γεννήθηκε o σκυλάκος μας!!!!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
μίλησα με τον κ.Στέφανο,δεν μου είπε τίποτα ανησυχιτικό.απλά ότι προς το παρόν είναι λίγο πιο πίσω από τον αδελφό του.ρώτησα αν άνοιξε τα μάτια και μου είπε ότι τα άνοιξε και με την πρώτη ευκαιρία θα μου στείλει και φώτο.
η κ.Δάφνη μου είχε πεί στις αρχές ότι θα γίνει 5 κιλά περίπου.φαντάζομαι ο αδελφός του μπορεί να φτάσει και τα 8.
αλλά εφόσον είναι πιο μικρόσωμος λογικά θα τα κάνει όλα πιο αργά.έτσι δεν είναι

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
:paja1:Καλά από Αλτζχαιμερ...πάω μία χαρά...μ΄αρέσει που σε ρωτάω για τον/την εκτροφέα....όταν ξέρω ότι είναι η Δάφνη!!! :paja1::paja1::paja1::paja1:
Δεν νομιζω ότι έχει σχέση αν είναι μικρος τώρα με τα τελικά του κιλά. ποιό είναι το standard βαρος για τα αρσενικά?
Πολλά κουτάβια γεννιούνται πιό μικρά και ξαφνικά παίρνουν τα πανω τους...

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
:paja1:Καλά από Αλτζχαιμερ...πάω μία χαρά...μ΄αρέσει που σε ρωτάω για τον/την εκτροφέα....όταν ξέρω ότι είναι η Δάφνη!!! :paja1::paja1::paja1::paja1:
Αστα αυτα τωρα...πες οτι εχεις βαλει στο ματι τον Τeobullmastiff σαν νεος χρηστης κι εσυ, να τον περασεις σε ποστ σε συνολο και σε μεσο ορο ημερησιο και ρωτας κανοντας τις ιδιες ερωτησεις που και καλα εχεις ξεχασει οτι εκανες λιγες μερες πριν:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αστα αυτα τωρα...πες οτι εχεις βαλει στο ματι τον Τeobullmastiff σαν νεος χρηστης κι εσυ, να τον περασεις σε ποστ σε συνολο και σε μεσο ορο ημερησιο και ρωτας κανοντας τις ιδιες ερωτησεις που και καλα εχεις ξεχασει οτι εκανες λιγες μερες πριν:D:D
Φτού....γαμώτο!! Ξεσκεπάστηκα...!!! :paja1::paja1::paja1:
Από Δευτέρα...ξεκινάω δουλειά...οπότε..τέρμα τα πολλά post...ότι προλάβω μέχρι άυριο!!!:D:D:D:D

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
τσάμπα το σκέφτομαι βρε παιδιά,είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια.:):):)
ξέρω ότι τα cavalier γινονται απο5 έως 8 κιλά.
εκτός αν λυγίζεις στα παρακάλια τους και τους δίνεις λιχουδιές συνεχώς και γίνονται ντουλάπες:D:D:D

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
...και οι νυχτες τελειωνουν γρηγορα ρε γαμωτο....δεν προλαβαινεις να καλυψεις το χαμενο εδαφος...μια φορα ειχα ρεπο Κυριακη και δεν θα ξυπνουσα στις 7.15 και κοντεψα να ξημερωθω εδω μεσα

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Σε ξετρυπωσα Χριστιναααααααα! σλουρπ σλουρπ ειναι απιστευτα ετσι;;; Αχχχχχχχ...ειμαι η επομενη γενια μαμωτη εγω...Περιττο να πω οτιθελουμε, οχι λαθος...ΑΠΑΙΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ φωτο με το μικρακι ετσι;;;

να πω απλα πως κι εγω ξερω για το συντομο χρονου ζωης τους κ τα προβληματα αλλα: δεν σκοπευω να στερηθω αγαπης και ευτυχιας εξαιτιας του επικειμενου πονου που απλα θα ερθει λιγο πιο νωρις...Απεναντιας τετοια σκυλακια αξιζουν τοση κι αλλη τοση αγαπη και φροντιδα...στην ευχη....Βουρκωσα.
Λοιπον! μεριμενω νεοτερα Χριστινακι! θα ιεμαστε και συγγενεις στανταρ απο ιδιο πατερα και ποιος ξερει; ισως και απο μαμακα!γιουπιιιιιιιιζ!!!!:D

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
βρε σύ,πιστεύω πως οι πιθανότητες να μας πάθουν κάτι τέτοιο είναι πολύ λίγες.για αυτό ψαχτήκαμε και βρήκαμε σωστό εκτροφέα.και αμα μας τύχει κάτι,υπάρχουν και θεραπείες.
τιποτα δεν θα πάθουν τα μωρά μας!νασαι σίγουρη!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σε ξετρυπωσα Χριστιναααααααα! σλουρπ σλουρπ ειναι απιστευτα ετσι;;; Αχχχχχχχ...ειμαι η επομενη γενια μαμωτη εγω...Περιττο να πω οτιθελουμε, οχι λαθος...ΑΠΑΙΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ φωτο με το μικρακι ετσι;;;

να πω απλα πως κι εγω ξερω για το συντομο χρονου ζωης τους κ τα προβληματα αλλα: δεν σκοπευω να στερηθω αγαπης και ευτυχιας εξαιτιας του επικειμενου πονου που απλα θα ερθει λιγο πιο νωρις...Απεναντιας τετοια σκυλακια αξιζουν τοση κι αλλη τοση αγαπη και φροντιδα...στην ευχη....Βουρκωσα.
Λοιπον! μεριμενω νεοτερα Χριστινακι! θα ιεμαστε και συγγενεις στανταρ απο ιδιο πατερα και ποιος ξερει; ισως και απο μαμακα!γιουπιιιιιιιιζ!!!!:D
Βρε Εβελυνα θελεις να την "στειλεις" μια ωρα πιο νωρις την καημενη την σκυλα?

Ποσες απανωτες γεννες θα κανει η καημενη για να παρετε εσεις οι μουρλομαμαδες κουταβια!:D:D:D:D:D:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ποσες απανωτες γεννες θα κανει η καημενη για να παρετε εσεις οι μουρλομαμαδες κουταβια!:D:D:D:D:D:D:D
Α! Για σκυλακια μιλουσανε τοσην ωρα? Νομιζα οτι λεγανε για κουνελια! :p

giveway

New Member
3 Μαρτίου 2010
1
0
Καλημέρα σε όλους. Πρώτο μου ποστ στο φόρουμ!

Επειδή ενδιαφέρομαι για ένα Κing Charles και δε θέλω σε καμία περίπτωση να πάρω απο pet shop, μπορέιτε να με βοηθήσετε? Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με την κα Δάφνη ή κάποιον άλλο εκτροφέα? Αν δεν επιτρέπεται να δίνονται δημόσια τέτοιες πληροφορίες, θα εκτιμόυσα ένα PM. :)

Ευχαριστώ, Γιάννης.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog