Χάθηκε η Μπαλού περιοχή Κερατέας

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
στην περιοχη τα μπαμ μπουμ ακουγονται για πλακα , εαν ειναι κροτοφοφικη θα μπορουσε να πηδηξει και 2 μετρα , το εχω δει , επιση ςεχω δει και σκυλι να σπαζει οοολα τα λουρακια ακομη και τον πνιχτη του , εαν ειναι μεσα στο δασος εψαξες ? θα εψαξες φανταζομαι , θα μπορουσε να βρεθει παντουακομη και στην ραφηνα να εχει φτασει , και αν την εχουν βρει δεν εχουν ολοι ιντερ , εχουμε ομως ολοι τον νου μας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Μόνο που ένα κροτοφοβικό σκυλί, σε μια τέτοια περιοχή, δεν το αφήνεις να περνάει την μέρα του, σε εξωτερικό χώρο. Και καμμία ώρα της ημέρας του, αν δεν είσαι από πάνω, άγρυπνος φρουρός :(

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
θα μπορουσε να βρεθει παντουακομη και στην ραφηνα να εχει φτασει , και αν την εχουν βρει δεν εχουν ολοι ιντερ , εχουμε ομως ολοι τον νου μας
Και εγώ αυτό έχω σκεφτεί για αυτό είχα πάει και Λούτσα (που έμενε εκεί για 1 μήνα η Μπαλού με την αδερφή μου) και έψαχνα και θα πάω ξανά να βάλω αι αφίσσες. Έχω σκοπό επίσης αυτό το Σ/Κ να πάω και Λαύριο και Ανάβυσσο να κολλήσω και εκεί μερικές αφίσσες καλού κακού, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Δεν έχω να χάσω και τίποτα έτσι και αλλιώς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Έχω σκοπό επίσης αυτό το Σ/Κ να πάω και Λαύριο και Ανάβυσσο να κολλήσω και εκεί μερικές αφίσσες καλού κακού, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Βρε Διονύση...sorry κιόλας...αλλά αν πιστεύεις ότι υπάρχεις λόγος να βάλεις αφίσες σ'αυτές τις περιοχές, θα περιμένεις μέχρι το σκ; Χθες έπρεπε να τις έχεις βάλει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Στους κάδους των σκουπιδιών, κοίταξες από την πρώτη στιγμή;
Τους σκουπιδιάρηδες τους ρώτησες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Σκυλί είναι. Δεν είναι αρκούδα. Γιατί να μην χωράει σε κάδο;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Παιρνεις τηλ στην υπηρεσια καθαριοτητας της περιοχη σου για μακαβρια ευρηματα...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ναι, χωράει, δε λέω το αντίθετο, αλλά δε θα έκανε ένα σχετικό θόρυβο, κλάμα, γαύγισμα!?
Κάποιος θα την άκουγε...
Και αν είναι και φοβισμένη, έτσι αμαχητί θα κατέληγε μέσα στον κάδο??

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Βρε Διονύση...sorry κιόλας...αλλά αν πιστεύεις ότι υπάρχεις λόγος να βάλεις αφίσες σ'αυτές τις περιοχές, θα περιμένεις μέχρι το σκ; Χθες έπρεπε να τις έχεις βάλει.
Στην πραγματικότητα Μαρία, όλοι μου είπαν να μην πάω να βάλω σε αυτές τις περιοχές, ότι είναι ακόμα ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να έχει πάει εκεί το σκυλί. Εγώ θέλω να το κάνω. Όπως εγώ αποφάσισα και σκέφτηκα να πάω να ψάξω και τριγύρω την περιοχή της αδερφής μου (Λούτσα), χωρίς κανένας να μου το πει, μπωρεί να ήταν χάσιμο χρόνου, αλλά το ήθελα. Επίσης, το γιατί δεν πάω "χθές" είναι διότι πέρα της πρωινής δουλειάς μου έχω και άλλα 14 σκυλιά στο σπίτι που χρειάζονται και αυτά την προσοχή/βοήθεια μου, φαγητό, νερό, βόλτα, κλπ και όπως ξέρεις μένω ΜΟΝΟΣ, δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει, αρα το Σ/Κ που δεν εργάζομαι το πρωί θα έχω χρόνο να πάω απο αυτές τις περιοχές για αφισοκόληση και να συνεχίσω το ψάξιμο και στην Κερατέα κ.α. Και απο πάνω έχω και έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που με τρέχει να μετακομίσω γιατί έπρεπε να είχα ήδη φύγει.

