εγώ μπαρφάρω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την Πλατινουμ από ανθρώπους όχι άσχετους αλλά αξιους κάθε εμπιστοσύνης. Για ακάνα μπορώ να πω ότι το άλλο μου σκυλί που τρώει ξηρά λόγω θέματος υγείας δεν την ηθελε (μαλλον επειδη δεν έχει εντονη μυρωδια) αλλά όσο την έτρωγε έστω από λίγο και με το ζορι, τα κακά της ηταν όπως πρεπει και το τρίχωμα κ τα πάντα. Επειδή όμως ήταν δράμα να την υποχρεώνω να τρώει, τελικά το γυρίσαμε στην N&D (τσεκαρε την κι αυτην) και την έτρωγε με πολλή όρεξη, μέχρι που λόγω ηλικίας ξεκινήσαμε μια θεραπευτική τροφή...
συμφωνώ βέβαια ότι στην ελλάδα όπως πάντα... μέσα σε 4-5 χρόνια ξεφύτρωσαν απ΄το πουθενά τόσες επιχειρήσεις που φτιάχνουν έτοιμη μπαρφ ενώ για τους ανθρώπους ένα οικονομικό κ νόστιμο σαλαμάκι της προκοπής δεν έχουμε μάθει να φτιάχνουμε... τέσπα όπως και να χει η μπαρφ αν τη φτιαχνεις μόνος σου ειναι οτι πιο υγιεινο κ κοντά στη φύση.
ΥΓ τώρα είδα την ερώτηση σου όχι δεν την ξερω αλλά αν κοιτάξεις τα συστατικά,..
FRESH CHICKEN FRESH DUCK FRESH LAMB CHEESE FRESH FISH - 3 είδη κρέατος, κ ψάρι, κ καπάκι κ το τυρί;...