Καλημέρα σας κ από μένα!
Θα ήθελα κ εγώ με τη σειρά μου να σας παρουσιάσω τα αδεσποτακια που πέρασαν από τη ζωή μου. Η γειτονιά μου αποτελείται από μονοκατοικίες κ περιβάλλεται από βουνό κ δασάκι..! Συνεπώς το καλύτερο περιβάλλον για να παρατήσει κάποιος ένα σκυλί! Τόσα χρόνια λοιπόν έχουν περάσει από τη φροντίδα μου πολλά αδεσποτακια από τα οποία μερικά ανήκουν δυστυχώς στο παρελθόν κ αλλά ευτυχώς ακόμη στο παρόν.
Θα σας παρουσίασω λοιπόν όσα έχω κ φωτογραφίες..
Νο1: Η Λιζα
Ισως το καλύτερο σκυλί που πέρασε από τα χέρια μου! Η Λιζα εμφανίστηκε στη ζωή μου παρέα με το κουτάβι της .. χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινήσαμε στην γειτονιά να ταΐζουμε κ τους δυο! Εμβόλια,αποπαρασιτώσεις k.a Έμεινε μαζί μας 3.5 χρόνια( ο μικρος Μόλις μάγκεψε την έκανε για άλλου)περάσαμε μαζί πολλά..ένα σκυλί γεμάτο ευγνομοσυνη κ καλοσύνη.Ηταν όμως ελεύθερο σκυλί. Δε μπορούσε τους περιορισμούς. Της άνοιγα την αυλή .. αραζε στα σκαλιά αλλά δεν άντεχε να κλείνεις την πόρτα κ να νιώθει πως δε μπορεί να βγει Οποτε θέλει. Ένα Πάσχα γύρισα από διακοπές κ δεν την βρήκα πουθενά.. δεν έμαθα ποτέ τι έγινε.
Νο2 Η μπουμπου
Η μπουμπου εμφανίστηκε στη γειτονιά κ για άλλους έγινε αγάπη κ για άλλους εφιάλτης!
Είναι ένα αξιολάτρευτο σκυλί με χρυσή καρδιά! Τα πάει περίφημα με τα σκυλιά αλλά καθόλου καλά με τους ανθρώπους που δεν ξέρει! Σε όσους μας ξέρει γίνεται χαλί να την πατήσουμε.. στους υπόλοιποι όμως (λόγω κακοποίησης) είναι λίγο επιθετική!Κακη εμπειρία από το δημο( τη δώσαμε για στείρωση μαζί με τα κουτάβια της κ μας την επέστεψαν μετά από 2 μήνες σε άθλια κατάσταση, ευτυχωσ Όμως στειρωμένη)!Τώρα όμως πλέον έχει ξανά γίνει θρεφτάρι
Νο3 Γκολφω
Εμφανίστηκε λίγο μετά τη Μπουμπου.
Επίσης φορεβο σκυλί! Καλοκάγαθο χωρίς να έχει αγριέψει ποτέ σε κανέναν. Επίσης την πήγαμε στο δήμο για στείρωση αλλά αυτή τη φορά μας την επέστρεψαν σε άριστη κατάσταση κ στειρωμενη! Παραμένει δίπλα μας εδώ κ 3 χρόνια περίπου! (Δίπλα της ο μικρουλης είναι ο Ερμής ! Πρώην αδεσποτακος που τώρα πλέον απολαμβάνει τη μόνιμη αγκαλιά της κολλητής μου.)
Νο4 ο Μαύρος
Κατά πάσα πιθανότητα αδερφός την Γκολφω γιατί εμφανίστηκαν μαζί κ είναι ακριβώς ίδιοι!! Φοβερός σκύλος επίσης άκακος που προστάτευε τον Μάρκο μου από οποιοδήποτε άλλο σκυλί πήγαινε να του γρυλίσει! Δυστυχώς το αγόρι μας φετοσ τα Χριστούγεννα (μετά από 3 χρόνια) μας άφησε. Είχε λεισμανίαση που δεν καταφέραμε να θεραπεύσουμε.
Και τέλος... Νο5 χθες!!!
Μας εμφανίστηκε από το πουθενά ο παρακάτω αγαθός γίγαντας (δε μπόρεσα να καταλάβω αν είναι αρσενικό η θηλυκό μέσα στη νύχτα και από το τόσο τρίχωμα που έχει πάνω του. Υπερβολικά φοβικό σκυλί που μετα από πολύ προσπάθεια κατάφερα να τον φέρω κοντά να φάει κ να το χαϊδέψω ! Σήμερα αν ξανά έρθει μέρα θα το περιεργαστώ περισσότερο. Κ φυσικά θα του βρούμε όνομα!
Μοιάζει τόσο πολύ με τον Μαύρο μας που μη με κοροϊδέψετε αλλά πιστεύω ήρθε για να τον αντικαταστήσει
Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα αδεσποτακια! Όσο κ αν γκρινιάζουν κάποιοι περαστικοί εδώ τα λατρεύω κ δε θα σταματήσω να τα φροντίζω όσο μπορώ!
Τέλος μια ομαδική φωτογραφία με τη Μπουμπού πάντα πρώτη, μετά τη Γκολφω, μετά ο Μαρκοσ Κ τέλος ο γλυκός μου Μαύρος αγγελος να τους προσέχει όλους..