Άρα σε θερμοπαρακαλώ αν έχεις κάτι να προτείνεις που δεν έχω ήδη σκεφτεί εγώ και θα βοηθήσει πραγματικά είμαι όλος αυτιά.

Στους κάδους των σκουπιδιών, κοίταξες από την πρώτη στιγμή;
Ναι, αυτό έχει ήδη γίνει. Απο την πρώτη μέρα που χάθηκε κάθε μέρα στο ψάξιμο που είμαι στους δρόμους του ΒΙΟ.ΠΑ πάντα πάω και κοιτάζω και τους κάδους γιατί και εγώ το σκέφτηκα αυτό.

μήπως έχεις μιλήσει με αυτή την κοπέλα https://www.facebook.com/marianna.rizou.3???
έχει φιλοζωική δραστηριότητα στην κερατέα!
Δεν μπορώ απο την δουλειά μου να δω το FB. Άρα δεν ξέρω για ποια μιλάς. Αλλά έχω επικοινωνήσει με 2 κυρίες που ξέρω ότι έχουν φιλοζωική δράση στην Κερατέα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Στην πραγματικότητα Μαρία, όλοι μου είπαν να μην πάω να βάλω σε αυτές τις περιοχές, ότι είναι ακόμα ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να έχει πάει εκεί το σκυλί. Εγώ θέλω να το κάνω. Όπως εγώ αποφάσισα και σκέφτηκα να πάω να ψάξω και τριγύρω την περιοχή της αδερφής μου (Λούτσα), χωρίς κανένας να μου το πει, μπωρεί να ήταν χάσιμο χρόνου, αλλά το ήθελα. Επίσης, το γιατί δεν πάω "χθές" είναι διότι πέρα της πρωινής δουλειάς μου έχω και άλλα 14 σκυλιά στο σπίτι που χρειάζονται και αυτά την προσοχή/βοήθεια μου, φαγητό, νερό, βόλτα, κλπ και όπως ξέρεις μένω ΜΟΝΟΣ, δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει, αρα το Σ/Κ που δεν εργάζομαι το πρωί θα έχω χρόνο να πάω απο αυτές τις περιοχές για αφισοκόληση και να συνεχίσω το ψάξιμο και στην Κερατέα κ.α. Και απο πάνω έχω και έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που με τρέχει να μετακομίσω γιατί έπρεπε να είχα ήδη φύγει.
Λυπάμαι αλλά αυτή η απάντησή σου, προσωπικά δεν με καλύπτει καθόλου. Και δεν έπρεπε να την έχεις ποστάρει. Τι θα πει "εγώ θέλω να το κάνω"; και "αποφάσισα μόνος μου, χωρίς κανένας να μου πει";

Ποιός έπρεπε να σου το πει; Υποχρεωμένος είσαι, να κάνεις τόσα κι άλλα τόσα. Και όχι χθες . Αντίπροχθες. Πριν καν συμβεί το οτιδήποτε. Και όλες οι λοιπές συνθήκες που αναφέρεις, αριθμός σκυλιών και υποχρεώσεις τους, περιθώριο χώρου και χρόνου, λοιπές έκτακτες δυσκολίες κλπ, είναι δικές σου επιλογές και αποφάσεις. Αρα έχεις και την ευθύνη αυτών.

Θα σου πρότεινα, να μην συνεχίσουμε με λοιπά τέτοια επιχειρήματα. Γιατί αν αρχίσω, δεν θα έχω τελειωμό και ειλικρινά δεν το θέλω. Δυστυχώς, το σκυλί έχει χαθεί και οι πιθανότητες να βρεθεί, μέρα με τη μέρα, εξανεμίζονται. Εστιάσου σ'αυτό, καλύτερα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λυπάμαι αλλά αυτή η απάντησή σου, προσωπικά δεν με καλύπτει καθόλου. Και δεν έπρεπε να την έχεις ποστάρει. Τι θα πει "εγώ θέλω να το κάνω"; και "αποφάσισα μόνος μου, χωρίς κανένας να μου πει";

Ποιός έπρεπε να σου το πει; Υποχρεωμένος είσαι, να κάνεις τόσα κι άλλα τόσα. Και όχι χθες . Αντίπροχθες. Πριν καν συμβεί το οτιδήποτε. Και όλες οι λοιπές συνθήκες που αναφέρεις, αριθμός σκυλιών και υποχρεώσεις τους, περιθώριο χώρου και χρόνου, λοιπές έκτακτες δυσκολίες κλπ, είναι δικές σου επιλογές και αποφάσεις. Αρα έχεις και την ευθύνη αυτών.

Θα σου πρότεινα, να μην συνεχίσουμε με λοιπά τέτοια επιχειρήματα. Γιατί αν αρχίσω, δεν θα έχω τελειωμό και ειλικρινά δεν το θέλω. Δυστυχώς, το σκυλί έχει χαθεί και οι πιθανότητες να βρεθεί, μέρα με τη μέρα, εξανεμίζονται. Εστιάσου σ'αυτό, καλύτερα.
Λυπάμαι και εγώ για την απάντηση σου. Δεν θέλω να το συνεχίσω αυτό μαζί σου γιατί ξέρω που θα καταλήξει.

Και νομίζω ξέρεις πολύ καλά ότι το σκυλί που χάθηκε μπωρεί πολύ εύκολα να ήταν και η Ζήβα ή ο Λήο, νομίζεις ότι θα άλλαζε κάτι στην στάση μου; Ότι θα μπωρούσα να κάνω εκεί κάτι παραπάνω; Ότι θα μπωρούσα ποιο γρήγορα ή εύκολα να τους βρώ μόνο και μόνο επειδή είναι δικά μου σκυλιά και η Μπαλού δεν είναι; Ε, λοιπον Μαράκι αν θες μάθε το αλλά η Μπαλού μπωρεί σε χαρτιά και τσίπάκια να μην ήταν δικό μου σκυλί αλλά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου ήταν και είναι δικό μου σκυλί. Και ειλικρινά βαρέθηκα και σηχάθηκα πια άτομα να με κατηγορούν και να ρίχνουν ψευτικες κατηγορίες όπως :

1) Σκότωσα το σκυλί και ξεφορτώθηκα το πτώμα
2) Το σκότωσαν το σκυλί τα δικά μου τα σκυλιά και ξεφορτώθηκα το πτώμα για να συγκαλήψω το γεγονός
3) Την βαρέθηκα την Μπαλού και ντρεπόμουν να την επιστρέψω πίσω στην Μαριάνθη και έτσι αποφάσισα να την ξεφορτωθώ σε κάποιο μακρινό μέρος
4) Έβαλα άτομο να την κλέψει για να την ξεφορτοθώ ώστε να μην έχει κάποιος να συνδέσει την κλοπή της με εμένα
5) Την παράταγα έξω στον κήπο 2 μήνες τώρα επίτηδες για να κλαπεί και ότι δεν ήταν κανέναν άλλο σκυλί στον κήπο μαζί της και για αυτό δεν κλάπηκε κάποιο άλλο

και άλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σχόλια που ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω. Ικασίες μπορώ να κάνω και εγώ αλλά λόγος δεν υπάρχει διότι αυτό που με νοιάζει είναι να βρεθεί το σκυλί όχι να λέω μπούρδες επιδή έτσι μου κατέβηκε.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.387
Δεν μπορώ απο την δουλειά μου να δω το FB. Άρα δεν ξέρω για ποια μιλάς. Αλλά έχω επικοινωνήσει με 2 κυρίες που ξέρω ότι έχουν φιλοζωική δράση στην Κερατέα.
το γραφει και το όνομα στο link την μαριάννα ρίζου λέω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εγώ δεν έγραψα πουθενά κανένα τέτοιο σχόλιο. Και ούτε με νοιάζει που τα λένε και ποιοί τα λένε και γιατί. Επίσης, δεν έκανα καμμία διάκριση, ως προς το ποιό σκυλί χάθηκε και αν ήταν τσιπαρισμένο και αν είχε χαρτιά κλπ κλπ κλπ. Αν είναι δυνατόν, να παίζει ρόλλο...!!!

Αρα λοιπόν, μιλάμε μάλλον για δικούς σου δαίμονες, για τους οποίους δεν έχω τίποτα να σχολιάσω και θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις ούτε εσύ. Δεν υπάρχει λόγος, την παρούσα στιγμή και στο παρόν θέμα.