Καλώς τον! Σούπερ οι φωτογραφίες! Ελπίζω να είσαι ενεργό μέλος και να μαθαίνουμε κι εμείς τπτ ενδιαφέρον .
Να είσαι καλά, απο στομάχι καλά πάμε. Αν και όταν μιλάς μόνο για κάτι που ξέρεις δεν νομίζω να χρειάζεσαι στομάχι.καλως ηρθες σωτηρη.
καλη επιτυχια στην καινουργια σου προσπαθεια.
ελπιζω να εχεις γερο στομαχι διοτι οπως ξερεις ο κοσμος των σκυλων ειναι δυσκολος.
θα χαρω πολυ να συμμετεχεις στα θεματα του φορουμ,δινοντας καποιες συμβουλες.
Ναι , απλώς βγήκε στην χειμερινή collection....Αυτό είναι το ρότ;;
Δεν ειναι πουλι. . . . δεν ειναι αεροπλανο. . . . ειναι ο σκυλος του Σωτηρη!Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Μερικές φωτο.
Kary, Nemesis, Ramone, Hades, Chimaira
View attachment 41428
View attachment 41429
Γειά σου. Το κομμάτι της ΕκΔ είναι τεράστιο και πραγματικά δεν ξέρω απο που να το πιάσω. Εγώ προσωπικά έχω ασχοληθεί στην Γερμανία σε μια ομάδα, με την ημίαιμη μου σκύλα την οποία και πέρασα 2 πιστοποιήσεις. Έκανα και κάποια σεμινάρια και πέρασα και κάποιες εξετάσεις για εκπαιδευτές αυτού του είδους. Εγκαταστάσεις υπάρχουν, ακόμα όμως δεν μπορώ να υποστηρίξω μια τέτοια ομάδα αφού ακόμα στήνω την όλη επιχείρηση και δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο. Μέσα στο 2013 όμως ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξεκινήσω αυτό το κομμάτι. Θα απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων ΌΛΩΝ των φυλών. Δεν θα έχει άμεση σχέση με κάποιο σώμα, αλλά σίγουρα θα υπάρχει συνεργασία. Τα πρότυπα εκπαίδευσης θα γίνονται βάσει του πρωτοκόλου της IRO (international rescue dog organization). Ο στόχος της ομάδας όπως και όλων των ομάδων που θα προσπαθήσω να οργανώσω θα είναι η ποιότητα και η πιστοποίηση μέσω διαγωνισμών και εξετάσεων. Φυσικά η δυσκολία είναι η αφοσίωση ιδιοκτητών σε τόσο μακροχρόνια και απαιτητική εκπαίδευση. Παρ' όλα αυτά είμαι αισιόδοξος, και πιστεύω πως τίποτα δεν γίνεται απο τύχη. Οπότε δουλειά και ελπίζω απο μέρους μου να συνεισφέρω στον κυνολογικό χώρο της Θεσσαλονίκης και την ανάπτυξη των σπορ για σκύλους.Εάν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο μπορείς να μου στείλεις pm και θα χαρώ να απαντήσω.Καλώς ήρθες Σωτήρη!
Θα ήθελα να αναφερθείς και αν υπάρχουν εγκαταστάσεις καθώς και που βρίσκονται!
Επίσης θα ήθελα να αναπτύξεις λίγο το κομμάτι "ερεύνα και διάσωση"!Με ενδιαφέρει γι'αυτό στο λέω...!
Τι και πως και σε ποιους ανθρώπους απευθύνεται!Το λέω αυτό γιατί προφανώς οι σκύλοι αυτοί πηγαίνουν σε κάποιο "σώμα"!Θα πρέπει να σε πλησιάσει κάποιο σώμα για να εκπαιδεύσει τον σκύλο ή μπορεί και κάποιος απλός ιδιοκτήτης να μπορέσει να ενταχθεί σε κάτι τέτοιο?
Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη τέτοια άτομα!Καλή συνέχεια!
Όχι οτι απέριψα τα malinois, απλώς μάλλον η "ελαφρώς" αντιδραστική μου φύση με ώθησε σε κάτι πιο εναλλακτικό....Καλως ορισες Σωτηρη...
Πως και κατεληξες στα Ολλανδικα?
και οχι πχ στα μαλια?