Ψάχνω μαλτεζάκι

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Προταση μια και υπάρχουν συναντήσεις σε βασιλικα κτλπ
Να αρχισουν επισκέψεις σε εκτροφεία που εμφανιζονται και πουλανε καθαρόαιμα και μετα συζητηση επι των θεμάτων και γευμα εργασιας, και μετα θα δολυμε πιοι είναι οι επαγλεματίες εκτροφεις, και επανέρχομαι και λέω ότι δεν αναφέρομαι σε άτομα που έχουν κανει προσπαθεια και εξοδα για χώρους, γενητορες και κάνουν επίσημα εκτροφη, για τους λοιπούς επαγκελματιες αναφέρομαι που ζουν πουλόντας κουτάβια.
Αρα αρχίζουμε επισκέψεις στα Μεσσογεια, και εκει υπαρχουν αφθονοι χωροι για ψησταρια και γεύμα με σκυλιά, και η εκδρομη θα είναι και εποικοδομητική

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
mirtouli ασχολησου λιγοτερο με το υφος του κάθε ποστ και περισσότερο με το περιεχόμενό του.
Αν ειναι δυνατον να σκας γιατί στην είπε η Lara_kouklara!!! Ειναι αστειο! Δε γνωριζόμαστε άρα δε μπορώ και δε μπορεις να με προσβάλλεις γιατι ότι και να πούμε η μία για την άλλη (καλό ή κακό) δεν έχουμε ιδέα αν είναι αλήθεια.
Ο καθένας γράφει και κρίνεται ΜΟΝΟ από αυτά που γράφει γιατί δεν ξέρουμε τίποτα άλλο γι`αυτόν. Εξού και το ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται!
Φαντάζεσαι να καθόμαστε να απαντάμε όλοι σε οσους "μας την είπαν" ή "μας την έσπασαν"? Δε θα τελειωναν οι τσακωμοί!! Μπορουμε να διαφωνούμε ευγενικά, χωρίς να "βρωμίζουμε" το φόρουμ!

Πάμε λοιπόν στο θέμα που σε καίει, (το μαλτεζ) και ας μιλήσουμε γι`αυτό!

Εγώ ότι είχα να πω στο είπα, δυστυχώς δεν ξέρω απο μαλτέζ και bichons γενικότερα. Ο κ.Νίκος (theogoniakennel) όμως και άλλα μέλη μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε κατευθύνουν σωστά :)

Εχεις σκεφτεί να έρθεις στην έκθεση του ΚΟΕ το Μάϊο να δεις και να μιλήσεις με εκτροφείς απο κοντά?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Με χαρα να ελθει οπιος θέλει να δει bichons γενικα, απλα ο καθε ανθρωπος έχει το δικαιωμα να εμπιστευεται όπιον θελει για οτιδηποτε, εξαλου ενα bichon θα τον συντοιφευει για τουλαχιστον 15 χρόνια, αρα και η επιλογή δική του. Εξ αλλου τα ζώα που εχουν γεννηθει σε εραστές της φυλης και με τις προδιαγραφές που αυτοι θέτουν δεν ειναι αυθονα, αρα οπιος βιαζεται η δεν εχει τις προυποθέσεις και θελει οπωσδήποτε να αποκτήσει θα απευθυνθει εκει που υπάρχει η διάθεση το προιόντος. Παντα θα υπάρχει η προσφορά εκει που υπάρχει η ζήτηση, ετσι ειναι ο νομος του εμπορείου

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
τη Νταγκίνη λέει....
Με χαρα να το πει και επισημα, και να απαντησει σε σχέση με τα ερωτήματα που εχει δεχθει σε σχέση με το πρότυπο της φυλής, 1500 eur ζητάει για τα σκυλακια της, και δυστυχώς υπάρχουν ανθρωποι που της τα δίνουνε

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
εκτροφέας με επωνυμία εκτροφειου εινα αυτός που κανει μια αιτηση και κατοχυρωνει ενα όνομα πληρώνοντας σημερα 100 eur αν η κυρία η η οπιοδηποτε κυρία εχει κανει αυτο , δεν μου λέει τίποτα, απλα εχει το δικαιωμα να γράφει σκύλους με όνομα εκτροφειου και τίποτα άλλο

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Σε αναμονη για όλους τους μεγαλοεκροφείς, και στον ΚΟΕ και στη Καλαματα αλλα και το κυριότερο στη Θεσσαλονίκη με τους κριτες που εχουν ανακοινωθει, να έλθουν και εκει και να δίξουν σερβιτσια του τσαγιου

