Ψάχνω μαλτεζάκι

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή και έχω την εντύπωση ότι φάσκεις και αντιφάσκεις... Από την μια τόσοι άνθρωποι σου είπαν ότι σκοπέυεις να πάρεις σκύλο από λάθος άνθρωπο και από την άλλη, μιλάς για εύκολες λύσεις... Και εσύ την εύκολη λύση διαλέγεις όμως... οπότε να μην μας φταίει πάντα ο γενικά και αόριστα "Ελληναράς" όταν μέσα σε αυτόν τον χαρακτηρισμό είμαστε και εμείς οι ίδιοι πολλές φορές.....

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Πιστευω οτι η πληροφορηση δεν υπάρχει και επιπρόσθετα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη απο τον πιον θα λάβεις την πληροφόρηση, αρα το θέμα θέλει αρκετο ψαξημο και λιγότερες καταγκελέιες

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ειναι αδυνατον να γινει μια συζητηση για το θέμα "Ψαχνω μαλτεζ" μάλλον....

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
δεν πήρα σκύλο.αν ήθελα τη γρηγόρη λύση θα είχα πάρει εδω και μήνες.απλά πήρε το μάτι μου μια αγγελία και είπα να την καταθέσω να μου πείτε τη γνώμη σας.αυτο είναι όλο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν είπα ότι πήρες, απλά έχει χιλιοειπωθεί πως εκτροφείο maltese σοβαρό στην Ελλάδα δεν υπάρχει! Ότι αυτά που διαφημίζουν εδώ είναι εκτός προτύπου (tea cup, coffee cup, tequila shoot και δεν ξέρω τι άλλο), ότι και δύο καθαρόαιμους με pedigree σκύλους να έχει κάποιος και να δηλώσει την γέννα δεν πάει να πει πως είναι και σωστός εκτροφέας.

Αν θέλεις πραγματικά maltese ψάξου εξωτερικό τόσο απλά! Αν θέλεις άλλη μικρόσωμη φυλή υπάρχουν και Έλληνες σωστοί εκτροφείς!

Τόσο απλά!

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
υπομονη, ερευνα και μετα ευκολα συμπερασματα, εξαλου ενας σωστος εκτροφεας δεν χρειαζεται να βαζει αγγελειες για να βρει ιδιοκτήτες , αρα το ψαξιμο μεσω αγκελειων μαλον σε οχι και τους καλυτερους προμηθευτες παει

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
και εγώ έψαχνα για μαλινουά ρε παιδιά και ξαφνικά έγραψαν πολλά άτομα να πάρο γερμανικό και ότι δεν μου κάνει το μαλινουά και διαφορα άλλα.. σου λένε τα παιδιά ότι η κυρια που λες μάλλον δεν είναι ότι καλλίτερο.αλλα από την στιγμή που η επομενη επιλογή σου είναι pet,τότε πάρε από την κυρια και καλορίζικο..εγώ μετά χαράς σήμερα έκλεισα το μαλινουά μου που από αγγελία ξεκίνησε και τελικά είναι ένα πολύ καλο εκτροφείο..

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
μη στεναχωριέστε ψαξτε και βρήτε mirtoulides κτλπ ,εμενα η γεννα μου κοστισε περίπου 4000 EUR εσεις ψαξτε να βρειτε αγκελειες για 400 με δόσεις, αρα ευνόητο ειναι οτι δεν θα βρεθει αγκελεια με 400 με ατοκες δόσεις, φυσικά οπιος κανει τέτοια γέννα γνωρίζει οτι δεν θα έχει κλερδος αρα μπορεί να δώσει σκλύλο σε άτομο της απολυτου εμπιστοσυνης και φυσικα δεν θα βάλει αγκελεία,αυτοί που ξαχνουν σε αγκελειες αλλου απευθ΄λυνονται και προμηθευονται αυτό που θέλουν, και δεν ειναι τυχαία η εκφραση προμηθευονται, που χρησημοποιείται σε φασόλια και πατατες

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
μπράβο βρε ντιαπμλο!άντε και στα δικα μου λοιπόν!μεταξύ μας δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω απο πετ σοπ.γενικά μιλούσα για το πως πράττουν οι περισσότεροι.τεσπα!αν και ήμουν καλη στην έκθεση στο σχολείο κάποτε,εδω δεν τα καταφερνω καθόλου με αποτέλεσμα το παραπάνο μπάχαλο!
να σου ζήσει και να περάσετε τέλεια!

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Μονο οι εμποροι πουλανε, σε πραγμτικο εκτροφεα και με χιλιαδες να πας δεν θα φυγεις με σκύλο, ατομο της απολυτου εμπιστοσυνης του εκτροφέα μπορει να εχει σκύλο ακόμα και χωρίς χρηματα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μάγκες, το νήμα αυτό πρέπει να κλείσει για έναν απλό λόγο: έχω πληροφορίες ότι το μέλος Μυρτούλι "ψαρεύει" και παίζει το πνεύμα αντιλογίας για να γίνεται μπούγιο. Με άλλα λόγια κάνει αυτό που λέμε violates the forum's terms of service. Κακώς σπαταλάμε όλοι φαιά ουσία. Δεν ψάχνει μαλτέζ κι αν ψάχνει έχει ήδη αποφασίσει να πάρει από πολύ questionable πηγή. Τα υπόλοιπα τα κάνει επίτηδες και τα λέει έτσι για να μας τη σπάσει. Το πόσο "ώριμο" άτομο αυτό δείχνει νομίζω το ξέρετε. Απλώς μην της απαντάτε και ελπίζω να επιληφθούν του ζητήματος οι moderators κι ο admin.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
maltese εχει και ο παρης στη σαλαμινα και η νταγκινη κα το ασπρο νερο και η νικη και ο σερραιος και ο θασιωτης αλλοι και ολα τα πετσοπς και ιντερνετομαγαζα, και χιλιαδες στο εξωτερικο και με πολες ατοκες δοσεις και δωρο το κρεββατι του σκυλου

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
καλα ρε παιδια γιατί τέτοια επίθεση.ποιες Πληροφοριες σαρα;θα με τρελανετε τελείως;
άλλη όρεξη δεν είχα,απ το να κάνω σαματα και να είμαι πνεύμα αντιλογιας.
μ´εχετε παρεξηγήσει πολυ και συγνώμη αν σας έδωσα αυτη την εικόνα.μάλλον εγώ φταίω.
δεν είμαι τρελή ούτε έχω ψυχολογικά προβλήματα.
πραγματικά λυπάμαι,αλλα δεν θα σας ενοχλησω ξανα.υπόσχομαι να μη συμμετάσχω ξανα σε συζήτηση και δεν θα ξεκινήσω ξανα κανένα θρετ.ευχαριστω πολυ αυτούς που με βοήθησαν πραγματικά.να είστε όλοι καλα και λυπάμαι....

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Απλα ξεκινα απο την αρχη και ψαχνε απο μηδενικη βαση βρισκοντας ανθρωπους που ασχολουναι με τη φυλή που ψάχνεις , φανταζομαι να καταλαβαινεις τι λεω, και δεν πουλαω, ουτε και εχω η εκτρεφω malteses, και καλό θα είναι να ψαξεις και σε καποιο χωρο που υπάρχουν πεταμενα τετοια σκυλακια που θελοθν εναν ανθρωπο να τους δόσει και να του δόσουν την αγάπη τους, δες πόσα μαζεψαμε απο παράνομα εκτροφεία και θα καταλάβεις τι εννοω, ισως ειναι και καλύτερα απο αυτά που πουλάνε με άτοκες δόσεις

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
τη Νταγκίνη λέει....
http://www.daghinismaltese.gr/forsale.html

Aληθεια μήπως εχει και κατι αλλο για πουλημα? μικροσωμα, γερμανικα, περσικες γατες, σερβιτσια του τσαγιου, της σουπας, σε κάπιον αλλο ειχανε γράψει αν τα αρνια για το Πάσχα τα δίνει σφαγμένα η ζωντανα

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
παιδιά εδώ που είμαι εγώ, έχει μια φιλί ένα mini maltese και είναι υγιέστατο και φανταστικό,αγορασμένο από την εν λόγο κυρια.αν μου αρέσει το σκυλί που θέλω να πάρο και κατσαρόλες να πουλάει η κυρια θα το πάρω.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ mini maltese!!!!
Αυτά που βγαίνουν πιο μικρά από 3-4 κιλά όπως λέει το πρότυπο, είναι εκτος προτυπου!
Και φυσικά είναι ανήθικο εντελώς, κατα τη γνώμη μου, να μοσχοπωλούνται ώς σπάνιο είδος (όπως γράφει στο site της η εν λόγω κυρία)
Weight: From 1kg to 1,5kg (tea cup size, very rare) usually from 1,5kg up to 3kg.
http://www.daghinismaltese.gr/maltese_en.html