γεννήθηκε o σκυλάκος μας!!!!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
παιδιά δεν πάμε καθόλου καλά μέσα σε αυτό το σπίτι.η κόρη μου και ο άντρας μου λαλήσανε....κάθονται στον καναπέ και φωνάζουν"σπόκυ....έλα δω'' ΄"που είναι το αγόρι μου κουτσου κουτσου"....και τέτοια.....αχου.........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους με υγεία!!!!!!!:)

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Δεν ειναι τιποτα, ετσι καναμε κι εμεις που στηναμε το δωματιο του γιου μας χθες βραδυ. Κρεβατακι, κουνουπιερες κλπ. Τον περιμενουμε σε 2 μηνες κι εμεις... ή και νωριτερα γιατι φαινεται να βιαζεται....και παραμιλαμε απο τωρα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν ειναι τιποτα, ετσι καναμε κι εμεις που στηναμε το δωματιο του γιου μας χθες βραδυ. Κρεβατακι, κουνουπιερες κλπ. Τον περιμενουμε σε 2 μηνες κι εμεις... ή και νωριτερα γιατι φαινεται να βιαζεται....και παραμιλαμε απο τωρα...
Aν κι off topic η απάντησή μου, είναι ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός και δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να ξεφύγω και να ευχηθώ τα καλύτερα!!!!:):):)

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
ευχαριστουμε, εννοειται οτι ειναι οφ τοπικ, απλα ηθελα να παρομοιασω την κατασταση που μας τρελαινει πλεον η αναμονη ενος κουταβιου, σαν να περιμενουμε το δικο μας παιδι. Μεχρι τωρα ειχα βρεθει στην πρωτη κατασταση αρκετες φορες, ηρθε η ωρα να βρεθω και στη δευτερη και απλα εκανα εναν παραλληλισμο...ας σβητει το ποστ μου...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αντε...με το καλο να σας έρθει...και μην ανησυχείτε σας ακούει που "παραμιλάτε' για χάρη του...και βιάζεται να βγει!!!
Σας εύχομαι τα καλύτερα!!:):):):):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όχι!Off topic εννοώ είναι η απάντησή μου!Εσύ μια χαρά παρομοίωσες τις δύο καταστάσεις και η μια από αυτές είναι το θέμα της συζήτησης!:)

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
για να πω την αλήθεια και εγω δεν πάω πίσω.εκεί που κάθομαι και πίνω τον καφέ μου βλέπω στο χαλί το αγόρι μου να τρέχει πέρα - δώθε...:D:D:Dπάει το'χασα και εγώ.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Να στε καλα ολοι, οσο για τα ξενυχτια? Θα γυρισω σε θεμα παλι περι κουταβιων και συσχετισμων...εχουμε ριξει ηδη με τα κουταβια και το μπιμπερο ανα χειρας....ουκ ολιγα... οποτε εχουμε κανει την εκπαιδευση μας:):)

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Με το καλό να πάτε και να το δείτε.
Έπισα την φίλη μου για τα cavalier και μάλιστα για την γέννα του Ιανουαρίου της Κας Δάφνης. Ανυπομονώ να πάω στο εκτροφείο !!!
Που ξέρεις Χριστίνα μπορεί να πάω για τέταρτο σκυλί και έχει παρέα ο μικρούλης σου.

Υ.Σ Φανταστείτε το cavalier δίπλα στο dogo :D :D :D

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
Με το καλό να πάτε και να το δείτε.
Έπισα την φίλη μου για τα cavalier και μάλιστα για την γέννα του Ιανουαρίου της Κας Δάφνης. Ανυπομονώ να πάω στο εκτροφείο !!!
Που ξέρεις Χριστίνα μπορεί να πάω για τέταρτο σκυλί και έχει παρέα ο μικρούλης σου.

Υ.Σ Φανταστείτε το cavalier δίπλα στο dogo :D :D :D
θα ζηλέψεις σίγουρα και θα φύγεις απο το εκτροφείο με ένα cavalier στην αγκαλιά:D

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
παιδια,έχω αρχίσει να ανγχώνομαι.ο μικρούλης μας γεννήθηκε μικρότερος σε σχέση με τον αδελφό του που γεννήθηκε μεγαλόσωμος.τα ματάκια του τα άνοιξε αλλά πάει λίγο πίσω σε σχέση με τον αδελφό του.
υπάρχει περίπτωση να βγεί πιό ευαίσθητος γενικά ή να παρουσιάζει προβλήματα στην ενήλικη ζωή του?
πρέπει να ανυσηχώ???

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν νομίζω ότι κανείς, ειδικά από το ιντερνετ μπορεί να σου απαντήσει σε αυτο σου το ερώτημα!

Όλα παίζουν!
Προσωπικά γνωρίζω κουτάβι το οποίο ήταν το χειρότερο τηνς γέννας, λέγανε ότι θα πεθάνει και τελικά όχι μόνο έζησε αλλά έξελίχθηκε στο καλύτερο της γέννας!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω.όλα είναι πιθανά.θα μαι σε συχνή επικοινωνία για να μαθαίνω την εξέλιξη.ζήτησα και φώτο.μακάρι να έμενα κοντά να μπορούσα να το επισκέπτομαι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Συμφωνω με τον Φοίβο...έχω δει σε γένα, αρκετές φορές το πιό μικρόσωμο..να εξελίσσεται σε θαυμάσιο σκύλο, (μορφολιγικά)...και πολλές φορες καλύτερο από το πιό μεγαλόσωμο.
Μην ανησυχείς..η/ο εκτροφέας τι σου έιπε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog