αληθεια; πολυ παραξενο ειναι ιδιομα της φυλης;galazio said:,η οποια δεν καθεται σε αρσενικο που δεν ειναι της φυλης της(και αν κατσει )
αληθεια; πολυ παραξενο ειναι ιδιομα της φυλης;galazio said:,η οποια δεν καθεται σε αρσενικο που δεν ειναι της φυλης της(και αν κατσει )
Νίκο, τα τζάμια στα παράθυρα από τη υλικό να είναι; :wink:πολυ απλα αν εχει η μαγια περιοδο θα την βαζουμε στο σπιτι και ο παρης θα μενει στον κηπο
ειναι εκλεκτικες γκομενες :lol:Νικος said:αληθεια; πολυ παραξενο ειναι ιδιομα της φυλης;galazio said:,η οποια δεν καθεται σε αρσενικο που δεν ειναι της φυλης της(και αν κατσει )
Ακριβος!!και να εχεις και τα αρσενικα να ουρλιαζουν ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ,να εχουν ρεψει ,να ειναι με τα ματια κοκκινα,το στομα σε αποχαυνωση,και το πουλι τους να το πατανε
Αυτό απλά δε θέλω να το ζήσω. ΗΡΩΑΣ.ΜΑΚΗΣ said:εγώ είχα ένα αρσενικό οποίος ήταν τελείως αδιάφορος σε όλα αυτά
απλά τις γόνιμες ημέρες καβάλαγε την θυληκιά και ύστερα τέλος :shock: :shock: :shock: :shock:
ταυτόχρονα όμως είχα και ένα άλλο ο οποίος καθόλη την διάρκεια του προοίστρου - οίστρου - μετάοιστρου (χοντρικά κανά μήνα)
ήταν έξω από την κλούβα της θυληκιάς (μην του την πάρει κανένας άλλος :lol: :lol: :lol: :lol: )
με αποτέλεσμα
σταμάταγε την βόλτα (μην έρθει κανένας όσο λύπουμε :lol: :lol: :lol: :lol: )
σταμάταγε ΕΝΤΕΛΩΣ το φαί και απλά τσίμπαγε για να μην πεθάνει
εκλεγε ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ 24 το 24ωρο :shock: :shock: :shock: :shock:
εκεί σε θέλω.
Οχι, για τους λόγους που είπε ο Μάκης και άλλους τόσους, μπορει να είσαι σε γόνιμη μέρα, πρέπει να σέβεσαι και τους άλλους ιδιοκτήτες (να μου πεις μπορει να θελουν να ζευγαρώσουν κι ολας , δεν ξέρεις ) κλπ κλπ κάτσε σπίτι 15 μέρες, ή βγάζε μία βόλτα σε αλλο μέρος, όταν δεν έχει βαβούρα και σκύλους ... είναι καλύτερα ΚΑΙ για την ΜάγιαΓια να μην γίνει κανα λάθος ξαναρωτάω:συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στο πάρκο κανονικά,τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει,σωστά?
:shock:chrisadult said:μολις ειδα, επιασα μαλλον, η μπουμπου εχει οιστρο!!! το μωρο μου η κοριτσαρα μου! το περιμενα τοσες μερες, εκανε αλλιωτικα! σας αφηνω, να ειστε ολοι καλα, φιλια σε ολους, και ναι στις 29 θα παωμ ευχαριστω οσους προσφερθηκαν να βοηθησουν, παω να το γιορτασω
Σε καταλαβαινω keyman οντως οταν ο δικος μ κατουρησε πρωτη φορα σηκωνοντας το ποδι ενιωσα μια χαρα απιστευτη :lol: :lol: :lol:keyman said:rottie οταν ο σκύλος σου κατούρησε πρώτη φορά σηκώνοντας την ποδάρα του δεν ένιωσες μια περηφάνια???
Εάν του κάνεις βαζεκτομή όχι, εάν του κάνεις ευνουχισμό ναι.MANOY said:Πιστευετε οτι η στειρωση θα τον βοηθησει να ηρεμησει?(αν η ερωτηση θα επρεπε να γινει σε αλλο topic συγνωμη πειτε το και το αλλαξα)