βοηθηστε με στην επιλογη του μικροσωμου σκυλου μου!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι πες το οπως θες..:D

Ακου αυτα τα μαλλιαρα κανουν και για σφουγγαριστρα οποτε αν εχεις κατι να σκουπισεις πριν περνα το κανενα χερακι απο εκει..:D
επισης κανουν και για χαλί..:D

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιταξτε τι θα κανω, οποτε θα θελει να βγει βολτα θα του δεινω τα κλειδια και ενα κινητο τι αλλο θελει πια:D:D:D
Οσο για το σφουγκαρισμα απο τωρα και μετα αποτε θα πηγαινει η μαμα μου να παρει σφουγγαριστρα θα περνει μονο το σκουποξυλο.

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν εχω καταλαβει κατι.."παιζει" ακομη η επιλογη μαλτεζ? εχει την διαθεση ο φιλος μας να ασχοληθει ωστε να βρει κουταβι απο το εξωτερικο?
στην ελλαδα, δεν υπαρχει μαλτεζ, αρα η επιλογη ειναι λευκο μικροσωμο μαλλιαρο σκυλακι απο πετ σοπ η ιδιωτη που θα του το πουλησουν για μαλτεζ.

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Εγω westie θελω ομως οι γονεις μου εχουν δικαιο στο οτι δεν κανει να βιασομαστε γιατι οποιος βιαζεται σκονταφτει.Τωρα οι γονεις μου μου ειπαν να παμε μεσα στην εβδομαδα σε εναν φιλο μας που εχει κτινιατριο για να παρουμε και απο εκει καποια γνωμη.Ο κτινιατρος μας ειχε πει (πριν 2 μηνες, οταν τον ειχαμε επεισκευτει) να δουμε και για ημιαιμο, εσεις τη λετε;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δικαιολόγησε ο κτηνίατρος γιατί να πάρετε ένα ημίαιμο..?
Στο ημίαιμο δεν μπορείς να προβλέψεις χαρακτηριστικα οποτε για ένα άπειρο ιδιοκτητη ίσως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα..
Ο κτηνίατρος ως προς τις φυλές μπορεί να σε κατευθύνει όσον αφορά τις ευπάθειες αλλα για όλα τα χαρακτηριστικά ο καλύτερος που μπορείς να απευθυνθείς είναι ο εκτροφεας
Αν σου πει ο κτηνίατρος να σου φέρει αυτός, απλά μακριά..

Αν ακόμα σας ενδιαφέρει το μαλτεζ να ξέρετε πως θα πρέπει να απευθυνθείτε στο εξωτερικό..

Η μαμά σου έχει δίκιο..οποιος βιάζεται σκοντάφτει..
ήρεμα και με πολύ μελέτη..;):)

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Ο κτινιατρος οχι δεν μας δικαιολογεισε τιποτα αυτην η την αλλη εβδομαδα ομως θα παμε να μηλισουμε μαζι του και θα δουμε.
Ο κτινιατρος επισης μας ειπε οντως να μας φερει αυτος γιατι του φερνουμε απο την γειτονια του διαφορα ημιαιμα και μας ειπε να μας το δωσει τσαμπα!!!
Τωρα αυτο ειναι καλο η κακο;;;

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εννοειται ειναι σωστο...

τα ημιαιμα σε ολο τον κοσμο πρεπει να εχουν ενα σπιτικο,να τους συμπεριφερονται ισαξια με τους "γαλαζοαιματους" σκυλους και πολλες φορες να ξερεις ειναι καλυτερα σκυλια απο τις "ρατσες"...ειχα ημαιμο και ηταν ενα καταπληκτικο σκυλι!:)

p.s απλα να τον ρωτησεις απο που θα στο φερει το ημιαιμο...οταν λεει γειτονια,μην φερει κανενα ετοιμοθανατο γερικο σκυλι...αν και ειναι κτηνιατρος απλα σου λεω...

πολλα εχουν δει τα ματια μας...;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο κτινιατρος επισης μας ειπε οντως να μας φερει αυτος γιατι του φερνουμε απο την γειτονια του διαφορα ημιαιμα και μας ειπε να μας το δωσει τσαμπα!!!
Εννοουσα καθαροαιμα..
Φυσικα και πρεπει να σας το δωσει τσαμπα το ημιαιμο..

Απλά αν και σε όλα τα σκυλάκια αξίζει ένα σπίτι, για κάθε σκυλί δεν κάνει ο κάθε ιδιοκτητης και αυτό ισχύει και για τα ημίαιμα που εκεί δεν μπορούμε να προβλέψουμε χαρακτηριστικά..
Δεν ξέρουμε συνθήκες που αντιμετώπισαν, δεν ξέρουμε τι "αίμα" έχει μέσα του..
Δεν ξέρουμε τίποτα..
Είναι ένα σκυλί που μπορει να τύχει να είναι το καλύτερο σκυλί στον κόσμο ή και το χειρότερο από θέμα ιδιοσυγκρασίας..
Ένα ημίαιμο αν δίδεται σε άπειρους ιδιοκτητες είναι καλύτερο να ειναι ενήλικο που έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη και ο χαρακτήρας και αυτό όμως με προσοχή..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγώ είμαι υπέρμαχος της επιλογής ημίαιμου! (πάντα με προσοχή σε ότι ανεφεραν ηδη τα παιδιά παραπανω). Κάνε μια βόλτα απο τις αγγελίες του φορουμ να ρίξεις μια ματιά. :)