χεχε @τακης,τι να κανουμε που ειναι ευαισθητα τα καμαρια μας...στο τρεξιμο ολη την ωρα,μην ηρεμησουμε κι εμεις λιγακι,εχουμε και ενα δερματικο παραλληλα...τελεια.
την παω τωρα κτηνιατρο, γιατι χθες το βραδυ 2-4 την νυχτα, εκανε ενα εμετο και ειχε και πολλες αναγουλες ..Μίλησες με τον κτηνίατρο στο τηλέφωνο αυτές τις 5 μέρες? Δεν έχω ιδέα από θηλυκά αλλά σκυλί που δεν έχει φάει 4 μέρες σε συνδυασμό με κατάπτωση εγώ θα το πήγαινα άμεσα στο γιατρό για εξετάσεις. Το ότι σκάβει το χαλί πιθανώς είναι σημάδι ότι έχει discomfort (δεν ξέρω πώς είναι στα ελληνικά) και ψάχνει να βολευτεί. Από ότι βλέπω εδώ http://www.vets.gr/article.php?article_id=52 συμπτώματα της πυομήτρας είναι όντως η αδυναμία και η ανορεξία οπότε εγώ θα έκανα υπέρηχο όπως λες, αλλά αυτό θα στο συμβουλέψει και ο γιατρός, απλά θα την πήγαινα άμεσα.
Τελικά? Τι είπε ο γιατρός?[/QUOTE
αυτο που φανταζομουνα , στομαχική διαταραχη απο το galastop
να το κοψω και αν δεν της ερθει η ορεξη σε 2 μερες το πολυ , υπερηχο κοιλιας
ατυχησα ομως , γιατι σημερα που τη βλεπω πιο ορεξατη και μαλλον πειναει , κλειστα τα παντα, ουτε φαρμακευτική κονσερβα μπορω να αγορασω , ουτε λιγο κοτοπουλακι που μου πε
παντως ήταν πιο ζωηρη όταν πηγαμε εκει
Εννοω δε μου ειπε τιποτα περαν του να παω να της παρω γαλαστοπ κ να της δινω ημερησιως την ποσοτητα που προανεφερα μεχρι να τελειωσω το μπουκαλι,του τα ειπα ολα αυτα που εγραψα κ εδω..δεν σχολιασε τιποτα...δεν υπαρχει αλλος κτηνιατρος παιδια εδω,αυτος ειναι μαυτον βολευομαι...μεγαλη ποσοτητα δε το λες,μιλαμε για σταγονες ισα που...δεν εχω κανενα θεμα να την αποτρεπω,γιαυτο της φορεσα κ την μπλουζα,αμα ξεφευγει της προσοχης μου-οταν ειναι εξω πχ-να μην μπορει να τα γλυψει...διαβασα κ το αλλο thread...σημερα ετσι κ αλλιως δεν εχει φαει τιποτα,μονο λιγο νερο ηπιε,μηπως να μη της δωσω φαι κ για τις επομενες 2 μερες μπας και αποφυγουμε το γαλαστοπ?λογικα επιχειρηματα μου φανηκαν οσα παρεθεσαν...πραγματι ποσο νορμαλ ειναι στα καλα καθουμενα απλα να της κοπει το γαλα μαχαιρι?αν κ στον επομενο οιστρο κανει τα ιδια θα την στειρωσω εγω η ιδια...οχι κ στα καλα καθουμενα μια χαρα υγιεστατο το μωρο μου να μου παθει καμια πυομητρα κανα καρκινο...Τι εννοείς δεν σου είπε κάτι ο γιατρός?? Είτε πρέπει να της δώσεις φάρμακο (αν είναι τόση η ποσότητα που κινδυνεύει να πετρώσει) είτε να την αποτρέπεις συνεχώς από το να πειράζει τα στήθη της, να της κάνεις μεγάλες βόλτες κλπ. Πάντως σίγουρα δεν πρέπει να την "αρμέγεις". Όσο το σώμα της νομίζει ότι χρειάζεται γάλα, τόσο περισσότερο θα βγάζει.
Κι αν και στον επόμενο οίστρο κάνει το ίδιο τότε σίγουρα πρέπει να στειρωθεί.