Ψάχνω μαλτεζάκι

Pan1970

Member
25 Φεβρουαρίου 2011
5
0
λατρευεις την ράτσα
αλλά θα πάρεις ένα ημίαιμο λευκό μαλλιαρό σκυλί
οξύμωρο

θα μας τρελλάνεις?
Οχι δε θα παρω ημιαιμο, καθαροαιμο θα παρω ,και δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Φερνεται την καταστροφη εδω μεσα ρε παιδια, ηρεμηστε λιγο θα μας τρελανεται με τις υστεριες σας. Υπαρχουν και σωστοι ανθρωποι που εκτρεφουν σκυλακια και τα προσεχουν και τα αγαπουν πραγματικα , ισως περισσοτερο απο πολλους που φλυαρουν και κανουν τους εξυπνους εδω μεσα. .......

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Οχι δε θα παρω ημιαιμο, καθαροαιμο θα παρω ,και δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Φερνεται την καταστροφη εδω μεσα ρε παιδια, ηρεμηστε λιγο θα μας τρελανεται με τις υστεριες σας. Υπαρχουν και σωστοι ανθρωποι που εκτρεφουν σκυλακια και τα προσεχουν και τα αγαπουν πραγματικα , ισως περισσοτερο απο πολλους που φλυαρουν και κανουν τους εξυπνους εδω μεσα. .......
Γιατι δεν γινονται επίσημοι εκτροφείς λες; Μήπως γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις;
Και η TATA αυτοκίνητα βγάζει, αλλά δε θα γινουν ποτέ Mercedes.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο καθένας με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του
όταν και αν (που δεν το ευχομαι) καείς κι εσύ απο καναν τέτοιο αναπαραγωγέα σκύλων
τότε θα έρθεις στην πλευρά αυτών που έλεγες υστερικούς....

see you on the other side.......

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
κορίτσια και αγόρια,πείτε μου τη γνώμη σας!βρήκα σε αγγελία μια κυρία,η οποία είχε πάρει ζευγάρι (μαλτεζακια)απο την νταγκινη και ζευγαρωσαν πριν λίγο καιρο.δήλωσε την γέννα στον κοε κι έχει και διαθέσιμο θηλυκο που μ´ενδιαφερει περισσότερο.τι λέτε;ποια είναι η γνώμη σας;θα πάω αύριο το πρωι να το δω!τι να προσεξω;στο τηλέφωνο πάντως που μιλήσαμε,ήταν αυστηρή και συμπαθητική επιση.το αυστηρό της πάντως μάλλον για καλο είναι ε;θέλω να πω ότι δεν βιάζεται να σκοτώνει το κουταβι αρον αρον,αλλα την ενδιαφέρει να το δώσει σε σωστή οικογένεια.δηλ μου είπε ότι δεν το δίνει σε οικογένεια με παιδια κάτω των 8ετων.για πείτε μου σας παρακαλώ;

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
Εξάρθρωση της επιγονατίδας;
Σουπερ ντουπερ μαλτεζακια από γραμμές με patella luxation :(
ρε συ μάλλον δεν κατάλαβες.υγιεστατα είναι τα κουταβια!η μικρή της η κόρη το κρατούσε αγγαλια και της έπεσε απο τα χέρια το μικρουλι και έπαθε ζημιά.ευτυχώς μικρή.μιλάω ακόμα με αυτήν και μου στέλνει ΦΟΤΟ απο τα μικρά,αφου τα κράτησε και τα δυο τελικά!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Βρήκα αυτη τ αγγελία στο wightpull.gr δεν ξερω αν σε ενδιαφέρει
Ειναι πολυ χαριτωμενος και μικροσκοπικος...τον λενε Τσαρλι και ειναι μαλτεζος!!2,5 ετων ,προερχεται απο σπιτι που ηταν ανεπιθυμητος και τον εσωσα.Σενιαριστηκε και διδεται .....Βρισκεται στην Ν.Σμυρνη .
Ο λογος που δεν τον κραταω ειναι γιατι εχω μια σκυλιτσα ηδη.Εχει βιβλιαριο υγειας ,ειναι πια εμβολιασμενος και αποπαρασιτωμενος
Επικοινωνία:

6972499081

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
ΜΗΝ πάρεις από ΒΥΒ. Πάρε το παρατημένο που σου λέει η Λούνα. Είναι τσάμπα, είναι υγιές και ξέρει και πού να κάνει την τουαλέτα του. Κι εγώ ενήλικο σκυλί πήρα και μου βγήκε μια χαρά!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ποια ειναι η νταγκινη? κατι μου θυμιζει το ονομα!
εξετασεις εχει κανει στουε γεννητορες η κυρια? αμφιβαλλω. pedigree θα σου δωσει? γιατι έκανε αυτό το ζευγάρωμα?
εγω δεν θα το επαιρνα.

θα επαιρνα το αδεσποτο που λεει η Louna αν μου ηταν αδυνατο να παω σε εκτροφεα.

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
είναι η Μονή εκτροφεας μαλτεζ στην ελλαδα που είναι εγκεκριμένη απο τον κοε και δηλώνει όλες τις γεννας κτλ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Απ' ό,τι ξέρω δεν υπάρχει εκτροφέας μαλτέζ στην Ελλάδα. Πήρες τον ΚΟΕ τηλέφωνο να σου επιβεβαιώσουν αυτά που σου είπε η τύπισσα της αγγελίας? Επίσης θα ξέρεις, φαντάζομαι, ότι οι εκτροφείς δεν πουλάνε μέσα από αγγελίες? Και γιατί δεν παίρνεις το αδέσποτο μαλτέζ?

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
ο κοε μου είπε για την νταγκινη!!!ρε κορίτσια δεν είχα ξανά σκυλάκι και θα ήθελα να το πάρω μικρό και να μαζεύω τσισια και κακακια απο παντού.θέλω να το ζήσω και αυτο!μαζοχισμος ε;;;;χαχαχαχα
η κυρία που έχει την αγγελία έχει πάρει το ζευγάρι απο την νταγκινη(το επιβεβαιωσα πλαγίως μιλώντας εγώ η ίδια με την νταγκινη).τεσπα!αυτη έδωσε 3000 περίπου και για τα δυο και τώρα έχει ένα μικρο και το πουλάει.πάντως...διαβάζοντας για το πως διαλέξω εκτροφεα....αν και δεν ξέρω αν είναι επίσημα εκτροφεας αυτη,ήταν πολυ ψειρας!δηλ δεν την ενδιαφέρει πόσα θα το δώσει,αλλα να παει σε καλο σπίτι.τι να πω;

Last edited by a moderator:

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Kαλησπερα και απο εμενα .Το FCI ειναι η ιΔεθνης Κυνολογικη Ομοσπονδια FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE Eιναι ο μοναδικος οργανισμος αναγνωρισης των σκυλων με πετιγκρι εκτος του αμερικανικου.Με λιγα λογια υποτιθεται οτι το σκυλι σου εχει πετιγκρι αναγνωρισμενο απο την FCI τωρα η πλαστο ειναι η καποιο καημενο απεβιωσε η περειμενουμε να αποβιωση για να παρουμε το πετιγρει

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
Kαλησπερα και απο εμενα .Το FCI ειναι η ιΔεθνης Κυνολογικη Ομοσπονδια FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE Eιναι ο μοναδικος οργανισμος αναγνωρισης των σκυλων με πετιγκρι εκτος του αμερικανικου.Με λιγα λογια υποτιθεται οτι το σκυλι σου εχει πετιγκρι αναγνωρισμενο απο την FCI τωρα η πλαστο ειναι η καποιο καημενο απεβιωσε η περειμενουμε να αποβιωση για να παρουμε το πετιγρει
καλα τα λες,αλλα που κολλάει;

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
αυτή η καλη κυρία είπε πως το θηλυκο που ήθελα έπαθε εξαθρωση στο πίσω πόδι και θα το κρατήσει τελικά!τι να πω;μπορει και να είναι μουφα!δεν ξέρω!έχω τρελαθεί εδω μέσα(χαχαχα)απο τις άπειρες Πληροφοριες που περνω!το θέμα ξέρετε ποιο είναι όμως θέλω απλά ένα μικροσωμο σκυλάκι και ψάχνοντας ρατσες βρήκα τα μαλτεζ και τα λατρεψα για πολλούς λόγους.θέλω να το πάρω μωρό(2-2,5μηνων) και να το εκπαιδευσω σωστά απο μωρό.
έχω κι άλλες απορίες που ίσως έχουν απαντηθεί γι αυτο ας με παραπέμψει κάποιος.
βρήκα έναν τύπο στην Ελευσίνα,ο οποίος πουλάει μαλτεζ με 420 η 500 με pedigree Kai fci.πως γίνεται αυτο;α και λέει πως τα εισάγει απο εγκεκριμένα εκτροφεις της ευρωπαϊκής ένωσης.τι παίζει;
Εδω κολλαει δεν εβαλα την παραθεση λαθος

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
και??? και του φέρανε υποτίθεται σκύλο καθαρόαιμο από την Ουγγαρία! και τα χαρτιά του σκύλου είναι από τη Σερβία!! Και μάλιστα σκύλο με πολλά προβλήματα υγείας :( Άρα τον κοροϊδέψανε!! όπως κάνουν όλοι αυτοί οι σκυλέμποροι που πουλάνε κουτάβια εισαγωγής!! Τόσο απλό :)

το fci είναι κάποιο χαρτί? τι πιστοποιεί?
Επισης και εδω κολλαει

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
το fci απ´οτι ξέρω είναι το πιστοποιητικό καθαροαιμιας.
δηλαδή γίνονται λαμογιες και με τα εισαγόμενα σκυλιά;δηλ να σου δίνουν pedigree με υποτιθέμενους βραβευμενους γονείς κτλ;ααααα αυτός μου είπε ότι δίνει εγγύηση 1 μήνα για μορβα-τυφο και εγγύηση ενός έτους για δυσπλασία.τι έχετε να πείτε γι αυτο;απάτη;;;;
Θα ελεγα οτι και εδω κολλαει θα πρεπει ο κοσμος να ενημερωνετε σωστα δεν νομιζεις?

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
παρεπιπτωντως....οι μικροσωμες φυλές δεν ε
παρουσιάζουν δυσπλασιες!μόνο σε εξαιρέσεις.....θα με ρωτήσεις που το ξέρεις;ε ρε παιδια....μου το είπαν δυο κτηνιατροι κάποτε όταν είχα παει κατι κουταβια που τα βρήκα στα σκουπίδια...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
δεν είναι μόνο η δυσπλασία (που κι εγώ νομίζω πως ταλαιπωρει κατά βάση τα μεγαλόσωμα σκυλιά).
Κάθε φυλή έχει τα δικά της κληρονομικά προβλήματα (πχ στα Δαλματίας η κώφωση, στα καβαλιε η συριγγομυελία κλπ) που ένας σωστος εκτροφεας εξεταζει τους γεννητορες ωστε να αποφευγει οσο ειναι δυνατον να γεννιουνται κουταβια με τα χαρακτηριστικα προβλήματα της φυλης.
Χωρις εξετασεις παιζεις λόττο ουσιαστικα!