Χαίρομαι που απαντάς με τέτοιον τρόπο!οτι και να ειναι ο χορχουλης μου δεν τον δινω πουθενα και ποτε!!! εχουμε πολυ καιρο να που σκεφτομασταν να παρουμε σκυλακι και το λαθος μου ειναι οτι δεν ημουν ενημερωμενη, μονο καποια στιγμη ενας φιλος μου ειχε πει μην παρεις απο πετ σοπ. και πραγματι την πρωτη μερα που πηγα σε πετ σοπ με τον χορχε για να παρουμε λουρακι και τροφη και ειδα τα σκυλακια στα κλουβια μου πιαστηκε η καρδια. αλλα η αποφαση μου ειναι πολυ συνειδητη και δεν φταιει σε τιποτα η ψυχουλα αν εμεις δεν ξεραμε. νομιζω οτι ενα κουταβακι σε κατακτα απο την πρωτη μερα που το βλεπεις και κερδιζει σιγα σιγα ολο και περισσοτερο χωρο στην καρδια σου!!! αυτα και κλεινω αυτο το θεμα εδω! απο εδω και περα θα μιλαω μονο για τις εμπειριες μας με τον χορχε και θα αναζητω λυσεις στα ατυχηματακια που μας προκειπτουν στο σπιτι οπως και ηταν ο αρχικος σκοπος. ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!
εμενα ειναι ακομα πιο παλιο,δεν εχει μεταφραση στα ΑγγλικαΑυτό είναι pedigree από Ουγγαρία
Τα κλουβάκια είναι ότι καλύτερο τους έχει συμβει μεχρι στιγμης. Και να ξερες τι έζησαν μέχρι να μπουν στα κλουβακια...και πραγματι την πρωτη μερα που πηγα σε πετ σοπ με τον χορχε για να παρουμε λουρακι και τροφη και ειδα τα σκυλακια στα κλουβια μου πιαστηκε η καρδια.