ok όταν γυρίσεις σπίτι δες και το link που σου έστειλα και μιλα μαζί της μήπως ξέρει έχει δει κάτι δεν ξέρω...Εγώ έχω μιλήσει με 2 κυρίες (Κα. Μαρία και Κα. Ράνια) επώνυμα δεν ξέρω.
ok όταν γυρίσεις σπίτι δες και το link που σου έστειλα και μιλα μαζί της μήπως ξέρει έχει δει κάτι δεν ξέρω...Εγώ έχω μιλήσει με 2 κυρίες (Κα. Μαρία και Κα. Ράνια) επώνυμα δεν ξέρω.
Καλύτερα ας το σταματήσω εγώ εδώ γιατι όπως είπα ξέρω που θα καταλήξη και δεν έχω την όρεξη αυτήν.Εγώ δεν έγραψα πουθενά κανένα τέτοιο σχόλιο. Και ούτε με νοιάζει που τα λένε και ποιοί τα λένε και γιατί. Επίσης, δεν έκανα καμμία διάκριση, ως προς το ποιό σκυλί χάθηκε και αν ήταν τσιπαρισμένο και αν είχε χαρτιά κλπ κλπ κλπ. Αν είναι δυνατόν, να παίζει ρόλλο...!!!
Αρα λοιπόν, μιλάμε μάλλον για δικούς σου δαίμονες, για τους οποίους δεν έχω τίποτα να σχολιάσω και θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις ούτε εσύ. Δεν υπάρχει λόγος, την παρούσα στιγμή και στο παρόν θέμα.
Είναι η δεύτερη φορά που το αναφέρεις και ειλικρινά δεν το κατανοώ.Καλύτερα ας το σταματήσω εγώ εδώ γιατι όπως είπα ξέρω που θα καταλήξη και δεν έχω την όρεξη αυτήν.
Εμένα σαν τι άλλο να με ενδιαφέρει;Η Μπαλού εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί και τίποτα άλλο.
Αν δεν καταλαβαίνεις τότε δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.Είναι η δεύτερη φορά που το αναφέρεις και ειλικρινά δεν το κατανοώ.
Σαν που να καταλήξει δηλαδή; Ποστάρουμε και σχολιάζουμε εκατέρωθεν. Που είναι το μεμπτό;
Δυστηχός δεν μπορώ να την κάνω add σαν φίλη στο FB γιατί λέει έχει φτάσει το όριο φίλων. Αλλά της έστειλα ένα μύνημα.μήπως έχεις μιλήσει με αυτή την κοπέλα https://www.facebook.com/marianna.rizou.3???
έχει φιλοζωική δραστηριότητα στην κερατέα!
Κάθε μέρα που γυρνάω απο την δουλειά μου πηγαίνω με το αυτοκίνητο σε περιοχές μεταξύ αεροδρομίου και σπιτιού και ψάχνω για λίγη ώρα και μετά πάω και συνεχίζω το ψάξιμο στο ΒΙΟ.ΠΑ. Την Δευτέρα πήγα στα Καλύβια και μετά πήγα και Κερατέα για αφισοκόληση και χτές πέρασα απο Πέτα (που μας είχαν πεί κάτι για ένα σκυλί που της έμοιαζε). Σήμερα θα πάω Κουβαρά να κάνω και εκεί αφισοκόληση κ.ο.κ.Μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που θα πω αλλα απο το σπιτι σου απο το
καταφυγιο που ηταν δεν ειναι πολυ μακρια. Μηπως να ψαξεις και σε αυτους
τους δρομους? (αν δεν το εχεις ηδη κανει)
που τα διαβασες αυτα εδω μεσα?εκτος και αν διαβαζουμε αλλα...Και ειλικρινά βαρέθηκα και σηχάθηκα πια άτομα να με κατηγορούν και να ρίχνουν ψευτικες κατηγορίες όπως :
1) Σκότωσα το σκυλί και ξεφορτώθηκα το πτώμα
2) Το σκότωσαν το σκυλί τα δικά μου τα σκυλιά και ξεφορτώθηκα το πτώμα για να συγκαλήψω το γεγονός
3) Την βαρέθηκα την Μπαλού και ντρεπόμουν να την επιστρέψω πίσω στην Μαριάνθη και έτσι αποφάσισα να την ξεφορτωθώ σε κάποιο μακρινό μέρος
4) Έβαλα άτομο να την κλέψει για να την ξεφορτοθώ ώστε να μην έχει κάποιος να συνδέσει την κλοπή της με εμένα
5) Την παράταγα έξω στον κήπο 2 μήνες τώρα επίτηδες για να κλαπεί και ότι δεν ήταν κανέναν άλλο σκυλί στον κήπο μαζί της και για αυτό δεν κλάπηκε κάποιο άλλο
Αυτά είναι διάφορα που έχουν γραφτεί στο FB και άλλα που μου τα είπαν και τηλεφωνικός. Απλά δεν θέλω να αναφέρω ονόματα γιατί θέλω να πιστεύω ότι όλοι τα είπαν πάνω στα νεύρα τους και τους δικαιολογώαυτο τι ειναι?
