Σε ευχαριστω Maryangela !!!!!
Το ειδα το site τους.Φατσας ειναι ο σκυλος του κυριου στην διαφημιση.
Παρακαλώ !!! Γιαυτό άλλωστε είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο!Σε ευχαριστω Maryangela !!!!!
Ευτυχώς που μέσω τηλεφώνου δεν εκτοξεύονται καρέκλες.Θα τους παρω κατα το απογευματακι τηλεφωνω να μηλισουμε.
Αυτοι δηλ. αμα τους πω τα χαρακτηρηστικα που θα ηθελα να εχει ο σκυλος μου θα μουν πουν ρατσες σκυλων που να μιαζουν με την περιγραφει μου;
Παρεξήγησα;Ευτυχώς που μέσω τηλεφώνου δεν εκτοξεύονται καρέκλες.
Με καρέκλες καφενείου!
Λοιπόν…
Έχω τον πρώτο μου σκύλο κουτάβι 4-5 μηνών και αρχίζω να παίρνω σβάρνα τους εκπαιδευτές για να καταληξω στο κατάλληλο που θα εκπαιδεύσει το σκύλο μου. Κάποια στιγμή επισκέπτομαι με τον άντρα μου και το εν λόγω κέντρο. Καθόμαστε στο γραφείο με το κουτάβι και αρχίζουμε τη συζήτηση με τον εκπαιδευτή. Εκεί λοιπόν που συζητούσαμε όμορφα και ωραία, σηκώνεται ο εκπαιδευτής, παίρνει μια καρέκλα καφενείου που υπήρχε σε μια γωνιά, την εκτοξεύει προς το κουτάβι, η καρέκλα σκάει με κρότο στα ποδια του σκύλου (εμείς παρακολουθούμε έκπληκτοι τα τεκταινομενα), το κουτάβι ξαφνιάζεται προς στιγμήν και πλησιάζει να μυρίσει την καρέκλα.
Εγώ με τον άντρα μου έχουμε μείνει εμβρόντητοι και ευλογως ρωτάμε τον εκπαιδευτή γιατί πέταξε την καρέκλα στο σκύλο μας.
Απάντηση: «Για να τον τεσταρω. Είδες που δεν χαμπάρισε τίποτα? Αυτός όταν μεγαλώσει θα σας %^&$# όλους»
:shock::shock::shock:
Όπως αντιλαμβάνεσαι, πήραμε το σκύλο και φύγαμε με συνοπτικές διαδικασίες.