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ο ΚΟΕ δεν συστήνει... το ξαναείπαν πριν, απλά δίνει λίστα με εκτροφεία. Αλλά όπως έχει ξανα ειπωθεί υπάρχουν "εκτροφεία" και εκτροφεία.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
δυστυχώς δε λέει κάτι αυτό!
Το ότι ο σωστός εκτροφέας θα δηλώνει τις γέννες του είναι αυτονόητο!
Το ότι είναι στη λίστα του ΚΟΕ δε λέει τίποτα παραπάνω παρά ότι τα σκυλιά που ζευγαρώνει έχουν pedigree και έχει δηλώσει τη γέννα!

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
κι όλα αυτα για ένα πετ!(δεν ειρωνευομαι)
θα μου απαντήσετε:ένα υγειες πετ!
νομίζω πως αν υπάρξει ποτε εκπαίδευση περί του θέματος,ο κόσμος μάλλον θα φοβηθεί να αγοράσει πετ!αν δεν υπάρχει και εκτροφεας της φυλής που θέλει στην ελλαδα....τότε η δεν θα πάρει ποτε η σαν κλασσικός ελληναρας θα βρει την εύκολη λύση τα πετ σοπ ακόμα κι αν ξέρει ότι δεν πρέπει....

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
κι όλα αυτα για ένα πετ!(δεν ειρωνευομαι)
θα μου απαντήσετε:ένα υγειες πετ!
νομίζω πως αν υπάρξει ποτε εκπαίδευση περί του θέματος,ο κόσμος μάλλον θα φοβηθεί να αγοράσει πετ!αν δεν υπάρχει και εκτροφεας της φυλής που θέλει στην ελλαδα....τότε η δεν θα πάρει ποτε η σαν κλασσικός ελληναρας θα βρει την εύκολη λύση τα πετ σοπ ακόμα κι αν ξέρει ότι δεν πρέπει....
Δεν καταλαβαινω

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και δεν πρόκειται να καταλάβεις δυστυχώς. :( Επειδή μ' αρέσει να σκαλίζω τα πράγματα και επειδή το μέλος Μυρτούλι γράφει περίεργα μηνύματα, άρχισα κι εγώ να σκαλίζω. Και όταν σκαλίζω ανακαλύπτω, εκτός δηλαδή του ψυχολογικού προφίλ. Και μετά ενημερώνω αναλόγως τη διαχείριση.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Πολύ μυστήριο εισάγεις Sara....:cool:
Ωραία, γιατί όλα τα off topic έχουν κλείσει κι από κουτσομπολιό τίποτα....:maria:

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
Δεν καταλαβαινω
εννοώ ότι ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος αλλα και αυτοί που είναι,πολλές φορές καταφεύγουν στα πετ σοπ για γρηγόρη λύση.θέλω να πω ότι αν οποιοσδήποτε θέλει ένα καθαροαιμο σκυλάκι για συντροφιά θέλει τρέξιμο που δεν φαντάζεται.και αναρωτιέμαι.αν κάποια στιγμη οι έλληνες αποκτήσουμε παιδεία όσων αφορά σωστό εκτροφεα,θα μπουν στη διαδικασία να τρέξουν και να ψάξουν;εδω κολλαει το ελληναρας!εννοώντας ότι δυστηχως οι περισσότεροι βολεύονται με την εύκολη λύση που είναι τις περισσότερες φορές και λάθος.

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
Και δεν πρόκειται να καταλάβεις δυστυχώς. :( Επειδή μ' αρέσει να σκαλίζω τα πράγματα και επειδή το μέλος Μυρτούλι γράφει περίεργα μηνύματα, άρχισα κι εγώ να σκαλίζω. Και όταν σκαλίζω ανακαλύπτω, εκτός δηλαδή του ψυχολογικού προφίλ. Και μετά ενημερώνω αναλόγως τη διαχείριση.
ναι ναι!ενημέρωσε τον διαχειριστή ότι το μέλος μυρτουλι έχει ψυχολογικά προβλήματα(εμεσως πλυν σαφώς,αυτο εννοεις)
τουλαχιστων όταν έχω προσβάλει κάποιον μέσα στη φουρια μου,είχα το θάρρος να παραδεχτω τη βλακεία μου η την αγενια μου και να ζητήσω συγνώμη όταν χρειάστηκε.
περίεργα μηνύματα;μόνο δυο τρεις με κατηγορειτε στο φόρουμ.

Last edited: