Ωτίτιδα και ακραίες συμπεριφορές στις ωτικές σταγόνες...

kenzo

Member
23 Φεβρουαρίου 2010
24
0
Να ρωτήσω κάτι σχετικό τώρα…. Τον kenzo τον φροντίζω μόνο εγώ. Φαγητό – βόλτα – παιχνίδι - μπάνιο κτλ. Ο αδερφός μόνο παίζει μαζί του λίγη ώρα κάθε μέρα. Όταν προσπάθησα να το ακινητοποιήσω προσωπικά για την ίδια διαδικασία (λόγω απουσίας του αδερφού μου), η αντίδραση του ήταν πολύ πιο άγρια.. γιατί???????? Στο σκηνικό αυτό υποχώρησα, αφήνοντας τον να φύγει.. μπορεί να ήταν λανθασμένη απόφαση, αλλά έχω το σκεπτικό ότι από το να φτάσω τα πράγματα στα άκρα καλύτερα να υποχωρώ.. Το ξέρω ότι στις «αντιπαραθέσεις» με τα σκυλιά δεν τα αφήνουμε ποτέ να «κερδίσουν», αλλά αυτό ισχύει ακόμα και για τις πιο ακραίες περιπτώσεις??

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ίσως να αισθάνεται εχτρα ασφάλεια με την παρουσία του αδερφού σου..

από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι(το σκέφτεσαι 2 φορές πρώτα) και αν δεν είναι σοβαρός ο λόγος δεν κάνεις πίσω.
σκέψου ότι την επόμενη φορά θα το ξανακάνει για να το αποφύγει,εσύ θα είσαι πιο αποφασισμέμος από την προηγούμενη και θα τον πιέσεις παραπάνω,αυτός θα αντιδράσει περισσότερο για να τον αφήσεις και θα αρχίσει η κατάσταση να ξεφεύγει..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
@GRDANE

Επιστρέψαμε δριμύτεροι παρατηρώ...:)
mareco..ποτέ δεν έλλειψα,.... απλά οι απαντήσεις μου εξαρτώνται πάντα από τον ερωτόντα , το πρόβλημα και το πόσο σοβαρα το αντιμετωπίζουν... ;)

Πετρο,δεν ξερω που πηγες και τι εκανες,αλλα μαλλον αλλαγμενος ηρθες:rolleyes:.Αν δεν επαναλαμβανες τι λεξη "σκυλος",θα νομιζα οτι διαβαζω φορουμ για ερωτικη προσεγγιση:p.
εσύ κατάλαβες ακριβώς την περιγραφή χαιδολογήματος του σκύλου.... :p

ίσως να αισθάνεται εχτρα ασφάλεια με την παρουσία του αδερφού σου..

από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι(το σκέφτεσαι 2 φορές πρώτα) και αν δεν είναι σοβαρός ο λόγος δεν κάνεις πίσω.
σκέψου ότι την επόμενη φορά θα το ξανακάνει για να το αποφύγει,εσύ θα είσαι πιο αποφασισμέμος από την προηγούμενη και θα τον πιέσεις παραπάνω,αυτός θα αντιδράσει περισσότερο για να τον αφήσεις και θα αρχίσει η κατάσταση να ξεφεύγει..
+100%

kenzo

Member
23 Φεβρουαρίου 2010
24
0
οκ παιδιά!! thanks και πάλι για τις απαντήσεις σας!!
κλείνοντας το θέμα, απλά θέλω να ρώτησω κάτι τελευταίο
ένας εκπαιδευτής δλδ δεν μπορεί να μας βοηθήσει με την όλη κατάσταση?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Έχω δοκιμάσει να του μιλάω παρηγορητικά και όντως αντιδράει χειρότερα
Διότι, εσύ ξέρεις ότι τον παρηγορείς, αυτός όμως καταλαβαίνει ότι τον επιβραβεύεις που γίνετε άγριος και έτσι συνεχίζει την αγριάδα και ανεβάζει όσο τον παίρνει τους τόνους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97