Χαιρετώ την κοινότητα απο Θεσσαλονίκη.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ασπούμε ναι, αλλά σκύλος απο σκύλο ανάλογα την καταγωγή του μπορεί να έχει μεγάλες διαφορές.
Ασπούμε η μια κουτάβα μου απο την άλλη καμία σχέση σε χαρακτήρα. Η μια μέσα στην ένταση συνεχώς ενώ η άλλη αρκετά νωχελική αλλά πολύ δυνατή στο protection κομμάτι.
Αυτες οι διαφορες στο ταπεραμεντο μπορουν να φανουν στην ηλικα των 7 εβδομαδων ωστε να γινει καταλληλη επιλογη σπιτιου?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα σκυλούνια σου!δεν έχω ιδέα απο την φυλή αλλά η νέμεσις μου φαίνεται λίγο αδύνατη η έτσι είναι το πρότυπο?

DriveUnlimited C.S.C

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2012
53
7
Αυτες οι διαφορες στο ταπεραμεντο μπορουν να φανουν στην ηλικα των 7 εβδομαδων ωστε να γινει καταλληλη επιλογη σπιτιου?
Φυσικά φαίνονται πολλά, αλλά η εμπειρία μου με τα κουτάβια μου έχει δείξει πως αλλάζουν συμπεριφορά με τραγικούς ρυθμούς, οπότε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σε αυτές τις ηλικίες, μόνο κατα προσέγγιση.

καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα σκυλούνια σου!δεν έχω ιδέα απο την φυλή αλλά η νέμεσις μου φαίνεται λίγο αδύνατη η έτσι είναι το πρότυπο?
Είναι σχετικά μικρόσωμη και της λείπει όγκος όντως βάσει FCI προτύπου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
χαχα...thanks ;)

Βρε συ...πως το κάνουν αυτό; Καρφωμένα τα έχεις;
Τα δικά μου, ούτε που να φτύσουν ο ένας τον άλλον, όχι να κάτσουν και κάπου μαζί, έτσι αρμονικά!!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
χαχα...thanks ;)

Βρε συ...πως το κάνουν αυτό; Καρφωμένα τα έχεις;
Τα δικά μου, ούτε που να φτύσουν ο ένας τον άλλον, όχι να κάτσουν και κάπου μαζί, έτσι αρμονικά!!!
Κατά μάνα κατά κύρη :p

Φιλέ μου σου εύχομαι καλό ξεκίνημα και να απολαμβάνεις πάντα αυτό που κάνεις.

Last edited by a moderator:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλως ηρθες καλη αρχη και καλες δουλειες ευχομαι! Chimaira και Nemesis υπεροχα ονοματα! Ωραια φυλη οι Ολλανδοι μια φορα ειδα απο κοντα και ειναι πραγματικα πολυ ομορφα ζωα! Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις περισσοτερα πραγματα για τη φυλη, το χαρακτηρα τις αναγκες της κλπ! Καλες συζητησεις! :)

Και μια παραγγελία. View attachment 41463
Απιστευτη λες και τα εχεις βαλει επιτηδες για τη φωτογραφια ειναι!:)

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Και γω πριν 2 χρονια τα ειδα στην έκθεση του ΚΟΕ. Είναι ένας στο Μαραθώνα που έχει/εκτρέφει(δεν ξερω ακριβως). Σαν λίγο πιο μεγάλα από τα μαλι μου φαινονταν.

Καλώς ήρθες!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Καλως ηρθες Σωτηρη!!
καλες δουλειες ευχομαι!!
..το γερο στομαχι δεν στο ευχηθηκαν για τα σκυλια,, χιχιχ.. αυτο απο οσο φαινεται το εχεις.. θα καταλαβεις στην πορεια.. ;)
Ειναι πανεμορφα τα ατιμα τα Ολλανδικα.... ειναι!! μαζι σου!
ποσο καιρο εκτρεφεις?.. πως παει απο κει? :D

.. και τελευταια ερωτηση.. τι εκανες στη γερμανια Σωτηρη?

και παλι καλως ορισες!!

DriveUnlimited C.S.C

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2012
53
7
Καλως ηρθες Σωτηρη!!
καλες δουλειες ευχομαι!!
..το γερο στομαχι δεν στο ευχηθηκαν για τα σκυλια,, χιχιχ.. αυτο απο οσο φαινεται το εχεις.. θα καταλαβεις στην πορεια.. ;)
Ειναι πανεμορφα τα ατιμα τα Ολλανδικα.... ειναι!! μαζι σου!
ποσο καιρο εκτρεφεις?.. πως παει απο κει? :D

.. και τελευταια ερωτηση.. τι εκανες στη γερμανια Σωτηρη?

και παλι καλως ορισες!!
Καλημέρα,
όπως είπα πιο πάνω, είμαι στο ξεκίνημα της εκτροφής , τα Ολλανδικά μου είναι ακόμα μικρής ηλικίας και πριν απο κάποια γέννα θα πρέπει να τα περάσω κάποιες εξετάσεις εργασίας το οποίο θέλει χρόνο.
Μέσα στο επόμενο έτος βέβαια προγραμματίζω μια γέννα με μια μεγάλη θηλυκιά απο Γερμανία.
Εδώ πάει καλά, ακόμα είμαι φρέσκος στα βόρεια, αλλά φαίνεται να με εμπιστεύεται ο κόσμος. Και αυτό το κομμάτι θέλει χρόνο μέχρι να αποδείξω την δουλειά μου στον κόσμο εδώ αν και δεν νομίζω να καθυστερήσω πολύ.
Γερμανία πήγα για να διευρύνω της γνώσεις μου στην εκπαίδευση κυναθλημάτων δουλεύοντας κυρίως σε κυναθλητικά club.
Ασχολήθηκα με Agility, Disc Dogging, Knpv, French ring, και έρευνα&διάσωση.

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Καλημέρα Σωτήρη !!
Σου εύχομαι καλή διαμονή και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις με αυτό που σε εμπνέει και αγαπάς.

DriveUnlimited C.S.C

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2012
53
7
Μπραβο Σωτηρη!
... ωραιo να κυνηγας αυτο που αγαπας..
κανα βιντεκι δεν εχει ο μπαξες? :D
Έχει αρκετά Giga. Απλώς λιγάκι να οργανωθώ!

Μπραβο Σωτηρη!
... ωραιo να κυνηγας αυτο που αγαπας..
κανα βιντεκι δεν εχει ο μπαξες? :D
Όχι φρέσκο βίντεο, αλλά έτοιμο στο νετ προς θέαση...;) [video=youtube;xcDSyPRIzuE]http://www.youtube.com/watch?v=xcDSyPRIzuE[/video]

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi