γεια σε ολους!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
οτι και να ειναι ο χορχουλης μου δεν τον δινω πουθενα και ποτε!!! εχουμε πολυ καιρο να που σκεφτομασταν να παρουμε σκυλακι και το λαθος μου ειναι οτι δεν ημουν ενημερωμενη, μονο καποια στιγμη ενας φιλος μου ειχε πει μην παρεις απο πετ σοπ. και πραγματι την πρωτη μερα που πηγα σε πετ σοπ με τον χορχε για να παρουμε λουρακι και τροφη και ειδα τα σκυλακια στα κλουβια μου πιαστηκε η καρδια. αλλα η αποφαση μου ειναι πολυ συνειδητη και δεν φταιει σε τιποτα η ψυχουλα αν εμεις δεν ξεραμε. νομιζω οτι ενα κουταβακι σε κατακτα απο την πρωτη μερα που το βλεπεις και κερδιζει σιγα σιγα ολο και περισσοτερο χωρο στην καρδια σου!!! αυτα και κλεινω αυτο το θεμα εδω! απο εδω και περα θα μιλαω μονο για τις εμπειριες μας με τον χορχε και θα αναζητω λυσεις στα ατυχηματακια που μας προκειπτουν στο σπιτι οπως και ηταν ο αρχικος σκοπος. ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!
Χαίρομαι που απαντάς με τέτοιον τρόπο!
Να είστε καλά λοιπον, και θα τα ξαναλέμε για ότι θελήσεις :)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Αυτό είναι pedigree από Ουγγαρία

εμενα ειναι ακομα πιο παλιο,δεν εχει μεταφραση στα Αγγλικα ;)

Καλως ηρθες Φλορεντια,
το φορουμ θα σε βοηθησει να μαθεις ''τα παντα'' για τους μικρους μας φιλους.

...και για να μην χασεις πολυτιμο χρονο,,,, ΜΗΝ αφηνεις το σκυλακι σου να τρεχει και πανω απο ολα να μην τρεχει σε επιφανειες που γλυστρανε.
Θελει πολυ προσοχη για τις αρθρωσεις του (ανεξαρτητος απο που προερχεται το κουταβι σου)
Καλη διαμονη λοιπον :)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες κι απο μένα!
Να το χαιρεσαι το σκυλάκι σου και να είναι γερό!

και πραγματι την πρωτη μερα που πηγα σε πετ σοπ με τον χορχε για να παρουμε λουρακι και τροφη και ειδα τα σκυλακια στα κλουβια μου πιαστηκε η καρδια.
Τα κλουβάκια είναι ότι καλύτερο τους έχει συμβει μεχρι στιγμης. Και να ξερες τι έζησαν μέχρι να μπουν στα κλουβακια...