Χάθηκε η Μπαλού περιοχή Κερατέας

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Σας παρακαλώ πολυ παιδιά, προωθήστε το αυτό όπου μπωρείτε.

Η Μπαλού χαθηκε. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Η Μπαλού όπως κάθε μέρα εδώ και σχεδόν 2 μήνες τώρα τα πρωινά της τα πέρναγε έξω στον κήπο μαζί με την Ζήβα, τον Λήο και την Τζούντη. Σήμερα γυρνάω απο την δουλειά και δεν βρίσκω την Μπαλού πουθενά. Βγήκα έξω επι 2-3 ώρες ψάχνοντα με και χωρίς σκυλιά και τίποτα. Κοντευω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να χονέψω τι μπορεί να συνέβει. Ελπίζω αν το έσκασε κάπως να γυρίσει ίσως το βράδυ για το φαγητό της. Ειλικρινά δεν ξέρω αν την αρπάξανε, αν έφυγε, αν οτιδίποτε. Η Ζήβα, ο Λήο και η Τζούντη ήταν ακόμα στον κήπο, ενώ τα άλλα σκυλιά τα είχα στον ξενώνα και αποθήκη όπου και αυτά όλα ήταν εκεί. Ο Αρ. Τσιπ της είναι 934000011065443.

Ορίστε και μια πρόσφατη φωτογραφία της

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η ώρα έχει πάει 22:20 και ακόμα τίποτα, συνέχεια βγαίνω έξω ελπίζοντας να την δω έξω απο την πόρτα να περιμένει αλλά τίποτα.
Δεν ξέρω αν πήδηξε απο ένα ποιο χαμηλό τοιχάκι που συνορεύει με ένα άλλο οικόπεδο δίπλα περιφραγμένο με σπίτι ακατοίκητο, αλλά πήγα και κοίταξα και στο οικόπεδο δίπλα, δεν την βρήκα πουθενά. Τώρα αν κατάφερε τόσο πολύ να πηδήξει τον τοίχο και μετά και την σιδερένια περίφραξη του δίπλα σπιτιού τότε τι να πω, δεν ξέρω. Δύσκολη νύχτα, πάνω που χαιρόμουν σήμερα το πρωί τα νέα για την υιοθεσία της Καλής που θα γίνει αύριο έτυχε αυτό σήμερα και είμαι χώμα. Νιώθω ένα κενό μέσα μου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Η περίφραξη σου είναι τοίχος έτσι δεν είναι; Άρα αποκλείεται να βρήκε τρύπα και να το έσκασε.
Σίγουρα λοιπόν πήδηξε από το τοιχάκι που λες ότι είναι χαμηλότερο. Πολύ παράξενο που δεν είναι στο γειτονικό οικόπεδο.
Ελπίζω αν την βρεις το συντομότερο, καταλαβαίνω την αγωνια σου. Πώς κοινοποιείται στο fb παιδιά , υπάρχει κάποιο link;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
οχι, τρυπα δεν υπαρχει. ο τοιχος ειναι 3 μετρα κα σε ενα μερος ειναι 2 και κατι μετρα νωμιζω. ακομα τιποτα, δεν εχει εμφανιστει και εχω τρελαθει. sorry που σας πριζω, απλα δεν μπορω να ηρεμισω

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Τι μας πρήζεις... Και λίγα γράφεις..
Αχ, η ψυχή μου με πιάνει με τέτοια περιστατικά....

Πρώτα τα γερμανικά της Μανού και τώρα η δική σου.... πφφφ :-(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν υπάρχει κάτι που να το λατρεύει και να την "προσκαλέσει" πίσω? Αν ειναι εκει γύρω?

Τι εγινε ρε παιδια, κλέβονται και χάνονται διαρκως σκυλια, της Μανου, το γιορκι, η Μπαλου

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αυτο σκεφτόμουν οτι κλέβουν και χάνονται πολλά σκυλάκια :(:(
Κοινοποίησα και είδα οτι στο fb υπάρχει συνέχεια στ αρχική σελίδα ....
Θα βρεθεί ! μην απελπίζεσαι !

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
1:42 η ωρα. ακομα τιποτα, τα ματια μου δεν κλεινουν απο την αγωνια. εχω βγει εξω 3 φορες ακομα, φωναζο το ονομα της αλλα τιποτα. κανονικα οταν με ακουγε ερχοταν σχετικα κοντα μου να δει τι την θελω

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πραγματικά λυπάμαι...Σου εύχομαι να την βρείτε την κούκλα και αύριο πρωί πρωί να έχουμε καλά νέα!