1-2 χρονών (πάνω-κάτω) αν δεν κάνω λάθοςΝα κάνω μια άσχετη/σχετική ερώτηση. Τι ηλικία έχει η Μπαλού;
1-2 χρονών (πάνω-κάτω) αν δεν κάνω λάθοςΝα κάνω μια άσχετη/σχετική ερώτηση. Τι ηλικία έχει η Μπαλού;
Και εγώ αυτό έχω σκεφτεί για αυτό είχα πάει και Λούτσα (που έμενε εκεί για 1 μήνα η Μπαλού με την αδερφή μου) και έψαχνα και θα πάω ξανά να βάλω αι αφίσσες. Έχω σκοπό επίσης αυτό το Σ/Κ να πάω και Λαύριο και Ανάβυσσο να κολλήσω και εκεί μερικές αφίσσες καλού κακού, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Δεν έχω να χάσω και τίποτα έτσι και αλλιώς.θα μπορουσε να βρεθει παντουακομη και στην ραφηνα να εχει φτασει , και αν την εχουν βρει δεν εχουν ολοι ιντερ , εχουμε ομως ολοι τον νου μας
Βρε Διονύση...sorry κιόλας...αλλά αν πιστεύεις ότι υπάρχεις λόγος να βάλεις αφίσες σ'αυτές τις περιοχές, θα περιμένεις μέχρι το σκ; Χθες έπρεπε να τις έχεις βάλει.Έχω σκοπό επίσης αυτό το Σ/Κ να πάω και Λαύριο και Ανάβυσσο να κολλήσω και εκεί μερικές αφίσσες καλού κακού, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Στην πραγματικότητα Μαρία, όλοι μου είπαν να μην πάω να βάλω σε αυτές τις περιοχές, ότι είναι ακόμα ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να έχει πάει εκεί το σκυλί. Εγώ θέλω να το κάνω. Όπως εγώ αποφάσισα και σκέφτηκα να πάω να ψάξω και τριγύρω την περιοχή της αδερφής μου (Λούτσα), χωρίς κανένας να μου το πει, μπωρεί να ήταν χάσιμο χρόνου, αλλά το ήθελα. Επίσης, το γιατί δεν πάω "χθές" είναι διότι πέρα της πρωινής δουλειάς μου έχω και άλλα 14 σκυλιά στο σπίτι που χρειάζονται και αυτά την προσοχή/βοήθεια μου, φαγητό, νερό, βόλτα, κλπ και όπως ξέρεις μένω ΜΟΝΟΣ, δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει, αρα το Σ/Κ που δεν εργάζομαι το πρωί θα έχω χρόνο να πάω απο αυτές τις περιοχές για αφισοκόληση και να συνεχίσω το ψάξιμο και στην Κερατέα κ.α. Και απο πάνω έχω και έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που με τρέχει να μετακομίσω γιατί έπρεπε να είχα ήδη φύγει.Βρε Διονύση...sorry κιόλας...αλλά αν πιστεύεις ότι υπάρχεις λόγος να βάλεις αφίσες σ'αυτές τις περιοχές, θα περιμένεις μέχρι το σκ; Χθες έπρεπε να τις έχεις βάλει.
Ναι, αυτό έχει ήδη γίνει. Απο την πρώτη μέρα που χάθηκε κάθε μέρα στο ψάξιμο που είμαι στους δρόμους του ΒΙΟ.ΠΑ πάντα πάω και κοιτάζω και τους κάδους γιατί και εγώ το σκέφτηκα αυτό.Στους κάδους των σκουπιδιών, κοίταξες από την πρώτη στιγμή;
Δεν μπορώ απο την δουλειά μου να δω το FB. Άρα δεν ξέρω για ποια μιλάς. Αλλά έχω επικοινωνήσει με 2 κυρίες που ξέρω ότι έχουν φιλοζωική δράση στην Κερατέα.μήπως έχεις μιλήσει με αυτή την κοπέλα https://www.facebook.com/marianna.rizou.3???
έχει φιλοζωική δραστηριότητα στην κερατέα!
Λυπάμαι αλλά αυτή η απάντησή σου, προσωπικά δεν με καλύπτει καθόλου. Και δεν έπρεπε να την έχεις ποστάρει. Τι θα πει "εγώ θέλω να το κάνω"; και "αποφάσισα μόνος μου, χωρίς κανένας να μου πει";Στην πραγματικότητα Μαρία, όλοι μου είπαν να μην πάω να βάλω σε αυτές τις περιοχές, ότι είναι ακόμα ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να έχει πάει εκεί το σκυλί. Εγώ θέλω να το κάνω. Όπως εγώ αποφάσισα και σκέφτηκα να πάω να ψάξω και τριγύρω την περιοχή της αδερφής μου (Λούτσα), χωρίς κανένας να μου το πει, μπωρεί να ήταν χάσιμο χρόνου, αλλά το ήθελα. Επίσης, το γιατί δεν πάω "χθές" είναι διότι πέρα της πρωινής δουλειάς μου έχω και άλλα 14 σκυλιά στο σπίτι που χρειάζονται και αυτά την προσοχή/βοήθεια μου, φαγητό, νερό, βόλτα, κλπ και όπως ξέρεις μένω ΜΟΝΟΣ, δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει, αρα το Σ/Κ που δεν εργάζομαι το πρωί θα έχω χρόνο να πάω απο αυτές τις περιοχές για αφισοκόληση και να συνεχίσω το ψάξιμο και στην Κερατέα κ.α. Και απο πάνω έχω και έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που με τρέχει να μετακομίσω γιατί έπρεπε να είχα ήδη φύγει.
Λυπάμαι και εγώ για την απάντηση σου. Δεν θέλω να το συνεχίσω αυτό μαζί σου γιατί ξέρω που θα καταλήξει.Λυπάμαι αλλά αυτή η απάντησή σου, προσωπικά δεν με καλύπτει καθόλου. Και δεν έπρεπε να την έχεις ποστάρει. Τι θα πει "εγώ θέλω να το κάνω"; και "αποφάσισα μόνος μου, χωρίς κανένας να μου πει";
Ποιός έπρεπε να σου το πει; Υποχρεωμένος είσαι, να κάνεις τόσα κι άλλα τόσα. Και όχι χθες . Αντίπροχθες. Πριν καν συμβεί το οτιδήποτε. Και όλες οι λοιπές συνθήκες που αναφέρεις, αριθμός σκυλιών και υποχρεώσεις τους, περιθώριο χώρου και χρόνου, λοιπές έκτακτες δυσκολίες κλπ, είναι δικές σου επιλογές και αποφάσεις. Αρα έχεις και την ευθύνη αυτών.
Θα σου πρότεινα, να μην συνεχίσουμε με λοιπά τέτοια επιχειρήματα. Γιατί αν αρχίσω, δεν θα έχω τελειωμό και ειλικρινά δεν το θέλω. Δυστυχώς, το σκυλί έχει χαθεί και οι πιθανότητες να βρεθεί, μέρα με τη μέρα, εξανεμίζονται. Εστιάσου σ'αυτό, καλύτερα.
το γραφει και το όνομα στο link την μαριάννα ρίζου λέωΔεν μπορώ απο την δουλειά μου να δω το FB. Άρα δεν ξέρω για ποια μιλάς. Αλλά έχω επικοινωνήσει με 2 κυρίες που ξέρω ότι έχουν φιλοζωική δράση στην Κερατέα.
Εγώ έχω μιλήσει με 2 κυρίες (Κα. Μαρία και Κα. Ράνια) επώνυμα δεν ξέρω.το γραφει και το όνομα στο link την μαριάννα ρίζου λέω