αλλαγή τροφής μετά από διάρροια


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.586
7.022
και ειδικά με μίξη κρεάτων.
Εγώ πάντως δεν είπα ότι πρέπει να είναι μονοπρωτεϊνική η διατροφή. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο για το συκώτι κ σε μας η διατροφολόγος μας είχε επιλογές στις πρωτεΐνες. Βέβαια σε μας ήταν κ μαγειρευτό, όχι ξηρά, δεν ξέρω αν κ τι αλλάζει στην ξηρά.

Υπάρχουν περιορισμοί κ συστάσεις στο ΠΟΙΕΣ πρωτεΐνες (π.χ. λευκό κρέας προτιμάται αν το δέχεται). Δεν υπάρχει κάτι για τη μίξη.

Γενικά υπάρχει μια τάση ότι οι μονοπρωτεϊνικές τροφές είναι καλύτερες. Από όσο ξέρω δεν ισχύει στη διατροφή υγειών ζώων χωρίς συγκεκριμένα θέματα - είτε μιλάμε για ξηρά είτε για φρέσκο.

Γενικά ένας οργανισμός που δεν έχει θέματα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση, μόνο ποιότητα. Αν αρχίσει να δείχνει δυσανεξίες, τότε σαφώς κ να διερευνηθεί αν χρειάζεται κάποιος περιορισμός του τύπου μονοπρωτεϊνική, grain free, συγκεκριμένα συστατικά κοκ.
 


Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
424
261
46
πάντως εχω διαβάσει σε σκυλακια που είχαν κάποιο θέμα υγείας,οι περισσότεροι συστήνουν τροφές που τα λιπαρά να μην ξεπερνούν τα 15..καλή τύχη σε ότι διαλέξετε,
 


lordpanag

Well-Known Member
15 Οκτωβρίου 2022
49
20
54
Αν μπορεις να ταιζεις barf κανε μια δοκιμη και ισως εκπλαγεις ευχαριστα απο την πρωτη κι'ολας ημερα ...
Σχετικα με την Ambrosia η δικια μου οταν της την εβαλα διπλα στην ACANA, ουτε να την κοιταξει ...και μιλαμε για μεγαλη φαγανα !! Βεβαια και με ACANA εκανε διάρροιες και τοτε αποφασισα να δοκιμασω barf και σωθηκαμε ΟΛΟΙ !!
 


bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
427
268
dog-place.blogspot.com
με την barf του εμποριου μπορει να ζοριζεται να κανει κακα και να ναι πολυ σκληρα, λογω της υψηλης περιεκτικοτητας αυτων των τροφων σε κοκκαλο. αναρωτιεμαι αν βαλεις νερο, αν θα βοηθησει την κατασταση. το λεω αυτο επειδη, οταν τους μαγειρευα (πριν τους γυρισω σε σπιτικη barf) και τους εβαζα το ζουμι απο το κρεας στο φαγητο, οσο πιο πολυ ζουμι εβαζα, τοσο πιο μαλακα τα κακα τους.