που τα διαβασες αυτα εδω μεσα?εκτος και αν διαβαζουμε αλλα...
1) Σκότωσα το σκυλί και ξεφορτώθηκα το πτώμα
2) Το σκότωσαν το σκυλί τα δικά μου τα σκυλιά και ξεφορτώθηκα το πτώμα για να συγκαλήψω το γεγονός
3) Την βαρέθηκα την Μπαλού και ντρεπόμουν να την επιστρέψω πίσω στην Μαριάνθη και έτσι αποφάσισα να την ξεφορτωθώ σε κάποιο μακρινό μέρος
4) Έβαλα άτομο να την κλέψει για να την ξεφορτοθώ ώστε να μην έχει κάποιος να συνδέσει την κλοπή της με εμένα
5) Την παράταγα έξω στον κήπο 2 μήνες τώρα επίτηδες για να κλαπεί και ότι δεν ήταν κανέναν άλλο σκυλί στον κήπο μαζί της και για αυτό δεν κλάπηκε κάποιο άλλο
Συγνώμη βρε zouzoune, αλλά είδες πουθενά να γράφω ότι δεν φταίω εγώ; Ότι φταίει κάποιος άλλος; Ότι φταίει η Μπαλού ή το σπίτι; Είναι δυνατόν ΠΟΤΕ να πω κάτι τέτοιο; Ναι, έκανα μαλακία και μεγάλη και τώρα την πληρώνω πολύ άσχημα χάνωντας όχι μόνο ένα αγαπημένο μου σκυλί αλλά και πολούς καλούς φίλους/ες για αυτό. Και αν δεν βρεθεί το σκυλί θα είναι κάτι που θα το κουβαλάω στην συνηδησή μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.βγες μια φορα και πες εκανα μαλακια,
μηπως ειναι κακο για το boot camp?
Χμ..τα σκυλιά περπατάνε πολύύύ! Και ασταμάτητα! Είναι πολύ πιθανόν να έχει φτάσει οπουδήποτε! Ακόμα και στο Πάρκο Τρίτση!Λοιπον το είχα στείλει στον Darkpaladin σε πμ αλλα θα το πω και δημοσια να εχει και καποιος αλλος τον νου του. Η Μπαλού χάθηκε αν δεν κάνω λάθος Παρασκευή. Την Δευτέρα είχα βγάλει βόλτα τα σκυλιά μου στο πάρκο Τρίτση μαζί με τον αρραβωνιατικό μου. Σε κάποια φάση μου λέει κοίτα ένα ωραίο σκυλί, του έκανε εντύπωση το τρίχωμα του, αλλα εγω δεν έδωσα καμια σημασια, ούτε καν κοίταξα γιατι είχα το μυαλο μου στην Ρόη. Την επόμενη μέρα κάνω κοινοποίηση στο fb την αφίσα της Μπαλού και μου λέει ο αρραβωνιαστικός μου οτι το σκυλί που είχε δει την Δευτέρα στο πάρκο και μ έλεγε να κοιτάξω ήταν ακριβώς ίδιο.
Δεν είχε κανέναν μαζί του, δεν είδε δλδ τον ιδιοκτήτη του και φορούσε ή μπλε ή κόκκινο κολάρο, δεν θυμάται ακριβώς, όπως και η Μπαλού. Τώρα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο σκυλί ή πως μπορεί απο Κερατέα να βρέθηκε στο πάρκο Τρίτση αλλά ποτέ δεν ξέρεις!! Απο τότε παω κάθε μέρα αλλα δεν την έχω ξαναπετύχει. Αν καποιος άλλος πηγαίνει εκεί για βόλτα ας έχει το νου του.
Τελικά χάθηκε βρέθηκε ή ψαχνει σπίτι?Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ τα αδέσποτα | Facebook
Λέεει οτι ψάχνει σπίτι...
Η Baloo ψάχνει σπίτι! (25 photos)
Η Μπαλού είναι ένα πανέμορφο σκυλάκι περίπου 1,5 έτους. Φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι και έχει εκπαιδευτεί ώστε να έχει καλούς τρόπους. Δε λερώνει μέσα, δεν κάνει ζημιές, ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και να μετακινείται με αυτοκίνητο. Είναι φιλική, υπάκουη, λίγο ντροπαλή με τους ξένους και πολύ καλή με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά. Είναι υγιής, στειρωμένη και ψάχνει μια οικογένεια που θα την αγαπήσει για πάντα!
Πληροφορίες: 698 2977330, [email protected], www.fazoo.gr
Δείτε τη Μπαλού και σε βίντεο! Baloo - YouTube
Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011
Ευχαριστούμε πολύ τον εκπαιδευτή Διονύση Ανδρόνικο (Amazing Pawsibilities) για τη φιλοξενία και την εκπαίδευση της κούκλας μας!
Η Μπαλού είναι αλλά εχουν και τις ίδιες φωτογραφίες με τον Darkpaladin και τα ίδια σχολία πως γίνετε?Επικοινώνησε κανείς μαζί του?Χάθηκε από τον ιδιοκτήτη, βρέθηκε από το fazoo! Νομίζω ότι είναι το σκυλί του darkpaladin, κάνω λάθος?