Φοιτητής ...

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Γεία σας!!
Ήθελα να πώ οτι κι εγώ είμαι φοιτητρια και έχω σκύλο!
Έχω μία αξιαγάπητη σκυλίτσα την Πέρσα!!
Η αλήθεια είναι οτι με ψιλοκούρασε, οτι τη διάλεξα αδέσποτη αλλά μικρούλα σχετικά (15 κγρ.) για να μη θέλει και τρομερή εκτόνωση, οτι την πάω βόλτα 3 φορές την ημέρα και σφουγγαρίζω συνέχεια, οτι μουθ έκαναν παρατήρηση οι γείτονες οτι γαυγίζει τα βράδια και τώρα την κοιμίζω πάντα μέσα στο σπίτι ενώ παλια την είχα όλη μέρα μέσα και το βράδυ κοιμόταν έξω κι έτσι δεν μύριζε σκυλίλα, οτι τώρα έχω συμβιβαστεί με την ιδεα οτι θα αερίζω όλη την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, οτι μου τη σπάει που μερικές φορές με σηκώνει νυχτιάτικα να την πάω βόλτα οτι , οτι, οτι...

Ναι, μου δημιούργησε προβλήματα και με κούρασε αρκετα αλλά ακόμα αντέχω και τη θέλω...οπότε τι να σου πώ, δίκοπο μαχαίρι..η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ καλά τα σκυλάκια και οτι αν σε αγαπήσει απλά δεν μπορείς να το δώσεις...σκέψου το!!
Εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα!! :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Malamatenia καλώς όρισες! :p
Τα greeklish απαγορεύονται στο dogforum. Διόρθωσε το post σου και φρόντιζε από ‘δω και μπρος να γράφεις μόνο ελληνικά. Επίσης καλό θα ήταν, να έκανες ένα intro στην κατηγορία «νέο μέλος», για να μας δώσεις την ευκαιρία να σε καλωσορίσουμε και επίσημα στην παρέα..! :wink:

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
DOGO εσύ τι έκανες??
Λοιπόν...Εγώ στάθηκα τυχερός και βρέθηκε ένας "γνωστός γνωστού" που πηγαινοέρχετε Σουηδία και γνωρίζει μία εκτροφέα (έτσι γράφετε... :oops: ) Ντόγκο.
Είχα αποκλείσει έτσι και αλλιώς την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μιας και τα μεταφορικά και μόνο ήταν άλλος 1.5 σκύλος!!... :D

Έγιναν κάποιες επαφές και ήταν να πάρω ένα θηλυκό από γέννα που περίμεναν τον Ιούλιο.
Έγινε η γέννα την 1 Ιουλίου και έβγαλε 6 αρσενικά και 1 θηλυκό το οποίο δεν μπορούν να μου δώσουν!!!...Ένα θηλυκό??... :shock:
Συνήθως όλοι ζητούν αρσενικά και δεν βγάζουν...Τέλος πάντων,το όλο θέμα πέρνει μια αναβολή.

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Καλώς όρισες...

Κατ΄ αρχήν, καλώς όρισες στην παρέα μας "ikaros"
και καλή τύχη στην επιλογή σου...

Απ΄ ότι βλέπω, έχουν περάσει αρκετές μέρες..., μάλλον θα έχεις νέα να μας πεις..., σε περιμένουμε... :)

ikaros

Member
7 Ιουλίου 2007
17
0
η αληθεια εινε οτι εχουμε πολυ κερο να τα πουμε(λογο διακοπΩν)..περιμενω το κουταβι εδω και 25 μερες επρεμε να ειχε ερθει πιστευω σε 3-4 μερες να εχει ερθει .

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ικαρε θα σε παρακαλουσα να μας κρατας ενημερους !ανοιξε και ενα τοπικ ικαρος και λανσελοτ οπου θα γραφεις ολα αυτα που θα γινονται!

πραγματικα θελω να δω αυτο που θα καταληξει

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
mάλλον σας γνώρισα αργά..
ίκαρε ελπίζω κάτι να έτυχε και να μην απόκτησες το κουτάβι σου...
αυτό όχι γιατί δεν σε συμπαθώ εσένα ή ζηλεύω.. αλλά για το καλό και των δύο σας......
αν θέλεις ένα κουτάβι πάρε ότι ράτσα θέλεις..... σουαρέσει.... αλλά και μπορείς να ζήσεις μαζί του ευτυχισμένα και οι δύο.... όχι μόνο εσύ....
η ράτσα που διάλεξες είναι ευτυχισμένη μόνο όταν είναι δίπλα σου συνέχεια....
είναι ήρεμη και πλήρως ισοροπημένη όταν εκτονώνεται σε παιχνίδι ασκηση τουλάχιστον 2-3 ώρεσ ημερησίως και μετά μπορεί να κοιμάται στα πόδια σου για όλη την ημέρα χωρίς να σε ενοχλεί μέσα σε διαμέρσμα... ακόμα και σε γκαρσονιέρα.... αλλά να περνάει ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. (πράγμα που δεν έχεις)
σε διαφορετική περίπτωση.... θα έχεις ένα νευρικό σκυλί... θα αλλάζεις επίπλωση ανά μήνα..... κα στο τέλος θα μετακομίζεις συνέχεια γιατί οι γείτονες θα διαμαρτύρονται για τα ουρλιαχτά του...

ο εκτρφέας δεν έχει πρόβλημα... και έρχεται από το εξωτερικό.... μήπως αυτό το είπε petshop????
deν πρέπει να υπάρχει εκτροφέας που να σου έδινε dogo υπό αυτές τις συνθήκες.....
και γιατί από το εξωτερικό? χάθηκαν οι έλληνες εκτροφείς? πόσο πολύ ψάχνετε να πάρετε σκύλο..? 3-4 ώρες στο ιντερνετ?
προσωπικά γνωρίζω εκτροφέα στην δράμα....
έχει και φάρμα με αγριογούρουνα.. για όσους ενδιαφέρει το boarhunting :p
αρε ALDO θα τρίζουν τα κοκκαλα σου αγόριμου.... :cry:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
μπείτε στο gallery και δείτε ένα dogo διαμερίσματοσ....
με 4 φορές την μέρα βόλτα.....από τις οποίες οι δύο τουλάχιστον 45 λεπτών....
ναναι καλά εκεί που βρίσκεται.... :(

kyriakos55

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2013
49
43
30
Κέρκυρα
καλησπερα ειμαι νεο μελος!!εχω καποιες αποριες και εγω και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα!!μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να δημιουργησω ενα post?? :)