βοηθεια για κοινωνικοποιηση καυκασου

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
"Να παιζει με αλλα σκυλακια, να το χαιδολογαει με τις ωρες στον καναπε, να του πατσαβουριαζει και τα αυτια, και "ωχ μωρε το γλυκουλι μου!!!!"

Μη κουράζεσαι πολύ...ορίστε...
Λοιπόν, τα δικά μου σκυλιά πάιζουν με άλλα σκυλιά, τα χαιδολογάω με τις ώρες στο καναπέ....τους πατσαβουριάζω τα αυτιά..και τους μιλάω έτσι και χειρότερα...
Άρα...καλά θεώρησα ότι με είπες κομπλεξικιά..
Τώρα εσύ...έχεις ενοχές που τα αγκαλιάζεις και τα φιλάς...θα έπρεπε μόνο να τα εκπαιδεύεις..να τους "γκαρίζεις" εντολές όλη μέρα...να απαιτείς τυφλη υποταγή... και να είσαι και ο απόλυτος κυρίαρχός τους..
Αναρωτιέμαι...στη ψυχολογία...πως περιγράφεται ένας τέτοιος άνθρωπος?

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
επισης να επενθυμησω το ερωτημα που εκανα πολυ πιο πριν στον πανο σχετικα με την αρχηγεια κ την αγελη αλλα δεν απαντηθηκε.
Πανω κατω ισχυουν ολα αυτα που εχει αναφερει ο kkranis σε προηγουμενα Posts και γενικα οτι κανει ο Α male σε μια αγελη λυκων.

Ενα απλα παραδειγμα για να καταλαβουνε μερικοι ποσο μακρια ειναι απο την αρχηγεια...
Εχουμε ενα σκυλακι (ας ειναι και τσιουαουα) και οταν παμε κοντα στο φαγητο του γρυλλιζει.Εκει ο Α male δεν αφηνει και πολλα περιθωρια τελειωνει την λαθος συμπεριφορα με συνοπτικες διαδικασιες.Η επισης οταν ειμαστε στο τραπεζι και τρωμε , το γλυκο bulldogακι ερχεται και παρακαλει να του δωσουμε λιγο απο το φαγητο μας.(Τι γλυκο?)
Εκει παλι ο αρχηγος το εχει βαλει στη θεση του ομορφα και ωραια και δεν το μαλωνει απλα!

Για καθε λαθος συμπεριφορα στην αγελη ο αρχηγος ειναι σταθερος και αυστηρος αφου πρωτα εχει δειξει με τη συμεριφορα του οτι αξιζει να ειναι αρχηγος και εχει κερδισει τον σεβασμο των αλλων!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Κατά τον kirk amirah...κομπλεξικος είναι αυτός που βάζει τον σκύλο του πάνω σε ένα καναπέ...του κάνει γούτσου-γούτσου, και του μιλάει όλη μέρα σαν να είναι μωρό...
Δηλαδή..κατα τα λεγόμενά του..το 70% του forum...αποτελειται από κομπλεξικούς ανθρώπους!!!!!!
Εκει εστιαζεις εσυ, και καλα κανεις - δικαιωμα και προβλημα σου. Μην με ερμηνευεις ομως, 1ον γιατι το κανεις λαθος και 2ον γιατι μπορει ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του απο αυτα που διαβαζει.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα δικά μου σκυλιά...δεν γρυλίζουν όταν τους παίρνω το φαγητό από το στόμα...δεν παρακαλάνε για φαγητό την ώρα που τρώω...και όταν τους φωνάζω τσακίζονται να έρθουν σε μένα...όταν τους λέω "Μη"...σταματάνε αμέσως ότι και να κάνουν...
Αλλά...από την άλλη...και με άλλα σκυλιά πάιζουν... και στον καναπέ κοιμούνται...και γούτσου-γούτσου τους κάνω όλη την ημέρα..
Αυτό σημάινει ότι δεν είμαι ο αρχηγός τους?????
Έτσι είχα και το ΓΠ μου..έτσι ήταν και το ντόμπερμαν που είχα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εκει εστιαζεις εσυ, και καλα κανεις - δικαιωμα και προβλημα σου. Μην με ερμηνευεις ομως, 1ον γιατι το κανεις λαθος και 2ον γιατι μπορει ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του απο αυτα που διαβαζει.
Αν δεν θες να ερμηνεύουμε λάθος αυτά που γράφεις..προσπάθησε να εκφράζεσαι καλύτερα για να μην παρεξηγείσαι..τόσο απλό.
Εγω απλώς αντέγραψα αυτά που εσύ έγραψες...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
"Να παιζει με αλλα σκυλακια, να το χαιδολογαει με τις ωρες στον καναπε, να του πατσαβουριαζει και τα αυτια, και "ωχ μωρε το γλυκουλι μου!!!!"

