αρσενικα και περιοδος στα θυλικα

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Νίκο αν είσαι τόσο σίγουρος ότι αν δει καμιά γάτα ή κανά άλλο σκύλο δε θα τον κυνηγήσει και να απομακρυνθεί εν ριπή οφθαλμού, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φάει κάτι από κάτω, από φόλα, μέχρι κόκκαλο ή απλά να γλύψει κάτι (έχω χάσει σκυλί έτσι από ποντικοφάρμακο, που ήταν και στο λουρί) και γενικά αν το διακινδυνεύεις, άστην.

Επίσης, σε περίοδο οίστρου αν νομίζεις ότι το σκυλί θα παρακούσει τα ένστικτά του και δε θα φύγει, απλά και μόνο επειδή εσύ το φωνάζεις, είσαι γελασμένος.

Και κάτι τελευταίο. Εγώ το προηγούμενο σκυλάκι μου όταν το είχα ένα μήνα μου είχαν συστήσει να το αφήνω και χωρίς λουρί. Πήγα λοιπόν σε ένα ωραίο περιφραγμένο οικόπεδο που μόνο η είσοδος, ένα μέτρο ήταν ανοικτή. Το αφήνω και κάθομαι στην είσοδο για να μη φύγει. Πότε πέρασε αμάξι μαρσάροντας, πότε πετάχτηκε το σκυλί στο δρόμο, πότε το χτύπησε ελαφρά η ρόδα του επόμενου αμαξιού ούτε που το κατάλαβα.

Μη κάνεις τα λάθη που έχουν κάνει άλλοι πριν από εσένα. Μάθε από αυτά.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
:shock: ...με τρομαξες...αλλα καλα μ εκανες. λουρι μου λουρακι μου απο δω και περα... :!:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Στη γειτονιά μου έχω ένα σκυλί αρκετά μεγάλο σε ηλικία που βγαίνει μόνο του βόλτα, προφανώς χρόνια. Περνάει τον δρόμο καλύτερα από άνθρωπο, μπαίνει στο δάσος απέναντι, δεν τρώει τίποτα από κάτω κλπ κλπ ... την προηγούμενη βδομάδα ενώ έβγαζα βόλτα 2 από τα δικά μου, και ενώ συνήθως οι μεγάλες παίζουν μαζί του, εκείνη την μέρα είχα στο ένα λουρί το κουτάβι ... το οποίο την ώρα που περνάγαμε τον δρόμο αποφάσισε να κηνυγήσει τον σκύλο που μας συνόδευε, ο σκύλος έκανε 1 μέτρο πίσω, και τον χτύπησε αμάξι μάλλον πολύ άσχημα ... ΟΛΑ μπορούν να συμβούν ... α ... φυσικά το αμάξι δεν σταμάτησε, ενώ ο σκύλος φαινόταν για κάποιον που δεν ξέρει σίγουρα δικός μου ... επιτάχυνε και έφυγε ...

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Αφού υπάρχει αυλή δεν νομίζω πως είναι απαραίτητη η βόλτα τις μέρες αυτές που θα έχει περίοδο.Μη πάθεις αυτά που έπαθε ο Νίκος.Προσοχή και υπομονή :D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν ξέρω γύρισε τρέχοντας προς το σπίτι του προφανώς, το οποίο δεν ξέρω ποιό ακριβώς είναι ... δεν τον έχω ξαναδεί ακόμα ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk