Ψευδοκύηση... Contralac ή Galastop;

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Μιας και περασαμε τρεις βαρβατες ψευδοκυησεις (ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω :confused: ), στην αρχη κοβαμε φαγητο 1-2 μερες και παραλληλα διναμε ελαχιστο νερο, κομπρεσες 3 φορες τη μερα και πολυ εντονη ασκηση. Οταν δεν επιανε αυτο ξεκιναγαμε galastop. Στη τελευταια δωσαμε 10 μερες ομοιοπαθητικα, 10 μερες galastop, 3 μερες νηστεια, αφου σχεδον 20 μερες πριν διναμε τη μιση ποσοτητα φαγητου, και το γαλα δεν σταματαγε με τιποτα(σε σημειο να ξαπλωνει και να δημιουργει μεγαλες σταμπες) :shake:

MarilenaG

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2014
121
48
το θεμα της στειρωσης ειναι υπο συζητηση με το ετερον ημισυ κ δυστυχως δεν συμφωνουμε...παντα προκυπτει ενα "ναι μεν αλλα..."
Θα διαβασω κ το thread orilis
και ομως πιστευω θα σας λυσει απο αυτο το ασχημο προβλημα και στο λεω χωρις καμια επιφυλαξη γιατι εχει τυχει το ιδιο σε μια απο τις σκυλιτσες μου. τωρα ειναι περιπου 1 χρόνο στειρωμενη και ειναι μια χαρα, ενω πριν σχεδον ολο το χρονο μαζευε κουκλακαι στη φωλαι της και εβγαζε γαλα. επισης ειμαι υπερ της στειρωσης γιατι ετσι εχασα τις 2 μικρες μου ημιαιμες πινσεριτσες οταν γερασανε και δεν αντεξε η καρδια τους. Γεμισαν παντου κυστες στο σωμα τους γιατι γερικο σκυλι και ορμονες δεν πανε μαζι, μας το ειπε ο γιατρος αυτο.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
η κιρκη εχε κανει γυρω στις 4 ψευδοκυησεις...καθε φορα(μετα απο συννενοηση με το γιατρο φυσικα) μειωναμε φαγητο νερο στο μισο και εκανε το κυκλο του και περνουσε...προσπαθησε να μην φορτωνεις το ζωο σου με χαπια και φαρμακα,εκτος αν ειναι αναγκη... θα περασει γρηγορα... :p

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Λοιπον την ξεκινησα κομπρεσες απο χθες με αλουμινονερο,της μειωσα(σχεδον εκοψα) το φαι-το καυμενο ολη μερα γουργουριζει η κοιλιτσα της,ειναι κ κοιλιοδουλη...-κ το νερο,την εχω ξεσκισει στο περα δωθε με τς μπαλακια κ τις πετρες κ τα ξυλα κ ειδωμεν..ετσι κ αλλιως το γαλαστοπ δε τοχαν στο φαρμακειο,πρεπει να το παραγγειλω Δευτερα αμα ειναι,θα την δω πως θα παει κ βλεπουμε,προσπαθω οσο μπορω να το αποφυγω...παντως την βλεπω κ εχει ξεπρηστει αρκετα,τωρα αμα βγαζει ακομη γαλα δε ξερω,μου πατε ολοι μακρια απτα τσιτσια της (ουτε καν την χαιδευω πια στην κοιλιτσα της)...ελπιζω να περασει γρηγορα!

11 Απριλίου 2014
5
0
Παιδιά καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!! Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι στην σκυλίτσα μου(γερμανικό ποιμενικό περίπου 2 ετών), έχει κρεμάσει το στήθος αλλά μόνο προς την πίσω μεριά και όχι ολόκληρο το στήθος. Μπήκα σε διάφορες σελίδες για την ψευδοκύηση αλλά δεν παρουσιάζει κανένα άλλο σύμπτωμα από αυτά που διάβασα, ίσα ίσα που είναι πολύ ενεργητική πολύ ορεξάτη και δεν εκκρίνει τίποτα από το στήθος, δηλαδή έχει μόνο αυτό το κρέμασμα του στήθους. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα την πάω στον γιατρό αλλά θα ήθελα και μία γνώμη από εσάς για να μου φύγει το άγχος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Να είστε όλοι καλά!!!!

11 Απριλίου 2014
5
0
λιγο καιρο??ποσο δηλαδη?

βουρ στον κτηνιατρο!
Πρέπει να είναι περίπου μία ή μιάμιση εβδομάδα. Τελικά θα την πάω ή σήμερα το απόγευμα ή αύριο. Ξέρεις μήπως τι μπορεί να είναι;;;; στην περίπτωση που δεν είναι ψευδοκύηση;;;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
δεν μπορω να ξερω, ισως να ειναι μαστιτιδα η κατι πιο σοβαρο...
μηπως περασε ψευδοκυηση και δεν ειδατε τα συμπτωματα?
ειναι σκληροι στην αφη ή πετρωμένοι?

Last edited:

11 Απριλίου 2014
5
0
δεν μπορω να ξερω, ισως να ειναι μαστιτιδα η κατι πιο σοβαρο...
περασε ψευδοκυηση προσφατα?
Όχι είναι η πρώτη φορά που παθαίνει κάτι τέτοιο και γι'αυτό έχω ανησυχήσει τόσο. Αλλά από την άλλη αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν δείχνει να την ενοχλεί κάτι γιατί κάνει σαν σίφουνας,τρέχει, παίζει, τρώει με όρεξη ότι δηλαδή κάνει ένα απόλυτα υγιές σκυλί. Εγώ θα την πάω στον γιατρό σήμερα το απόγευμα και μακάρι να μην είναι τίποτα το σοβαρό!

11 Απριλίου 2014
5
0
Όχι είναι η πρώτη φορά που παθαίνει κάτι τέτοιο και γι'αυτό έχω ανησυχήσει τόσο. Αλλά από την άλλη αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν δείχνει να την ενοχλεί κάτι γιατί κάνει σαν σίφουνας,τρέχει, παίζει, τρώει με όρεξη ότι δηλαδή κάνει ένα απόλυτα υγιές σκυλί. Εγώ θα την πάω στον γιατρό σήμερα το απόγευμα και μακάρι να μην είναι τίποτα το σοβαρό!
Στην αφή το στήθος της είναι πολύ μαλακό. Όταν το έπιασα για να δω μήπως είναι σκληρό δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα.

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Δεν την γλιτώσαμε την ψευδοκύηση :(..Την είχα πάει πριν μερικές μέρες στην γιατρό και είπε ότι δεν χρειάζεται φάρμακα γιατί μόνο από μια θηλή έβγαζε και λίγο υγρό(σχεδόν κιτρινωπό).

Χθες είδα ότι βγάζει απ΄όλες τις θηλές και τηλεφωνικά μου είπε να της δώσω contralac.Εγώ όμως φοβάμαι και για μαστίτιδα ή πυομήτρα..Εδώ να σημειώσω ότι η μικρή εδώ και λίγο καιρό γλύψει το πιπί της συχνά..

Όταν πήγαμε της πήρε δείγμα με βαμβακάκι απ το αιδοίο και είπε ότι δεν έχει πυομήτρα(είχε όμως ένα σπυράκι που μου είπε απλά να το παρακολουθώ αν θα μεγαλώσει)

Σε περίπτωση που "ίσως" έχει κλειστή τι άλλη εξέταση θα μπορούσαμε να κάνουμε?..Περιμένω γνώμες απ'όσους το έχετε περάσει (n)