχει περισσότερα θέματα υγείας, τα ζώα ή οι ιδιοκτήτες, αλλά τέλος πάντων, εμείς είμαστε πίσω απ' τις αρκούδες.

Συνέχισε με Meradog φίλε, είναι ό,τι καλύτερο για το σκύλο σου, δώσε του συντηριτικά, κάκιστης ποιότητας συστατικά τίνγκα στο καλαμπόκι και πρόσθετες βιταμίνες που τις φτιάξανε στο εργοστάσιο, τι σε νοιάζει που εμείς μάθαμε ότι ο σκύλος πρέπει να τρώει κρέας πριν 5 χρόνια.

• Like
Reactions: Δημητρα_kme