γεια σας....

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
σας ευχαριστω.το εχω παραγγειλει ολολευκο κ περιμενω πωσ κ πως να το δω.αλλα εχω καποιουσ φοβους ειναι το πρωτο μου σκυλακι,κυριωσ αν θα τα κανει στην πανα του.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Δυστυχως το σκυλακι δεν εχει θυρα USB για να του περασουν το προγραμμα "τα κανω στην πανα" :):)που ειναι ο μοναδικος σου φοβος, αλλα μπορεις να του το μαθεις κι εσυ αν δεν το εχει μαθει ο εκτροφεας του. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.

Αυτο ομως ειναι ολο σου το μαραζι? Υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι λογοι που θα πρεπει να ανησυχεις για ενα σκυλακι που θα ερθει απο το εξωτερικο. Δεν ξερω τις διαδικασιες επιλογης του κουταβιου, αν το εχουν δει και επιλεξει δικοι σου ανθρωποι δηλαδη αλλα δεν το εχεις δει ακομη το σκυλακι που "παραγγειλες" ουτε σε φωτο ή βιντεο?

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
εννοειται.πως εχω δει κ φωτο κ βιντεο.κ πηγε ο κτηνιατρος κ φιλος του αδερφου μου κ το εφερε.το εξετασε τα παντα πριν το παρει.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
εμμ....αμα δεν κανεις σωστη ενημερωση απο την αρχη και προσπαθουμε να σου τα παρουμε με το ....τσιγκελι που λενε και στο νησι μου...

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Δυστυχως το σκυλακι δεν εχει θυρα USB για να του περασουν το προγραμμα "τα κανω στην πανα"
φιλε να μιλας για τον δικο σου σκυλο. γιατι αν θες να ξερεις ο δικος μου εχει θυρα usb,sd και firewire για να μην πω για την φωνητικη εντολη και το bluetooth η παιρνουμε καθαροαιμο η οχι.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
φιλε να μιλας για τον δικο σου σκυλο. γιατι αν θες να ξερεις ο δικος μου εχει θυρα usb,sd και firewire για να μην πω για την φωνητικη εντολη και το bluetooth η παιρνουμε καθαροαιμο η οχι.
ψεματα...

ή μαλλον καλυτερα...πες οτι τα εχει αυτα ο σκυλος σου...

περασμενο Nod32 για καθε ιο-ασθενεια εχει?

ο δικος μου εχει...:paja1:

ή παιρνεις show quality puppy ή δεν παιρνεις...

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
ψεματα...

ή μαλλον καλυτερα...πες οτι τα εχει αυτα ο σκυλος σου...

περασμενο Nod32 για καθε ιο-ασθενεια εχει?

ο δικος μου εχει...:paja1:

ή παιρνεις show quality puppy ή δεν παιρνεις...
ok φιλε με πατησες τωρα antivirus δεν εχει

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
ευχαριστω για τα καλωσορισματα.θα ηθελα να με ενημερωσετε.του μικρου του δινω κοτοπουλο με ριζακι.δεν του εχω ξεκινησει ξηρα τροφη.εναι 2,5 μηνων.πειραζει?μπορει να μη θελει αργοτερα την ξηρα τροφη?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έχεις σκοπό να τον συνεχίσεις με μαγειρευτό? Αν ναι, συνέχισε με μαγειρευτό. Αν όχι, ξεκίνα την ξηρά.

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
παιδια βοηθεια.οπωσ σασ εχω πει σπουδαζω ιταλια κ το σκυλακι μου το φερανε πιο νωρισ.κ το εχει η μαμα μου εδω κ μια βδομαδα.κ εγω σε 7 μερεσ θα κατεβω ελλαδα να τον παρω κ να τον φερω ιταλια.αλλα απο εχτες αρρωστησε κ δεν ξερουμε τι να κανουμε.η μαμα μου τα περναει ολα γιατι εγω ειμαι μακρια κ εχω τρελαθει.