Τίποτα ακόμα. Δέχομαι όμως ακόμα τηλεφωνήματα απο άτομα που βρίσκουν σκυλιά και νομίζουν ότι είναι η Μπαλού και πηγαίνω και τα βλέπω αλλά μέχρι στιγμής κανένα απο αυτά δεν ήταν η Μπαλού.
Μήπως ήρθε κάποιος να υιοθετήσει την Μπαλού ή κάποιο άλλο και του άρεσε η σκυλίτσα, αλλά εσύ τον απέρριψες; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή κάποιος να την έκλεψε, γιατί δεν του την έδινες;
Επίσης, δεν έχεις κάμερες για κλέφτες ή για όποιον τυχόν θέλει να ρίξει φόλα; Αν θυμάμαι καλά, είσαι στη μέση του πουθενά.
Όλα τα άτομα που έρχονταν να δούν την Μπαλού έρχονταν απο την υπεύθηνη του FAZOO και αυτή κανόνιζε όταν καποιος την ήθελε αν θα άφηνε σε κάποιον να έρθει να την δεί ή όχι ή αν θα την πάρει ή όχι, εγώ δεν ήμουν πάντα ενήμερος για όλα αυτά, εγώ ήμουν απλά ας πούμε η βιτρίνα για να δείξω την Μπαλού και τίποτα άλλο.
Κάμερες και τέτοια δεν είχα γιατί δεν θεώρησα να χρειαστώ με τόσα σκυλιά αλλά επίσης διότι απο τον πρώτο μήνα που έμεινα στο σπίτι εκείνο είχα όλο προβλήματα με το σπίτι (θέρμανση, υδραυλικά, κλπ) και έτσι ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα μείνω για πολύ εκεί μιας και με τον ιδιοκτήτη δεν τα βρίσκαμε σε τίποτα και δεν έλεγε να επισκευάσει τίποτα.
Τώρα πια δεν μένω Κερατέα αλλά σε άλλη περιοχή και τα σκυλιά έχουν πια εσωτερικό μεγάλο χώρο (60-80μ2) για παιχνίδι όταν λείπω ώστε να μην χρειάζετε να τα έχω έξω στον κήπο όταν λείπω.