Μη κουράζεσαι πολύ...ορίστε...
Λοιπόν, τα δικά μου σκυλιά πάιζουν με άλλα σκυλιά, τα χαιδολογάω με τις ώρες στο καναπέ....τους πατσαβουριάζω τα αυτιά..και τους μιλάω έτσι και χειρότερα...
Άρα...καλά θεώρησα ότι με είπες κομπλεξικιά..
Τώρα εσύ...έχεις ενοχές που τα αγκαλιάζεις και τα φιλάς...θα έπρεπε μόνο να τα εκπαιδεύεις..να τους "γκαρίζεις" εντολές όλη μέρα...να απαιτείς τυφλη υποταγή... και να είσαι και ο απόλυτος κυρίαρχός τους..
Αναρωτιέμαι...στη ψυχολογία...πως περιγράφεται ένας τέτοιος άνθρωπος?
Εγω εχω γραψει ομως..

" Αυτο που βλεπω εγω (και το εχουμε κανει το θεμα του καυκασιου αλλα ντ'αλλα), ειναι το κομπλεξ του καθε ιδιοκτητη να κανει το σκυλι παιδι - και κατα συνεπεια ανθρωπο. " Εσυ κουραζεσαι με το μονταζ! Εγω καθολου....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τα δικά μου σκυλιά...δεν γρυλίζουν όταν τους παίρνω το φαγητό από το στόμα...δεν παρακαλάνε για φαγητό την ώρα που τρώω...και όταν τους φωνάζω τσακίζονται να έρθουν σε μένα...όταν τους λέω "Μη"...σταματάνε αμέσως ότι και να κάνουν...
Αλλά...από την άλλη...και με άλλα σκυλιά πάιζουν... και στον καναπέ κοιμούνται...και γούτσου-γούτσου τους κάνω όλη την ημέρα..
Αυτό σημάινει ότι δεν είμαι ο αρχηγός τους?????
Έτσι είχα και το ΓΠ μου..έτσι ήταν και το ντόμπερμαν που είχα...
Ελα μου ντε??? :confused:
Θα κουφαθούμε τελείως...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αν δεν θες να ερμηνεύουμε λάθος αυτά που γράφεις..προσπάθησε να εκφράζεσαι καλύτερα για να μην παρεξηγείσαι..τόσο απλό.
Εγω απλώς αντέγραψα αυτά που εσύ έγραψες...

ακριβως αυτο ΔΕΝ εκανες. Αυτο ειναι το θεμα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν θα μπω στην αντιπαράθεση μαζί σου γιατί γενικά οι απόψεις που έχεις για τους σκύλους και ο τρόπος που τις εκφράζεις γραπτώς...με εκνευρίζουν. Και κακώς σχολίασα και το πρωτο σου post. Οπότε ξέχνα το.

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Οκ απλα δεν παιζεστε...εδωσα 2 παραδειγματα και το μεταφραζετε οπως θελετε...τι να πω!

Οκ ειστε οι αρχηγοι της αγελης σας και συγχαρητηρια.Ειμαι σιγουρος οτι εχετε τα τελεια σκυλια και ειστε οι τελειοι κυναγωγοι.
Το κακο ειναι οτι δεν θελετε να γινεται καλυτεροι.Ε ρε γλεντια αθανατε Ελληναρα ξερολα!

Οσο γι αυτο που λες Κατερινα οτι οταν τα φωναξεις τσακιζονται σε εσενα απλα γελαω μεχρι δακρυων.Γιατι πολυ απλα δεν εχεις ιδεα πως ειναι ενας σκυλος που οταν το φωναξει το αφεντικο του πηγαινει σε αυτον.....

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Μην μπαινεις λοιπον εξ'αρχης. Ολα αυτα για να κανεις αυτη τη δηλωση τελικα; (αφου σιγουρευτηκες οτι παραποιησες τα γραφομενα και δεν το σωζεις...) Για τα νευρα ξυδι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Πανω κατω ισχυουν ολα αυτα που εχει αναφερει ο kkranis σε προηγουμενα Posts και γενικα οτι κανει ο Α male σε μια αγελη λυκων.

Ενα απλα παραδειγμα για να καταλαβουνε μερικοι ποσο μακρια ειναι απο την αρχηγεια...
Εχουμε ενα σκυλακι (ας ειναι και τσιουαουα) και οταν παμε κοντα στο φαγητο του γρυλλιζει.Εκει ο Α male δεν αφηνει και πολλα περιθωρια τελειωνει την λαθος συμπεριφορα με συνοπτικες διαδικασιες.Η επισης οταν ειμαστε στο τραπεζι και τρωμε , το γλυκο bulldogακι ερχεται και παρακαλει να του δωσουμε λιγο απο το φαγητο μας.(Τι γλυκο?)
Εκει παλι ο αρχηγος το εχει βαλει στη θεση του ομορφα και ωραια και δεν το μαλωνει απλα!

Για καθε λαθος συμπεριφορα στην αγελη ο αρχηγος ειναι σταθερος και αυστηρος αφου πρωτα εχει δειξει με τη συμεριφορα του οτι αξιζει να ειναι αρχηγος και εχει κερδισει τον σεβασμο των αλλων!
Εγώ που δεν ήξερα την έκφραση "A male", αλλά μεγαλώνοντας 3 σκυλιά στην ζωή μου, θεώρησα αυτονόητες αυτές τις συνοπτικές διαδικασίες που λες και τις εφάρμοσα με επιτυχία, συγχρόνως όμως είμαι και αρκετά γούτσου-γούτσου, όσο μου επιτρέπει ο ξυνός μου χαρακτήρας τουλάχιστον, σημαίνει ότι είμαι έτη φωτός μακριά από την "αρχηγία"; Οταν τα σκυλιά μου με υπακούνε και συγχρόνως με κοιτάνε στα μάτια με λαχτάρα και λατρεία (όπως έστω το ερμηνεύω εγώ), σημαίνει ότι έχω χάσει τον σεβασμό τους και δεν διοικώ σωστά την αγέλη;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οκ απλα δεν παιζεστε...εδωσα 2 παραδειγματα και το μεταφραζετε οπως θελετε...τι να πω!

Οκ ειστε οι αρχηγοι της αγελης σας και συγχαρητηρια.Ειμαι σιγουρος οτι εχετε τα τελεια σκυλια και ειστε οι τελειοι κυναγωγοι.
Το κακο ειναι οτι δεν θελετε να γινεται καλυτεροι.Ε ρε γλεντια αθανατε Ελληναρα ξερολα!

Οσο γι αυτο που λες Κατερινα οτι οταν τα φωναξεις τσακιζονται σε εσενα απλα γελαω μεχρι δακρυων.Γιατι πολυ απλα δεν εχεις ιδεα πως ειναι ενας σκυλος που οταν το φωναξει το αφεντικο του πηγαινει σε αυτον.....
Προσωπικά πιστεύω πως δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μένα και το σκύλο μου από αυτά που έχω. Είμαι ευχαριστημένη απόλυτα με τη συμπεριφορά του και δεν χρειάζεται να του στερώ και το παιχνίδι με άλλα σκυλιά (αν εσύ προτιμάς επιθετικό σκυλί εγώ προτιμάω παιχνιδιάρικο) και το χάδι (που όπως είπα, το απεχθάνεται τόσο).

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2

Πως δεν εχει, εχει και παρα εχει! Ερχεται μετα απο 2-3 λεπτα, κανει και κανα δυο κυκλους τριγυρω να μυρισει.. Αν δεν εχει βρει καμια γατα στη διαδρομη, ωστε να βρεθουν και οι δυο τρεχοντας στο δρομο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά

Δεν πάμε να σου κλέψουμε τη δόξα...χαλάρωσε. Και ευχαριστω που προσπαθείς να με κάνεις καλύτερη..αλλά ουδέποτε ήθελα στη ζωή μου να γίνω κυναγωγός...
Καλά, μη πνιγείς και από τα γέλια κιόλας..κρίμα είναι. Προφανώς εσύ ως μέγας κυναγωγός...και σπάνιο δείγμα Έλληνα...γνωρίζεις πως είναι όταν ένα αφεντικό φωνάζει τα σκυλια του και έρχονται. Δεν μας εξηγείς και εμάς..των φτωχών...και άσχετων?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123

Το κακο ειναι οτι δεν θελετε να γινεται καλυτεροι.

Το καλύτερο πως μετριέται; Τι πρέπει να κάνει ο σκύλος για να είσαι εσύ ευχαριστημένος δηλαδή; Και αν εγώ είμαι ευχαριστημένη από αυτό που έχω με τα σκυλιά μου, είναι υποχρεωτικό να το αλλάξω (προς το καλύτερο;;;) επειδή το θέλεις εσύ;

Ε ρε γλεντια αθανατε Ελληναρα ξερολα!

Τον εαυτό σου τον βγάζεις απέξω;

Θέλεις να μας στείλεις ένα βιντεάκι για να καταλάβουμε τελικά πως είναι η τυφλή υπακοή; Και μετά, θα αποφασίσουμε και εμείς οι φτωχοί τω πνεύματι, αν θα γελάσουμε μέχρι δακρύων. Εγώ πραγματικά θα ήθελα να απολαύσω το/τα στρατιωτάκια σου.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μην μπαινεις λοιπον εξ'αρχης. Ολα αυτα για να κανεις αυτη τη δηλωση τελικα; (αφου σιγουρευτηκες οτι παραποιησες τα γραφομενα και δεν το σωζεις...) Για τα νευρα ξυδι.
Αστο...εσύ αγόρι μου δεν παίζεσαι, από την ημέρα που μπήκες...μόνο χαζομάρες λες...
Κάτσε και γίνε ο κυρίαρχος του Σύμπαντος...(αυτό και αν είναι κόμπλεξ)....έλεος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97