γεννήθηκε o σκυλάκος μας!!!!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
το όνομα μου είναι Χριστίνα.την κόρη μου την λένε Νεφέλη.οπότε και το tinanef.
θα ρωτήσω για το επισημο όνομα.υποψιάζομαι οτι είναι Δαυίδ...έτσι μου είπαν ότι το ονόμασαν

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
Από εμένα αρχικώς μπράβο, γιατί όταν συστήθηκες στο forum, ήσουν έτοιμη να αποκτήσεις σκυλάκι με όλους τους "κακούς" τρόπους. Ομως ενημερώθηκες, πικαρίστηκες λίγο αλλά τελικά έκανες το σωστό. Αυτό είναι που προσπαθούν όλοι εδώ να πετύχουν και με εσένα τα κατάφεραν :) Να σας ζήσει λοιπόν ο μικρούλης και με το καλό να σας έρθει. Μια χαρά είναι το όνομά του. Περιμένουμε την μέρα που θα βάλεις και φωτογραφίες :)
ναι έχεις δίκιο.απλά είμουν εντελώς ανίδεη και είχα αισθανθεί πολύ άσχημα.νόμιζα πώς όλοι με ειρωνεύονταν.
από τότε το έριξα στο διάβασμα.1 μήνα είμουν κολλημένη στο pc.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μμμμμ...δεν τρελλάινομαι..καλύτερο αυτό που βρήκατε!!
Τελος πάντων..δεν έχει σημασία...περιμενουμε φωτογραφίες όπως είπε και η φιλενάδα μου...

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
Να σας ζησει το μικρο! :)
ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας.
σίγουρα θα χρειαστώ κάποια βοήθεια.θα προσπαθήσω να το εκπαιδεύσω μόνη μου όσο μπορώ,σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει.έχω χρόνο και καλή διάθεση.

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για της συμβουλές σας στην αρχή.άν και θύμωσα λίγο....πάντως είστε όλοι ήρωες,γιατί είναι δύσκολο να πείσεις ανίδεο κόσμο να αγοράσει σκύλο από σωστό εκτροφέα.
σε όσους έχω προσπαθήσει να εξηγήσω,όλα αυτά για την παράνομη εκτροφή και την κακομεταχείρηση κτπ δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν και πολύ.δηλ φέρνουν κάποιες αντιρρήσεις,στο τέλος συμφωνούν,αλλά αν αποφασίσουν για σκύλο θα πάνε σε πετ σόπ ή απο κάποιο φίλο.και φυσικά θεωρούν υπερβολή το ποσό αγοράς απο κάποιον εκτροφέα.
πολύ δύσκολο να ενημερώσεις....έτσι είμουν μάλλον και εγώ στην αρχή:(

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στοοοοοοπ,καλως ηρθες πρωτα.
Τι γνωριζεις για αυτην τη ρατσα,εκτος απο αυτα που σου ειπε ο εκτροφεας?
Ο οποιος σιγουρα θα σου τα εβγαλε ολα ροδινα.
Σου ειπε π.χ.οτι ειναι η ρατσα με το μεγαλυτερο ρισκο απο ολες τις αλλες να παρουσιασει προβληματα υγειας?και κυριως καρδιας?
Η σου ειπε οτι εχει πεσει ο μεσος ορος ζωης τους απο τα 15 περιπου χρονια στα 9(κατι που σημαινει μπορει να ζησει 10-11 αλλα και ισως μονο 4-5-6?
Mια εκτροφεας γερμανιδα που πεταξε την πετσετα,τα εβγαλε ολα στην φορα(ηταν ομως λιγο πολυ γνωστα)παρατησε την εκτροφη των κατα τα αλλα πολυ καλων σκυλιων για τον λογω οτι απο την πολθ αιμομιξια,δεν υπαρχει αλλο πια αρσενικος που να μην ειναι αρρωστος 90% των σκυλων εχουν προβλημα καρδιας η μικρο μυαλο το οποιο συμβαινει λογο του μικρου κρανιου,λεει οτι 10% των χρονιαρικων σκυλων εχουν προβλημα,και 50% των 5 χρονων(μιλαμε για την καρδια)
Με το μυαλο εχει το 50% ολων αλλα το 35% δειχνη συμπτωματα(αν διαβασετε θα φριξετε,με το τη συμβαινει με αυτην την αρρωστια)τεσπα το σκυλι ειναι κατα τα αλλα καλο σκυλι,αλλα?
Οσοι ξερετε Γερμανικα το λινκ βοηθαει.

http://petwatch.blogspot.com/2009/07/zur-lage-des-cavalier-king-charles.html

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
γειά σου omarock.γνωρίζω για την ράτσα και τα προβλήματά της.έψαξα πολύ,για το τι σκύλο μάς ταιριάζει, για να πάρουμε.άσε που μας άρεσε σε όλους πολύ η ''φάτσα''του.
η αλήθεια είναι ότι προβληματιστίκαμε για τα προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιάσει ένας τετοιος σκύλος.
όμως θέλω να πιστεύω,ότι δεν θα πάθει κάτι τέτοιο ο σκύλος μας,διότι απευθύνθηκα σε εκτροφέα.μου φάνηκαν πολύ σοβαροί οι άνθρωποι και προσέχουν πολύ τα σκυλιά τους.τους ανέφερα αυτό το θέμα για την υγεία τους και μου είπαν ότι τα δικά τους σκυλιά ζουν πολλά χρόνια.
τώρα αν είμαι τόσο άτυχη και τύχει σε εμένα κάτι τέτοιο...δεν ξέρω......τι να πω.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
tinanef συγχαρητηρια για την επιλογη σου και χαιρομαι που βλεπουμε και καποιους ανθρωπους εδω μεσα με ανοιχτο μυαλο..πολλοι ηρθαν σαν σενα παρεξηγηθηκαν και εφυγαν!εμεινες και εκανες μια σωστη επιλογη!!

με το καλο να ερθει!!:p
(πολυ μ'αρεσουν αυτα τα σκυλια)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κάποτε ήθελα κι εγώ ένα διότι είχε μια καθηγήτριά μου δυο καταπληκτικά από δαύτα. Αλλά μετά είδα εκείνο το τρομερό ντοκυμαντέρ με τους Αυστραλέζους και.....και....

I just never was the same ever again....

The rest, as they say, is history.....:p:p:D:D:D:D:D

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Mε το καλό να αποκτήσεις τον μικρούλη, είναι πραγματικά πολύ "φάτσες"!
Καλά έκανες και έμεινες, εγώ προσωπικά τρελλαίνομαι να μεγαλώνει η παρέα των "μικρούληδων" στο φόρουμ:D

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Καλώς να σας έρθει ο μικρός!!!
Τα κάβαλιερ είναι από τις ελάχιστες μικρόσωμες ράτσες που μου αρέσουν πάρα πολύ και θέλω κάποια στιγμή να αποκτήσω..Σας ζηλευω λοιπόν πολύ..:)
Συγχαρητήρια λοιπόν για την επιλογή σας και για την υπομονή σας!!!!:):):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog