αρσενικα και περιοδος στα θυλικα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ερωτηση (αλλα οι ντοματες εαν ειναι να πεσουν,να ειναι βιολογικες)

με την βαζεκτομη,ο σκυλος θελει να -και ζευγαρωνει κανονικα,αλλα ειναι "τζουφιος"? :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
galazio said:
ερωτηση (αλλα οι ντοματες εαν ειναι να πεσουν,να ειναι βιολογικες)

με την βαζεκτομη,ο σκυλος θελει να -και ζευγαρωνει κανονικα,αλλα ειναι "τζουφιος"? :lol:
Yes!! Ετσι ειναι!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ωωωω! το πετυχα! :lol:
ενδιαφερον.... :roll:
εχει επιπτωσεις στην υγεια του?
οι θηλυκιες που θα ζευγαρωνουν μαζι του,θα αντιμετωπιζουν πχ ψευδοκυηση? :roll:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Νομίζω πως ναι. Είχα ρωτήσει τον κτηνίατρο και είχα καταλάβει επίσης ότι είναι αναστρέψιμο.

Χωρίς όμως να θυμάμαι πολλά, μολονότι έσπασα το κεφάλι μου ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) , είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι μπορεί να σπάσουν τα ράματα ???? εάν το ζευγάρωμα παραείναι ενθουσιώδες και τελικά να κάτσει στραβή.

Ψάχνω και επανέρχομαι, μη σου λέω πατατιές.

Edit: Δε βρήκα σπουδαία πράγματα. Το μόνο που όντως βρήκα αλλά σαν αναφορά είναι ότι μπορεί να προκληθούν πιθανά προβλήματα υγείας σε μια θυληκιά μετά από ζευγάρωμα με τέτοιο σκύλο, δεν είχε λεπτομέρειες όμως.

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Ίσως φανώ λίγο άσχετη, αλλά η περίοδος στις σκυλίτσες είναι μικρές κηλίδες αίμα πότε πότε; Έχει αρχίσει η δικιά μου να εχει εδω και δύο μέρες και να είναι λίγο πρισμένη. Είναι περιοδος ή ειναι τίποτα άλλο;

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Ευχαριστω denis! Πάντως ακόμα αρσενικά δε μας έχουν ακολουθήσει στη βολτα παρόλο που έχουμε δει αρκετά. Ίσως τα έχει τρομαξει, γιατί είναι και λίγο άγρια... :p

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Στην Μάγια πρωτοείδα αίμα στις 20 Μαρτίου,άρα σήμερα(αν λάβουμε ως πρώτη εκείνη την μέρα)είναι η 17η μέρα.Εχει ακόμα αίμα αλλά όχι τόσο έντονου χρώματος.Όλες αυτές τις μέρες την έχουμε περιορισμένη,για πόσο ακόμα? :(

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Οι ημερομηνίες και τα συμπτώματα της Μαγιας είναι ακριβώς τα ιδία με της Έρις
θα έλεγα ότι ακόμα μια εβδομάδα για σιγουριά χρειάζεται

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Για κάνε της και το τεστ να μου πεις τι βλέπεις
Ακριβώς εκεί που αρχίζει η ουρά της άρχισε να την ξύνεις απαλά και πες μου
σηκώνει την ουρά πάνω και πλάγια ?
8) 8) 8)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια να ρωτησω κατι...η Χιονα παλι αρχισε να γλυφεται,το εχει κανει κ πιο παλια,και ειδα ενα πρηξιμο(?) κατω (ντροπηηηηηηηη.....τι εχουμε παθει! :lol: )....αν ειναι περιοδος (ειναι 6μηνων και κατι μερες) βολτα χωρις λουρι να την βγαλω??η θα εχει το αμαζευτο??? ενας γνωστος με ενα θυληκο λαμπραντορ μ ειπε οτι τη κοπανουσε απτο σπιτι η σκυλα και εψαχνε αρσενικα(χαχαχα στερηση...)...αρα με λουρι ή χωρις???

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
η βόλτα των σκύλων χωρίς λουρί εκτός από επικυνδυνη είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

εμείς λοιπόν που φωνάζουμε στους άλλους καλό θα είναι να δείνουμε και το παραδειγμα :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
δεν εξηγησα σωστα....οταν βγαινουμε απτο σπιτι στο δρομο ειναι ΠΑΝΤΑ με λουρι.πισω απτο σπιτι μ εχει χωραφια κ εναν χωματοδρομο και δεν περνανε αυτοκινητα.εκει την αφηνω και τρεχει.... :roll:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Νικολα μη την αφηνεις εξω χωρις λουρι. Η κακια του κοσμου ειναι μεγαλη. :evil: :evil: :evil: . Το σκυλι που ειχαμε στην Αλεξανδρουπολη στα παιδικα μου χρονια το αφηναμε ετσι ελευθερο και μια μερα γυρισε χτυπημενο. Ευτυχως, το πηγαμε στον κτηνιατρο αμεσα και εγινε καλα αλλα μας εγινε μαθημα να μη το αφηνουμε λυτο :( :( :(

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
το αφηναμε ετσι ελευθερο και μια μερα γυρισε χτυπημενο
μα δεν ειναι μονη της.μαζι μ παντα ενοειται!εδω στην αυλη και δνε την αφηνω χωρις επιβλεψη,στο δρομο θα την αφηνα ετσι???? :shock: δεν υπαρχει ψυχη εκει πισω και δεν εχει αυτοκινητα...εγω αυτο π σκευτομαι ειναι μηπως λογω οιστρου την κοπανισει...αυτο... :roll:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk