Δεν το καταλαβαινω το σχολιο σου. Ειναι γιατι επικεντρωθηκα στα λεφτα; και ομως ειναι μια πραγματικοτητα. Επειδη εχω γιο που σπουδαζει και του στελνω καθε μηνα κοντα χιλια ευρω εαν μου ελεγε οτι θελει σκυλο θα του το εκοβα αμεσως. Τα λεφτα στις μερες μας δεν περισσευουν σε κανεναν.κάντε λαηκ αν πιστεύετε πως πίσω απο το ψευδώνυμο Captain Hook κρύβεται η Γιαννα Αγγελοπουλου Δασκαλάκη
Ενταξει ομολογω οτι 5000 ειναι πολλα αλλα ειναι η πραγματικοτητα. Εγω και η πιστωτικη του συζυγου ξερουμε ποσα εχουμε επενδυσει σε αυτον τον μικρο διαολο . Και οχι δεν προσβληθηκα απλως δεν θεωρω οτι ο λογος μου ειχε δωσει δικαιωματα αλλα εαν προκειται για χιουμορ στις νερες μας ειναι παντ ευπρωσδεκτο- χιουμορ ήτο,δεν είχε σκοπό να προσβάλλει
- 5000 ευρώ τον πρώτο μήνα είναι αδιανόητα μεγάλο ποσό
- αν όντως είστε η Γιαννα η αγγελοπούλου η δασκαλάκη πάντως θα ήθελα να σας ζητήσω να πάρετε τον Παναθηναικό γιατί με Αλαφούζο δεν τραβάει το πράμα
Δεν ξέρω αν είναι πραγματικό το αρχικό ποστ..γέρασα πια και έχω γίνει καχύποπτη..είναι δεν είναι όμως χαίρομαι που δημιουργήθηκε και έγινε αφορμή για το πόστ του Γιάννη Κ γιατί είναι πραγματικά πολύ ρεαλιστικό και καλό θα ήταν να το διαβάσουν όλοι πριν αποφασίσουν τι σκύλο θα πάρουν. Γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε και τη τύχη του σκύλου αν εμείς τελικά δεν μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.Κοίτα, Χρήστο, πως το βλέπω εγώ...
Για ορισμένα σκυλιά, χρειάζεται "πιστοποιητικό καταλληλότητας", όπως και να το κάνουμε...
Γιατί κι εγώ, κάποια, πολλά βράδια (παραποιώντας λιγάκι την υπογραφή σου) συναναστρέφομαι πολύ με τα Ποιμενικά Κεντρικής Ασίας του Αντώνη Σουλή (που είμαστε φίλοι στο facebook)... με τους Μολοσσούς της Ηπείρου κάποιων τσομπαναραίων (και με αυτούς είμαι φίλος) και, σαφέστατα με τα Dogo του @GRDANE (με τον οποίο είμαι φίλος και "εν ζωή"), για να μη σου πω και για τους διάφορους Νοτιοαφρικάνους (που - είμαι σίγουρος - είσαι φίλος κι εσύ)...
Όταν ξεμεθύσω, όμως, συμβουλεύω (σχεδόν) κάθε νέο μέλος (που δεν είχε δικό του σκύλο), να δει, πρώτα απ' όλα την φανταστική ταινία "Marley and me"...
Όπου "χτίζεται" και ωριμάζει (σαν το καλό κόκκινο κρασί), μαζί με την ηλικία του σκύλου, και όλη η ζεστή σχέση με την οικογένεια (μεγάλη ΕΜΦΑΣΗ στην έννοια "οικογένεια", σε σχέση με την ιδιοκτησία σκύλου)... γιατί η συγκεκριμένη ταινία?
Γιατί, όταν αρχίζει ένας παρόμοιος σκύλος τις εφηβικές μ@λ@κίες, μπορείς να του δώσεις και καμιά "γρήγορη", χωρίς να αντιπαρατεθείτε...
Γιατί, αν (και όταν) χρειαστεί να λείψεις, μπορείς να τον "παρκάρεις" για λίγο στη γιαγιά και στον παππού, που δεν ξέρουν και πολλά "απ' αυτά τα πράγματα"...
Γιατί, αν χρειαστεί αργότερα να ξαναλείψεις για λίγο, μπορεί να τον αφήσεις με τα "παιδιά"...
Και, τέλος, αν ο Θεός το θελήσει να γίνει έτσι... όλο και κάποιος αγαπημένος φίλος (λέμε, τώρα) θα πει "το χρωστάμε στο φίλο μας, θα τον πάρουμε εμείς, για το βασίλεμά του)...
εγώ θα σου πω πάρε!Στα 50 που δεν θα είσαι και στην καλύτερη σωματική κατάσταση για να το βγάζεις 3 βόλτες την ημέρα;
Δεν θα με βάλεις να ψάξω την προέλευση και το ποιόν του site αυτού ε; Το έχεις τσεκάρει φαντάζομαι Τα λευκά boxer δεν είναι εκτός προτύπου;
Όσο υπάρχει ο χοντρός με κανένα και για κανέναν δεν θα τραβάει το πράμα!- αν όντως είστε η Γιαννα η αγγελοπούλου η δασκαλάκη πάντως θα ήθελα να σας ζητήσω να πάρετε τον Παναθηναικό γιατί με Αλαφούζο δεν τραβάει το πράμα
Τυχαία το βρήκα στο internet. Ψάξε το.Δεν θα με βάλεις να ψάξω την προέλευση και το ποιόν του site αυτού ε; Το έχεις τσεκάρει φαντάζομαι Τα λευκά boxer δεν είναι εκτός προτύπου;
Αν το 1ο κριτήριο είναι το χρώμα... να αυτομπαναριστούμε! Με παραπέμπει σε αγγελίες του τύπου "θέλω γαλλικό μπουλντόγκ ξανθό - τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν".Τυχαία το βρήκα στο internet. Ψάξε το.
Ξέρω ότι είναι εκτός προτύπου για μορφολογικούς καθαρά λόγους, και για αυτό δεν τα αναπαράγουν.. Θεωρούνται κάτι σαν "ατυχή και απευκταία συμβάντα", που όμως συμβαίνουν αρκετά συχνά στα εκτροφεία. Αυτό, όμως είναι ένας λόγος για να το πάρει οικονομικότερα (φοιτήτρια γαρ), αν και με πιστοποιητικό καθαροαιμίας.. Αν φυσικά μπορεί να το δει ως.. "μικρογραφία" του dogo και το γουστάρει όσο εγώ.
Αν το 1ο κριτήριο είναι το χρώμα... να αυτομπαναριστούμε! Με παραπέμπει σε αγγελίες του τύπου "θέλω γαλλικό μπουλντόγκ ξανθό - τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν".
Τα λευκά μπόξερ είναι "λάθη". Θεωρώ απαράδεκτο να τα πουλά επί χρήμασι ο εκτροφέας. Κατά δεύτερον, αν αρχίσει να ψάχνει κανείς επί τούτου για τέτοιου είδους "σπάνια δείγματα" όπως λευκά μπόξερ, μπλε ή πύρινα γαλλάκια, μπλε αμσταφ κλπ. τότε δημιουργούμε ζήτηση για trendy δημιουργήματα όπου ο μόνος στόχος εκτροφής είναι η τρεντουριά και μόνο.
Συμφωνώ στο να υιοθετήσεις κάποιο που θα ψάχνει σπίτι, επειδή έτυχε και το βρήκες και επειδή έτυχε να βγει έτσι. Το επικίνδυνο είναι να αρχίσει κανείς και να ψάχνει επί τούτου για λευκά μπόξερ και να αρχίσουν μετά οι Byb να στο πλασάρουν και ως "πιο σπάνιο - πιο ακριβό - πιο εκκεντρικό κλπ."Συγγνώμη, αν συμβάλλω σε μια λάθος νοοτροπία, δεν ήταν στις προθέσεις μου.. Οδηγήθηκα μοιραία σε αυτήν τη σκέψη, προσπαθώντας να βρω κάτι σχετικά κοντά σε αυτό που ψάχνει. Έχω συναντήσει αρκετά λευκά μπόξερ. Κάποιες στατιστικές λένε, ότι σχεδόν ένα στα πέντε γεννιέται λευκό, ακόμα και στα σοβαρά εκτροφεία. Προσωπικά, κι αν ήταν κοντά σε αυτό που έψαχνα, δε θα με χαλούσε να υιοθετήσω ένα λευκό μπόξερ που θεωρείται "αστοχία" από ένα υπεύθυνο εκτροφέα. Αν είναι και δωρεάν, ακόμα καλύτερα.