γεννήθηκε o σκυλάκος μας!!!!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γεννήθηκε το cavalier king charles spaniel,που περιμέναμε πώς και πώς και είναι όλα μια χαρά!
δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χαρά νιώθω και κάθε μέρα το σκέφτομαι.
όλο αυτόν τον καιρό λοιπόν ψάχνουμε να βρούμε όνομα για το αγοράκι μας.αφού αλλάξαμε με την 6χρονη κόρη μου, 100 γνώμες(ουτε οικόπεδο να αγοράζαμε),καταλήξαμε στο Σπόκι.
πώς σας φαίνεται?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
να σας ζησει:) ειναι απο τις αγαπημενες μου φυλες και χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται σοβαρα με αυτην.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Για το όνομα...θα σας πρότεινα να περιμενετε να τον πάρετε πρωτα...γιατί συνήθως ο σκύλος...σου "λέει" πως τον λένε!!!
Επίσης, ρώτα και τη Δάφνη ποιό έιναι το επίσημο όνομά του...μπορεί να σας αρέσει..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Από εμένα αρχικώς μπράβο, γιατί όταν συστήθηκες στο forum, ήσουν έτοιμη να αποκτήσεις σκυλάκι με όλους τους "κακούς" τρόπους. Ομως ενημερώθηκες, πικαρίστηκες λίγο αλλά τελικά έκανες το σωστό. Αυτό είναι που προσπαθούν όλοι εδώ να πετύχουν και με εσένα τα κατάφεραν :) Να σας ζήσει λοιπόν ο μικρούλης και με το καλό να σας έρθει. Μια χαρά είναι το όνομά του. Περιμένουμε την μέρα που θα βάλεις και φωτογραφίες :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog