Χρειαζόμαστε ένα εκατομμύριο (1.000.000) υπογραφές

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην απαγόρευση κοψίματος

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θέλοντας να προστατεύσει τα σκυλιά από την βαναυσότητα κάποιων ανθρώπων, με έναν απόλυτο και ριζοσπαστικό τρόπο, απαγόρευσε την κοπή αυτιών και ουράς. Έτσι όμως παρατηρήθηκε το πρόβλημα της επιβολής αυτού του νόμου αφού δεν εφαρμόστηκε από όλες τις χώρες. Επίσης έγινε αντιληπτό πως σε ορισμένες φυλές παρατηρήθηκε έλλειψη ζήτησης από τους ιδιώτες - αγοραστές.
Πολλοί εκτροφείς εξακολουθούν να κόβουν σε τριτοκοσμικές χώρες ή τα κόβουν πλέον μόνοι τους. Βλέπετε δηλαδή πως αυτός ο νόμος τιμωρεί μόνο όσες χώρες τον υπάκουσαν.
Αυτή είναι μια αίτηση προς το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την αναθεώρηση του νόμου, για να γίνεται δεκτή η κοπή με πλαστική χειρουργική κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες από επαγγελματίες κτηνίατρους και με την έκδοση κατάλληλου πιστοποιητικού (βεβαίωσης).
Χρειαζόμαστε ένα εκατομμύριο (1.000.000) υπογραφές για να εξεταστεί η αίτηση από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Υπογράψτε την αίτηση εδώ
http://www.lapetition.be/en-ligne/otectomie-5389.html

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
θα ψηφιζα κατα του κοψιματος (ουρας και αυτιων),αλλα δεν μπορω να δεχθω-και ποτε δεν θα μπορεσω- Ντομπερμαν με ουρα -μαστιγιο και αυτια,Ροτβαιλερ με ουρα,και Ντογκο με αυτια...

ειναι γουστα αυτα και λεω απλα την γνωμη μου.

επισης θεωρω οτι -εκτος των ψυχασθενων σαν τον τυπο απο την Κρητη,που εκοψε τα αυτια του Πιτ Μπουλ με τον μπαλτα- δεν προξενει τιποτα στον σκυλο το κοψιμο...αντιθετως σε πολλα και πιο ομορφο ειναι και πιο αναγκαιο(τραυματισμος ουρας,κυνηγι στα Ντογκο κλπ).

αρα ψηφιζω υπερ της αναθεωρησης του "κυνολογικου":)rolleyes:) αυτου νομου...

πολυ κυνολογια επεσε τελευταια...:rolleyes:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Everybody get ready!!!!
To βλέπω να αρχίζουμε την ίδια old time classic συζήτηση για το κόψιμο....:p:p

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οχι οχι δεν θα συμμετασχω εγω σε κοντρες-συζητησεις που δεν καταληγουν πουθενα...

απλα την γνωμη μου ειπα...η οποια ειναι μετα απο σκεψη και δεν αλλαζει.(ναι το ξερω σε καποια πραγματα ειμαι απολυτος...)

και οντως εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση...:p:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
οταν ο αλντο κανει καποια ζημια... τρεχω γρήγορα γρήγορα.. τον κυνηγάω και χραπ!!!
τον αρπάζω από τα αυτιά... ερε δεν μου γλίτωσε.....
αν τα είχε κομμένα θα γλίτωνε...:D:D:D:D:D:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
+1
(αν σας αρεσουν τα σκυλια με κομμενα αυτια δοκιμαστε να κοψετε πρωτα τα δικα σας!)
σε ευχαριστουμε που υποστηριζεις τον δικαιο αγωνα μας-αλλα δεν καταλαβες τι ψηφισες. ψηφιζουν οσοι θελουν να κοβονται τα αυτια

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ίσως δυσαρεστήσω κάποιους αλλά επειδή εγώ προσωπικά είμαι κατά των αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων στα σκυλιά είτε γίνονται με λαστιχάκι, ειτε με ξυλοκαΐνη και μπαλντα, είτε με παγοκυστη και κλαδευτήρι, είτε με νάρκωση και νυστέρι, εύχομαι να μην μαζευτούν ποτέ αυτές οι υπογραφές.

:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
παντως μεχρι στιγμης το συγκεκριμενο θεμα ειτε συμφωνουμε ειτε οχι,εχει κρατηθει σε ενα επιπεδο πολιτισμενης συζητησης και ολοι μας απλως λεμε την αποψη μας.(ηθελα να το πω και το ειπα!:D).

alexkouts οντως συγχιστηκες λιγο...:p

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oι υπογραφές έχουν αιτία, συγκεκριμένη θέση, περιγράφουν ένα πρόβλημα, και τον τρόπο να λυθεί. Ζητούν επίσης την ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ μίας απόφασης από ένα νομικό όργανο και όχι την κατάργηση μίας απόφασης για την επιβολή μίας άλλης. Εγώ εύχομαι να μαζευτούν. Αν και όταν μία κατάσταση φτάνει σε "υπογραφές" είναι εκ των πραγμάτων καταδικασμένη ...

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
ναι,το παραδεχομαι την εκανα την χαζομαρα μου!
:mad:
απο βιασυνη! δεν πιστευα οτι θα υπηρχε λογος να μαζευτουν υπογραφες για να κοβονται οι ουρες των ζωων!

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
Μηπως τα μπερδευουμαι λιγο?τοσοι ανθρωποι κανουν πλαστικες και αισθητικες επεμβασεις στα σκυλακια γιατι ενοχλει?Εφ οσον γινει βεβαια απο γιατρο κατω απο συνθηκες χειρουργιου,ειναι μια επεμβαση αισθητικης.εντελως αντιθετο φυσικα με ολους αυτου που το κανουν με μαχαιρια και ψαλιδια και κανουν τα ζωακια να υποφερουν

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ίσως δυσαρεστήσω κάποιους αλλά επειδή εγώ προσωπικά είμαι κατά των αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων στα σκυλιά είτε γίνονται με λαστιχάκι, ειτε με ξυλοκαΐνη και μπαλντα, είτε με παγοκυστη και κλαδευτήρι, είτε με νάρκωση και νυστέρι,:)
Κι εγώ ίσως δυσαρεστήσω κάποιες, αλλά αυτές οι σιλικόνες στα στήθη λειτουργούν κάπως αποτρεπτικά! Εμ οι μύτες... που κάνουν μπαμ από μακριά!

Αντίθετα αν κάποιος έχει παραμορφωθεί από κάποιο ατύχημα... ή έχει πολύ μεγάλα και πεταχτά αυτιά και τον κοροϊδεύουν όλοι... ή κάποια που λόγω του πολύ μεγάλου όγκου και βάρους στήθους της έχει μόνιμα προβλήματα στην ράχη...

Δεν ξέρω... με διχάζουν αυτές οι αισθητικές επεμβάσεις!